joi, 16 noiembrie 2023

 16.11.2023

Galbenul de pe centrul mandalei de astăzi, DA, are legătură cu mişcarea fizică şi cu banii, dar astăzi merge în planurile mai subtile, deoarece acum se manifestă într-o perioadă guvernată de energia spirituală, iar aspectele legate de mişcare au în vedere mişcarea pe care noi o realizăm în plan spiritual, ceea ce facem efectiv pentru practica noastră spirituală, modul în care o gestionăm ca timp, modul în care ne-o organizăm, mai ales că în intervalul 20-29.11 partea spirituală se va manifesta mult mai puternic.

Ce putem face astăzi din punct de vedere al mandalei pe care o avem în faţă?

În primul rând să demarăm o practică spirituală pe care tot am vrut să o începem, dar pe care am tot amânat-o din diferite motive, multe dintre ele, în realitate, având legătură cu Ego-ul şi cu teama sa că prin practică spirituală ne vom trezi şi vom ieşi de sub influenţa sa, ca să nu mai spunem de partea de vindecare pe care practica spirituală ne-o aduce şi care îl lasă pe el fără combustibil - vindecăm rănile, iar el nu mai are de ce să se agăţe.

În al doilea rând, să ne organizăm această practică spirituală, cu intervale clar delimitate şi de la care să nu ne abatem şi astfel vom fi siguri că prin respectarea lor ne vom ţine de treabă, zi de zi.

În al treilea rând, să învăţăm să cultivăm RĂBDAREA. Practica spirituală este asemenea creşterii bambusului - la bambus, în primii cinci ani nu se vede nimic în afară, deoarece el se concentrează pe creşterea şi fortificarea rădăcinii, iar în momentul în care iese la suprafaţă, are o creştere foarte rapidă, deoarece rădăcina sa este puternică.

Nu este nevoie să aşteptăm cinci ani ca la bambus, dar este nevoie să avem răbdare, pentru că practica noastră, cu siguranţă are rezultate, dar aceste rezultate se duc, iniţial, şi umplu golurile cu care am venit din vieţile trecute, se duc şi compensează pentru "trăznăiile" karmice cu care venim şi care au nevoie de cel puţin atâta energie bună generată, pe cât de multă energie negativă au, pentru a le închide, iar din acel moment începem să acumulăm merite pozitive, cu condiţia să facem cât mai puţine prostii sau, dacă le-am făcut şi nu sunt prea grave, să le conştientizăm şi să le remediem.

Aşadar, haideţi să folosim eficient ziua de astăzi, să lucrăm la realizarea unei practici spirituale, sau să ne-o organizăm pe cea existentă. De asemenea, este foarte importantă intenţia pe care o dăm acestei practici spirituale pe care o realizăm.

Suntem, într-o zi cu provocare pe şapte, dar care, totodată, are şi vibraţia tot pe şapte, aşa că este un bun prilej să lucrăm la ura noastră, să o curăţăm, să o consolidăm, iar beneficiul de a fi noi înşine printr-o aură puternică, este unul imens.

Iar dacă dorim să alergăm astăzi, este foarte bine, dar cu o singură condiţie: SĂ NU ALERGĂM DE NOI ÎNŞINE, ci CĂTRE NOI ÎNŞINE! 🙏

Şi, în final, o întrebare "enervantă", dar care, prin repetare, poate deveni un impuls motivaţional: TU CE AI FĂCUT PENTRU TINE ASTĂZI?

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu