sâmbătă, 11 noiembrie 2023

 10.11. - 19.11.2023

Toată viaţa noastră este o continuă învăţare, însă sunt perioade în care învăţăm mult mai bine, deoarece informaţiile vin într-o anumită ordine, iar noi reuşim să facem conexiunile mult mai repede.

În astfel de perioade este bine să ne lăsăm intuiţia liberă deoarece numai în acest fel vom reuşi să învăţăm mai bine, având în vedere că informaţia, chiar dacă este percepută la nivel mental, de fapt, noi o percepem şi la nivel emoţional şi spiritual, ca să nu mai spunem de cel energetic.

De aceea, cu cât suntem mai deschişi către a recepţiona informaţia cât mai plenar, la toate nivelurile, cu atât reuşim să o integrăm mai bine şi să o folosim mai eficient în evoluţia noastră spirituală.

În astfel de perioade, aşa cum este această decadă, putem avea salturi evolutive deoarece primim acea informaţie care vine să direcţioneze energia către o anumită direcţie, iar dacă suntem deschişi către ea, atunci vom putea observa ce tip de informație am primit şi vom ştii ce anume a venit să determine în interiorul nostru.

Provocarea noastră în această perioadă este legată de cât de mult dăm voie sau NU Ego-ului nostru să "sorteze" informaţia pe care o primim în funcţie de ceea ce el crede că este o ameninţare sau nu la adresa propriei sale existenţe. În funcţie de puterea pe care noi i-am dat voie să o deţină, el va respinge orice fel de informaţie care vine să îl destabilizeze şi să îl "coboare" de pe piedestal, de aceea este bine ca în astfel de perioade să ne deschidem mai mult către intuiţie, deoarece prin ea reuşim să ocolim Ego-ul.

O altă problemă în această perioadă este legată de iubirea de Sine, în sensul că dacă tot avem tendinţa să ne marginalizăm pe noi înşine, să ne punem pe ultimul loc, să hrănim încontinuu tiparele mentale prin care considerăm că nu merităm, că nu "avem voie" să fim fericiţi, atunci, cu siguranţă vom trece pe lângă informaţia care ne-ar fi adus mai multă bucurie în viaţa noastră şi, pur şi simplu, nu vedem această informaţie, iar dacă totuşi ni se prezintă, o ignorăm complet, fiind convinşi că este "o prostie".

Dar să nu uităm că cele două elemente, respectiv Ego-ul şi stima noastră de Sine sunt strâns legate şi atâta timp cât Ego-ul este la putere, stima noastră de Sine este una scăzută şi, din punct de vedere al Ego-ului este normal să fie aşa, deoarece, din frustrările unei stime de Sine scăzute, Ego-ul îşi hrăneşte rănile şi va filtra lumea exterioară prin prisma acestor răni şi ajungem astfel să fim tot mai retraşi (lumea zice că suntem cuminţi 😔), să comunicăm tot mai puţin, să interacţionăm din ce în ce mai rar, iar pe măsură ce facem acest lucru tindem să vedem lumea ca pe un loc dur, greu de răzbit şi în are toţi caută să facă rău.

Ce putem face în această privință?

Să ne cunoaştem tot mai bine, iar aici recomand să se citească cele două cărţi ale lui Lise Bourbeau, respectiv: Cele 5 răni care ne împiedică să fim noi înşine şi Vindecarea celor cinci răni. Ele reprezintă un ajutor puternic prin intermediul căruia să ieşim de sub controlul Ego-ului, deoarece, odată citite, vom înţelege ce anume măşti foloseşte, identificând astfel rana şi lucrând la vindecarea ei.

Să nu uităm că această decadă este într-o lună care stă sub energia lui 11 şi, atunci acest număr ne va scoate în cale tot ceea nu ne dă voie să ne ridicăm la nivelul lui. El ne va arăta toate "pietrele de moară" care ne ţin jos sau ne trag în jos şi astfel, desprinse de noi, să ne dăm voie să ne ridicăm acolo unde ne este locul.

De asemenea, este bine ca în această decadă să fim atenţi la comoditatea noastră, să o observăm de unde apare şi cât de mult ne blochează, dar mai ales, ce putem face concret pentru a trece peste ea.

Este o perioadă bună să demarăm proiecte axate pe învăţare, fie că vrem să învăţăm noi ceva, fir că vrem să îi învăţăm pe ceilalţi, aşa că dacă le aveam în cap, acum este timpul să le trecem pe hârtie tocmai pentru a le putea materializa.

Aspectele legate de design, de frumos, de inovaţie, de Feng Shui, sunt favorizate în această perioadă, mai ales dacă au şi componentă de învăţare.

Aşadar, avem de învăţat în această perioadă. Întrebare care se pune este: Cât de mult ne dăm voie să o facem?

Şi, în final, o întrebare "enervantă", dar care, prin repetare, poate deveni un impuls motivaţional: TU CE AI FĂCUT PENTRU TINE ASTĂZI?

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu