miercuri, 14 septembrie 2022

 14.09.2022

Lumea în care trăim este din ce în ce mai gălăgioasă şi se pare că nu va reduce acest zgomot prea repede. Dacă ne uităm în jurul nostru, fiecare are câte ceva de spus, indiferent că este vreo tâmpenie sau ceva util. 

Iar această gălăgie nu este reprezentată doar de zgomotul maşinilor de pe stradă sau de muzica dată tare (deşi şi acestea sunt surse importante de zgomot), ci lor li se adaugă sursele de zgomot mental, persoane sau grupuri de persoane care gândesc într-un anumit fel şi care, cu cât se adună mai mulţi, cu atât formează egregoare din ce în ce mai mari, adică, mai explicit, "nori" energetici, de o anumită vibraţie şi care atrag din ce în ce mai multe persoane în cadrul lor.

Cum ne putem da seama de existenţa acestor egregoare? Să ne uităm la rezonanţele pe care noi le avem cu anumite ştiri, cu anumite evenimente, cu anumite persoane etc.

Din păcate, în prezent, toate aceste egregoare, cu cât sunt mai mari, nu fac decât să caute să ne controleze mental ca să le furnizăm, mereu, din energia noastră. Cum o fac? Să presupunem că, la un moment-dat, ne-am săturat de ştiri şi alegem să nu ne mai uităm la TV, dar ele sunt prezente şi pe Facebook, şi pe Youtube şi pe îşi fac reclamă şi pe diferite diferite site-uri, totul pentru a ne ţine conectaţi la egregorul respectiv, pentru a rămâne acolo, prinşi în el, pentru că odată ce am reuşit să ne dezlipim de tot de ele, atunci este o mare problemă, pentru că aceste egregoare slăbesc ca putere şi, dacă acestă slăbire continuă, ajung să dispară, iar entităţile care le coordonează nu doresc să-şi piardă astfel o sursă de putere.

Aşa am ajuns la acest nivel de "gălăgie" mentală, de agitaţie energetică căreia nu reuşim să îi dăm de cap. De fapt, nu reuşim să îi dăm de cap pentru că, de fapt, noi căutăm rezolvarea prin prisma mentalului nostru, iar acest lucru nu ne poate ajuta prea mult, pentru că este nevoie să vedem lucrurile de sus, de deasupra mentalului nostru.

De aceea, avem zilele cu mov pe mijloc, tocmai că ele vin cu o energie superioară mentalului, ceea ce ne permite nouă, cel puţin în aceste zile, să ne ridicăm deasupra "problemelor" zilnice şi să vedem să mai există şi altceva, altceva dincolo de ştiri, de obişnuinţe de tipare, o altă viaţă pe care ne-o putem crea imaginând-o zilnic şi atrăgând-o în realitatea noastră, numai că pentru a se întâmpla aceste lucru este nevoie să practicăm zilnic meditaţie şi vizualizarea până ajungem la nivelul la care noi suntem total convinşi că acea viaţă o putem avea şi o putem materializa, aşa cum, în prezent, avem viaţa pe care o avem şi pe care o generăm zilnic prin prisma mentalului nostru.

Apropo de mental, dacă vă uitaţi atent pe mandala de astăzi, ce vă iese mai mult în evidenţă, cele două nivelul de mov de pe centru sau cumva nivelul trei, care este format dintr-o combinaţie de portocaliu, roşu şi roz?

Semnificaţia aceste prime trei niveluri ale mandalei de astăzi o reprezintă testul pe care Universul ni-l dă, după ce în urmă cu cinci zile am avut acea mandală cu foarte mult mov, test prin care vrea să vadă dacă am început să lucrăm la meditaţie şi vizualizare, dar mai ales dacă ne ţinem de practica noastră, pentru în special combinaţia roşu-roz de pe nivelul trei are rolul de a aduce multă putere mentalului nostru şi de a-i amplifica toate tiparele active pe care le are, inclusiv acelea legate de amânarea practicii spirituale. 

De aceea, astăzi avem posibilitatea să conştientizăm gălăgia mentală din capul nostru, dar şi din jurul nostru, dar totodată, avem şi posibilitatea de a o da la o parte prin meditaţie, prin introspecţie, prin comunicarea atât cu Sinele nostru (subconștientul), cât şi cu Sinele nostru Superior, pentru a obţine ghidarea Sa.

Vibraţia doi a zilei de astăzi ne cheamă la introspecţie, la a ne descoperi puterea interioară, la a ieşi din obişnuinţele zilnice (multe fiind date de egregoarele energetice din care facem parte) şi a sta de vorbă cu noi înşine, cu ceea ce vrem să facem noi efectiv, nu ce vor alţii să facem. Suntem chemaţi să lucrăm cu şi să ascultăm de Sufletul nostru.

Nu întâmplător, una dintre provocările mandalei de astăzi este chiar adevărul, pentru că această energie vine să ne tragă de mânecă şi să ne arate unde ne minţim pe noi înşine şi că a venit timpul să ieşim din acea minciună, chiar dacă acest lucru înseamnă să închidem drumuri pe care mergem de zeci de ani.

Să nu uităm, totuşi, că nimic nu este permanent şi că Universul este în permanentă dinamică, aşa că da, poate fi nevoie să punem stop la lucruri pe care le facem de mult timp, tocmai pentru a ne da voie să demarăm altele noi, mai apropiate de ceea ce suntem la acest moment.

Aşadar, gălăgia mentală va fi mereu în jurul nostru, în schimb, depinde de noi dacă alegem să rămânem în ea sau mergem mai sus, acolo unde lucrurile sunt mai liniştite, vibraţiile mai ridicate şi unde viaţa are un alt sens şi o altă direcţie dacă o privim de la acel nivel.

Şi, în final, o întrebare "enervantă", dar care, prin repetare, poate deveni un impuls motivaţional: TU CE AI FĂCUT PENTRU TINE ASTĂZI?

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu