vineri, 3 mai 2024

 3.05.2024

Întâmplător sau ... NU, cea de a doua zi specială din acest an se suprapune peste Vinerea Mare şi, pentru că ea vine întotdeauna cu anumite teme care să ne ajute să evoluăm, fiind o treaptă importantă de evoluţie, tema pe care movul vrea să ne-o comunice astăzi este legată de moarte şi ÎNVIERE, numai că totul este la modul subtil, la nivelul tiparelor, energiilor şi structurilor noastre astfel încât să "renaştem" şi să pornim într-o nouă etapă a vieţii noastre.

Vorbim adesea de blocaje, de faptul că nu putem înţelege anumite lucruri tocmai pentru că programarea noastră interioară nu ne dă voie şi, atunci, este nevoie de o schimbare, anume să lăsăm acele tipare să moară, să dispară şi astfel să creăm, în locul lor, altele noi, mult mai potrivite nivelului actual de evoluţie spirituală.

Şi, în mod normal, apare o întrebare firească: cum las să moară un tipar? Un prim pas, este să îl înfometăm, în sensul că îi tăiem accesul la energie, nu-l mai hrănim cu energia noastră, iar pentru acest lucru avem nevoie de obiectivare, astfel încât, în fiecare zi să ne corectăm tendința noastră de a face lucrurile conform acelui tipar şi astfel, cu fiecare zi vom fi din ce în ce mai puţin tentaţi să acţionăm conform acelui tipar.

Cel de al doilea pas este să folosim energia pe care o investeam în vechiul tipar şi să o investim în crearea noului tipar, iar această acţiune poate părea enervantă pentru unii, lipsită de sens pentru alţii, dar total benefică pentru cei care vor să se schimbe, chiar dacă, inițial nu pot să vadă concret un efect benefic şi, atunci, intră în scenă o altă calitatea a noastră, pe care  am dezvoltat-o mai mult sau mai puţin şi anume: CREDINŢA, credinţa că, lucrând constant, putem să schimbăm acele tipare, dar mai ales că putem să creăm altele noi.

Să lăsăm energia zilei să ne ghideze către ce schimbări avem de făcut şi să evităm să le căutăm cu mintea logică. Tot ce avem nevoie este atenţia noastră pentru a recepţiona bine mesajele Divinităţii şi, odată venite, să avem Credinţa că vom reuşi să facem munca pe care o avem de făcut şi pe care, pe parcurs, o vom înţelege-o mai bine, chiar dacă, în acest moment, nu prea înţelegem mare lucru.

De aceea, astăzi este bine să medităm mai mult şi mai profund, tocmai pentru a înțelege mai bine mesajele care ne sunt trimise.

Apoi, după ce ne-am "certat" cu Divinitatea pentru că nu ne dă mesajele mură-n gură, să începem cu primul tipar care ne-a fost revelat că este nevoie să ne ocupăm de el.

Şi dacă cumva nu se revelează nimic, atunci să ne ocupăm de tiparele legate de neiubirea de Sine, precum şi de cele legate de aura noastră, mai ales că suntem într-o zi de şapte.

Aşadar, antenele pe recepție, pentru că vom primi multe mesaje astăzi şi, dacă nu le vom identica pe toate, să stăm liniștiți că ele au venit în câmpurile noastre şi ni se vor revela când vom  fi pregătiţi.

Şi, în final, o întrebare "enervantă", dar care, prin repetare, poate deveni un impuls motivaţional: TU CE AI FĂCUT PENTRU TINE ASTĂZI?

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu