duminică, 13 iunie 2021

 13.06.2021

Vindecarea este una dintre energiile cele mai versatile pe care Universul ni le pune la dispoziţie, ea adaptându-se diferitelor mijloace şi metode prin care este canalizată.

Vindecarea, în contextul mandalei de astăzi, nu poate fi separată de contextul decadei în cadrul căreia se manifestă, aducând conştientizări, dar şi soluţii în privinţa modului în care comunicăm în modul creativ, a modului în care ne folosim energia pentru a crea acele lucruri de care atât noi, cât şi ceilalţi au nevoie pentru propria vindecare.

Ce mă ţine să-mi manifest energia creatoare? Ce mă împiedică să mă exprim creativ? De ce nu vreau să realizez acele lucruri care, pe de o parte îmi aduc bucuria interioară, iar pe de altă parte aduc vindecare celorlalţi, iar eu pot chiar să câştig bani de pe urma lor? De ce nu-mi dau voie să câştig de pe urma unei activităţi care îmi face plăcere, alegând compromisul unui loc de muncă care nu îmi aduce nicio bucurie interioară? Ce mă împiedică să-mi comunic ideile şi să le pun în practică?

Sunt doar câteva întrebări pe care ni le putem adresa, cu condiţia să dăm Ego-ul mai încet, pentru că altfel fie nu ne vom da răspuns la ele, fie vom găsi vinovaţi numai în afara noastră, noi fiind, în opinia Ego-ului nostru asemenea unor floricele neprihănite, "victime" ale unei societăţi crude şi nemiloase, răuvoitoare care este invidioasă pe succesul nostru (care o fi acel succes?)

Haideţi să ieşim din aceste tipare şi să începem propria noastră vindecare pornind de la adevăr, că tot suntem în iunie, o lună care, pe mandale este reprezentată de turcoaz, o culoare care reprezintă atât comunicarea, cât şi adevărul. Care adevăr? ar putea întreba unii. Acela că noi, "ajutaţi" bineînțeles şi de societatea în care trăim, am ales să ne închidem în noi, am ales să nu mai comunicăm sau să o facem sporadic şi numai forțați de situaţie. Am ales să nu mai comunicăm nici chiar atunci când lucrurile ne deranjează, să nu le mai spunem în faţă, alegând să "înghiţim" vorbele, de teamă ca nu cumva să "supărăm" sau să fim judecaţi de ceilalţi. 

Rezultatul? La nivel de individ, un munte de frustrări acumulate, energie strânsă la nivelul chakrei gâtului, a tiroidei care, treptat începe să se dezechilibreze şi, pentru că este o glandă importantă a organismului nostru, îl dezechilibrează şi pe acesta în multe zone.

La nivelul societăţii, tăcerea individuală duce la tăcere colectivă, iar o societate care nu vorbeşte este o societate care nu este ascultată, dând impresia de supunere necondiţionată.

Aşa că singura noastră soluţie este să începem să comunicăm de la nivel individual, pentru că numai aşa putem să schimbăm această societate care devine din ce în ce mai tăcută, apropiindu-se de muţenie, iar acest egregor care se formează nu ne este favorabil deloc, dar dacă la nivel de individ alegem să ne schimbăm, atunci schimbăm şi egregorul.

În concluzie, energie vindecătoare de astăzi vine să ne înveţe să lăsăm la o parte gânditul excesiv care oricum nu ne-a adus prea multe lucruri bune şi să ascultăm mai mult de Vocea Universului, prin intermediul intuiţiile pe care ni le trimite şi să începem să concretizăm lucrurile pe care le avem de făcut, să fim cocreatorii propriilor noastre vieţi şi să eliberăm odată potenţialul creator pe care îl avem, printr-un din multele modalităţi pe care Universul ni le pune la dispoziţie.

Să ne fie de ajutor în evoluția noastră spirituală!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu