duminică, 20 iunie 2021

 20.06.2021

De multe ori nici nu ştim cum să ne raportăm la minte, pentru că ea poate fi, în acelaşi timp, binecuvântare sau blestem, numai că, de multe ori, nu înţelegem rolul pe care îl are în viaţa noastră şi, dacă ea se comportă, adesea într-un mod în care nu o înţelegem este pentru că ea nu este altceva decât un ecran pe care putem "viziona" programele pe care le rulează subconştientul nostru, aşa că putem să ne folosim de această interfaţă pe care o avem cu subconștientul nostru şi să ajungem să îl cunoaştem mai bine, să îi înţelegem tiparele.

Prin intermediul minţii subconştientul nostru se exprimă în exterior şi tot prin intermediul minţii el preia noile informaţii din exterior pe care, ulterior, le transformă în noi programe ce vor ajunge să ne guverneze viaţa aceasta, dar şi pe cele viitoare. Aşa că, atunci când ne hotărâm să lucrăm cu noi înşine, când dorim să schimbăm programele interioare, este nevoie să ne folosim de această interfaţă pe care o avem şi, prin intermediul ei, să ajungem la nivelul subconştientului şi, de acolo, să ajungem să ne schimbăm destinul, pentru că este nevoie să înţelegem că şi destinul nostru se schimbă în funcţie de schimbările pe care le facem în interiorul nostru.

Decada care începe astăzi ne aduce, în prim-plan, tocmai necesitatea de a lucra cu mintea noastră, de a-i cultiva tipare noi, sănătoase, productive, de iubire, chiar dacă, la început, ea, mintea, va refuza să le accepte, să le primească energia şi informaţia pe care aceste tipare o aduc.

Şi, chiar dacă la un moment-dat ni se pare că această schimbare este greu de realizat, să ne aducem aminte să ne jucăm, pentru că prin joc mintea noastră este stimulată şi provocată, deschizându-se mult mai repede în faţa informaţiilor care îi vin.

Decada care se deschide în faţa noastră ne cheamă la joc, la gândire laterală, aceea prin care învăţăm să vedem lucrurile şi din altă perspectivă, ne cheamă la creativitate şi la exprimarea ei, ne cheamă la explorare şi la aducerea noului în viaţa noastră, iar aceste lucru se poate concretiza în relaţia pe care o avem cu mintea noastră.

Putem ca, pe parcursul acestor zece zile să ne planificăm să citim mai mult, mai ales despre acele lucruri pe care le simţim că ne-ar aduce o schimbare în viaţa noastră, dar pe care le-am tot amânat fără un motiv concret. De asemenea, ne-ar putea ajuta să participăm la tot felul de workshop-uri şi cursuri care să ne ajute să facem un upgrade minţii noastre. 

totodată, să căutăm să fim atenţi la informaţiile care vin către noi în această perioadă, pentru că, odată stabilită intenţia de a ne schimba modul în care gândim, atunci Universul va lucra să fim expuşi cât mai des la informaţii care să ne ajute şi astfel putem primi aceste informaţii din surse pe care, cu uşurinţă, le-am putea ignora, ca nefiind unele viabile pentru noi, pentru că, de fapt, în acest caz, mintea noastră lucrează tot pe tiparele vechi.

Aşa că, dacă vrem o minte cu obiceiuri noi este nevoie să dăm voie noului să vină în viaţa noastră prin căi, evident, noi, de aceea este nevoie ca în această perioadă să ne obiectivăm mai mult şi să vedem când rămânem în tiparele vechi şi, mai ales ce respingem în mod automat fără a avea un motiv clar, întemeiat.

Putem chiar să ne propunem să continuăm să ne ocupăm de mintea noastră şi să lucrăm la îmbunătăţirea ei şi după ce trece perioada această de zece zile, tocmai ca, prin repetabilitate, tiparele noi să aibă suficient timp să se formeze.

Suntem într-o zi de vibraţie patru, care ne aduce multă înţelepciune, iar tocmai de aceasta avem nevoie în a lucra cu mintea noastră, aşa că ar fi bine să căutăm să rămânem în această stare cât mai mult timp posibil, iar acest lucru se întâmplă numai dacă reuşim să rămânem în echilibru, fără a asculta prea mult de mintea pozitivă sau cea negativă.

De asemenea, în această perioadă este nevoie să ne obiectivăm în privinţa iubirii de Sine, pentru că acolo avem de lucrat, mai ales că atunci când nu manifestăm acestă iubire de Sine, de fapt, mintea blochează Sufletul să se manifeste şi să-şi manifeste dorinţele.

Odată redobândită starea de iubire de Sine, de fapt, ne redobândim motivaţia de a face lucruri, bucuria cu care ne trăim viaţa, iar toate obiectivele şi proiectele noastre capătă un nou sens, pentru Sufletul nostru este prezent acolo, cu energia Sa, fără a mai fi dat la o parte.

Să lăsăm, aşadar, această decadă să ne ajute în vindecarea minţii noastre şi să facem un efort de voinţă, furnizându-i minţii noastre informaţii noi, tipare noi, situaţii noi, chiar şi oameni noi, tocmai pentru a o putea scoate din tiparele obişnuite, pentru a le putea dizolva, în timp ce începem să lucrăm la cele noi.

Să ne fie de ajutor în evoluția noastră spirituală!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu