sâmbătă, 10 septembrie 2022

 10.09-19.09.2022

Ne-am pus vreodată problema cât de des cerem ajutorul Divinităţii? Cum ne raportăm la acest aspect? Nu o facem pentru că aşa am fost învăţaţi, ca nu cumva să-L deranjăm prea des pe El sau obişnuim să Îl implicăm în tot ceea ce facem noi?

Începem o nouă decadă, una care este dominată de comunicarea cu El, mai ales că luna aceasta încurajează foarte mult această comunicare.

Este o decadă în care avem şansa să, dacă nu am făcut-o până acum, să stabilim o bună relaţie cu El, să comunicăm mai mult sau cel puţin să simţim nevoia să o facem, să simţim nevoia de a-I cere ajutorul, fie prin prisma intuiţiei, fie prin prisma situaţiilor în care suntem puşi şi din care, efectiv, nu ştim cum să ieşim.

Cu fiecare ocazie cu care Îi cerem ajutorul, ne apropiem şi mai mult de El, Îl simţim mai aproape de noi şi simţim, mult mai bine, Iubirea pe care ne-O poartă, de aceea, dacă nu am făcut prea des până acum, ar fi timpul să o facem, pentru că în momentul în care Îi cerem ajutorul, de fapt, Îl implicăm în proiectele noastre şi câştigăm, nu numai ajutorul Lui, dar şi ghidare şi garanţia că ceea ce se va întâmpla va fi deplin în acord cu Voia Divină.

În plus, în momentul în care Îi cerem ajutorul, ne conectăm cu El şi, mai departe, cu întreaga Creaţie, iar când se întâmplă acest lucru apar tot felul de rezolvări rapide, apar tot felul de persoane care să ne ajute în ceea ce facem, iar dacă ne dăm voie să privim cu detaşare, vom observa că toate aceste lucruri se aşază aşa cum aşezăm piesele în puzzle.

Când Îi cerem ajutorul, nu înseamnă că Îl întrerupem de la ceea ce avea de făcut - aceasta este gândirea Ego-ului, care caută să îşi justifice comportamentul de izolare faţă de El, ci înseamnă că ne dăm voie ca activitatea pe care o facem să o punem în slujba Planului Divin, de aceea, înainte de a începe orice activitate, de a porni într-o călătorie, să-I dăruim Lui toate roadele acelei activităţi şi rezultatele care vor decurge de acolo şi, dacă lăsăm să se întâmple Voia Sa, dacă ne lăsăm în seama intuiţiei şi ghidării Sale, atunci rezultatul va fi cel mai bun pentru noi la momentul respectiv, chiar dacă pe moment ni se pare că nu înţelegem nimic din ceea ce a rezultat de acolo, în schimb, în perspectivă, se va dovedi că totul a avut un sens.

Iubirea de Sine este provocarea noastră pe parcursul acestei decade, iar pe nivelul şase se formează o stea de iubire, care este blocată de către mental, de către Ego. dacă dorim ca în această perioadă să ne vindecăm aspecte legate de neiubirea de Sine, atunci este timpul să începem să comunicăm mai mult cu El, să începem să ne rugăm mai mult, să începem să vorbim cu El mai mult, pentru că numai aşa vom reuşi să stăm cât mai mult în legătură cu El, primind cât mai mult din iubirea pe care ne-o poartă şi, stând în această energie a Iubirii Divine, este posibil ca şi tiparele noastre de neiubire de Sine să înceapă să se dizolve.

De asemenea, rămânând cât mai mult în contact cu El, începe să scadă controlul Ego-ului asupra noastră, iar odată cu vindecarea neiubirii de Sine, reuşim să vindecăm şi Ego-ul, reuşim să-l ridicăm pe un alt nivel de vibraţie, pentru că nu mai are de ce răni să se agaţe şi atunci nu are ca soluţie decât să lase această vibraţie să-l transforme şi să-l ridice, iar în acel moment am câştigat un aliat puternic în evoluţia noastră spirituală.

Venim din vieţile trecute cu tot felul de tipare care mai de care mai creţe în privinţa relaţiei cu Dumnezeu şi continuăm să manifestăm aceste tipare şi în viaţa prezentă, de aceea, provocările pe care primim au ca scop să ne facă să cerem ajutorul Divinităţii, de fapt, să ne facă să conştientizăm că El este acolo şi, chiar dacă până în acel moment nu am avut o relaţie prea bună cu El, cerându-i ajutorul, de fapt, începem să avem această relaţie care, cu timpul, se poate îmbunătăţi.

Aşadar, să ne amintim un îndemn din vechime: Cere şi ţi se va da!

De aceea, primul pas este să-I cerem ajutorul. Iar energia acestei decade ne susţine în acest demers.

Întrebarea este: vrem sau nu să facem acest lucru?

Şi, în final, o întrebare "enervantă", dar care, prin repetare, poate deveni un impuls motivaţional: TU CE AI FĂCUT PENTRU TINE ASTĂZI?

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu