sâmbătă, 29 iunie 2024

 29.06.2024

Încheiem această decadă a mentalului şi, sper să o încheiem fiecare dintre noi cu conştientizări, cu obiectivări, cu o direcţie către care să ne îndreptăm mentalul, această parte a noastră pe cât de necunoscută, pe atât de misterioasă şi pe care, cine o tratează cu superficialitate, va avea cea mai mare surpriză a vieţii sale.

Suntem o societate orientată mult către mental care caută să supună Sufletul de la nivelul acestui mental, în loc să fie invers, o societate deschisă Sufleteşte căreia mentalul i se supune.

Din păcate vedem în continuare o dualitate Suflet - Mental, iar această dualitate este cea care face să ne "treacă" viaţa prin faţa ochilor gândindu-ne  la ea şi filozofând, fără a face ceva concret.

Numai că, în zile ca aceasta, ni se arată limitele mentalului nostru şi, dacă alegem să-i rămânem tributari, atunci acele limite devin şi ale noastre, fără a ne da neapărat seama că suntem într-o zonă limitată, să ne învârtim într-un "ţarc" în care ne place familiaritate şi din care nu avem nicio voinţă să ieşim de acolo.

De aceea, este nevoie să ne adresăm nişte întrebări care, la prima vedere, par dure, dar care, în realitate ele sunt dure pentru mentalul nostru:

1. Dacă suntem puternici mental, de ce mai avem probleme în viaţa noastră?

2. De ce, doar prin concentrare mentală, nu putem rezolva toate aceste probleme?

3. Care sunt gândurile care ne trec repetitiv prin minte în decursul unei săptămâni?

4. Câte dintre lucrurile care simţim că ne aduc bucurie Sufletească ajungem să le realizăm efectiv?

Şi lista poate continua.

Aşadar, poate vom trece repede peste aceste întrebări, poate nu, dar să nu uităm că depăşirea mentalului, ieşirea din zona limitativă în care ne-am obişnuit să stăm, se face numai prin Spiritualitate, prin meditaţie, prin observare şi autoobservare, prin obiectivare.

Şi, este normal să răsară o întrebare: ce facem dacă suntem prea prinşi de către mental şi nu ne mai putem da seama că mentalul ne stăpâneşte complet şi nu mai putem să ieşim de acolo? 

Răspuns: începem să lucrăm de la nivelul corpului nostru fizic, pentru că astfel aducem energie pe meridiane şi ne dăm mai multă forţă şi motivaţie.

Cum: inspir lumină în chakra 3 (a plexului solar sau Manipura), apoi o trimit pe intenţie, în aură, repretând continuu - Aura mea este din ce în ce mai puternică!

Ce o să se întâmple? 

O să avem mai multă vitalitate, mai mult curaj, mai multă motivaţie şi chef de viaţă. Prin refacerea aurei, tot sistemul nostru energetic se consolidează, iar energia este din ce în ce mai puternică în noi. Şi, culmea, mentalul este mult mai liniştit, mai ales că îi dăm o preocupare, respectiv aceea de a avea grijă de aura noastră. Sufletul va simţi protecția aurei şi se va manifesta în forma sa creativă.

Aşadar, o grămadă de beneficii. 

Suntem dispuși să facem acest exerciţiu timp de 10-15 minute în fiecare zi timp de un an?

Şi, în final, o întrebare "enervantă", dar care, prin repetare, poate deveni un impuls motivaţional: TU CE AI FĂCUT PENTRU TINE ASTĂZI?

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

marți, 11 iunie 2024

10 - 19.06.2024

Creaţia dă un test foarte important în această decadă deoarece este lăsată să se manifeste, cu respectarea Legilor divine, bineînţeles, dar în modul în care ea s-a educat până în acest moment.

Divinitatea va dori să vadă cum se descurcă Creaţia Sa, ce a învăţat până în prezent, de ce anume se teme, de ce anume mai are nevoie pentru a evolua, ce anume blochează evoluţia ei etc. etc. etc.

De asemenea, va observa modul în care Creaţia a ajuns la nivel de Iubire de Sine, pentru că dacă a ajuns, atunci îi va fi mult mai facil să răspândească iubirea în întreg Universul, iar dacă nu, înseamnă că nu este capabilă să perceapă, de de-a întregul, Iubirea Divină, care este necondiţionată, numai că ea este percepută şi înţeleasă, cu adevărat, numai de cei care au reuşită să o primească în vieţilor lor.

Şi, pentru că am vorbit de Iubirea de Sine, să vedem ce putem face noi ca indivizi, în această perioadă, pentru a reuşi să dobândim mai multă stimă de Sine şi să resimţim mai profund Iubirea de Sine.

Putem să ne folosim de calitatea bleu-lui, respectiv acela de instrument care facilitează comunicare indirectă, creativă, împingând-o să iasă la suprafaţă.

Aşa că, în această perioadă este foarte bine să ne împrietenim cu pixul şi cu hârtia, pentru că prin ele vom oglindi acele lucruri, situaţii, persoane care ne ţin blocaţi în amintiri nu prea plăcute.

Este un bun moment să facem pace cu tot ceea ce ne-a supărat de-a lungul vieţii noastre, punând, pe hârtie, toate aceste evenimente, descriindu-le cât mai detaliat.

Cu această ocazie reuşim să confruntăm mentalul cu propriile sale scenarii, reuşim să dăm la o parte multe dintre vălurile create şi care ne împiedicau să ne manifestăm pe noi înşine.

Să ne dăm voie să scriem, să ne dăm voie să eliberăm, pentru că altcineva nu o poate face în locul nostru. Tiroida noastră va fi, cu siguranţă, mult mai bine şi ne va mulţumi pentru această experienţă.

Suntem sprijiniţi în vindecare, pentru că deja s-au strâns prea multe lucruri nespuse şi ele distorsionează realitatea.

De asemenea, bleu-l vine să ne ajute să spunem poveşti, să creăm altele noi, mai ales acum, într-o perioadă în care lumea nu mai are timp de poveşti, nu are timp să le asculte, dar nici să le scrie, nu mai are timp pentru ea însăşi.

Şi, nu în ultimul rând, bleul, ajută mentalul să mai golească din informaţiile strânse în interior, stimulându-l să cerceteze mai departe, să cunoască şi să facă salturi evolutive.

Să dăm voie emoţiilor să iasă la suprafață, atunci când scriem despre ele, pentru că numai aşa le putem cunoaşte cel mai bine. Să le dăm voie să ne transmită mesajul lor.

Să avem, aşadar încredere în ceea ce Universul ne-a pregătit ca metodă de vindecare în această perioadă şi să ne lăsăm purtaţi de fluxul de energie care ne-a fost trimis!

Şi, în final, o întrebare "enervantă", dar care, prin repetare, poate deveni un impuls motivaţional: TU CE AI FĂCUT PENTRU TINE ASTĂZI?

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

sâmbătă, 8 iunie 2024

 8.06.2024

Că luna aceasta este plină de energii care ne sprijină în ceea ce dorim să facem, nu mai este un secret, însă Divinitatea ne dă mai mult, pe principiul "there is even more", în sensul că avem trei zile mai "cu moţ" decât celelalte, în care aceste energii sunt şi mai puternice, iar astăzi este prima dintre ele. Celelalte două sunt pe 18 şi 28 iunie, fiecare venind să aducă binecuvântarea sa pe anumite aspecte pe care Divinitatea doreşte să le amplifice în noi.

Astăzi, în această "bombă" energetică, avem, în centrul mandalei, portocaliul, respectiv vindecarea, numai că astăzi va fi la un nivel mult mai profund, dar şi mai puternic, pentru că, din păcate, superficialitatea în care am stat, ne-a făcut să ne obişnuim cu această situaţie şi să credem că atât se poate, fără a căuta mai profund, fără a ne dori mai mult, fără a explora mai adânc, de aceea, profunzimea în care se va duce această energie s-ar putea să ne dea peste cap planurile noastre şi să percepem această zi ca pe una nu prea benefică sau chiar mai rău, numai că, în zilele următoare, după ce lucrurile se vor limpezi şi energiile se vor aşeza, s-ar putea să înțelegem mai bine ceea ce s-a întâmplat astăzi.

De multe ori, este nevoie de un "şut în fund" sau să ne împingă cineva, pentru a putea să facem un pas important în viaţa noastră sau de o curăţare puternică şi care să rupă tipare şi energii inerţiale care ne ţin pe loc.

Aşa că, dacă în interiorul nostru vom simţii nişte contradicții puternice, temeri fără rost, iar mentalul negativ începe să scoată capul şi să controleze, să înţelegem că face parte din procesul de vindecare şi să rămânem calmi şi cât mai echilibraţi.

Ce putem face efectiv?

În primul rând, să ne mişcăm, pentru că mişcarea ajută corpul să se elibereze mai uşor de energiile care vor să iasă. Este posibil să fie nevoie de momente mai intense de mişcare, să simţim să vrem să alergăm mult mai rapid, să creştem intensitatea sau ritmul, de aceea este bine să le dăm curs, deoarece corpul nostru ne cere acest efort pentru a se putea curăţa şi debloca.

Vom observa chiar că ne simţim mult mai bine în astfel de momente, ca şi cum suntem eliberaţi de ceva, ca şi cum suntem noi înşine, aşa că ar fi bine să memorăm această stare pentru momentele în care avem nevoie de ea.

De asemenea, putem să ne rugăm, preferabil cu voce tare, pentru că vibraţia sunetului rostit va modela mult mai bine energiile din interiorul nostru, ajutându-ne să ne curăţăm mai profund.

Roşul acela mult ne va ajuta să fim mult mai vitali, dar ne va aduce şi multă energie sexuală, pe care ar fi bine să o folosim, pentru că inclusiv activitatea sexuală este puternic transmutatoare de energii cu condiţia să avem intenţia să se întâmple aşa.

Pentru cai care nu practică meditaţia, rugăciunea, care sunt interesaţi nici de mişcare şi nici de activitatea sexuală, pot să folosească această zi pentru a scrie sau a manifesta latura artistică, scoţând astfel, la suprafaţă, prin opera lor, acele zone care au nevoie de vindecare.

Vindecare va primi astăzi şi modul în care noi interacţionăm cu banii, putând avea conştientizări puternice legate de relaţi noastră cu ei, de ceea ce avem de schimbat, de ceea ce avem de eliminat.

Aşadar, să dăm voie energiei vindecătoare să vină şi să ne cureţe în primă fază, să ne aducă conştientizări şi apoi să ne pună, în final, în starea de vindecare de care avem atâta nevoie.

Tot ceea ce avem de făcut este să ne deschidem în faţa acestei energii. Suntem pregătiţi să o facem?

Să ne dăm voie să visăm la un nivel cât mai înalt astăzi, pentru ca apoi să trimitem acest vis în întregul Univers pentru a primi energiile de care avem nevoie pentru materializarea visului.

Şi, în final, o întrebare "enervantă", dar care, prin repetare, poate deveni un impuls motivaţional: TU CE AI FĂCUT PENTRU TINE ASTĂZI?

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

duminică, 2 iunie 2024

Luna iunie

Luna Iunie începe cu roz pe centrul mandalei, deci energia sa dominantă va fi cea mentală, ea venind să continue ceea ce a ponit în data de 26 mai, numai că, acum, se întâmplă într-un alt context, într-o altă lună, într-o altă configuraţie numerologică, una care, de altfel, vine cu multe daruri, iar tot ceea ce avem noi de făcut este să ne deschidem şi să le primim.

Multe dintre abilităţile noastre vor fi amplificate pe parcursul acestei luni, iar toată această suită de linii colorate ne creează cadrul necesar pentru a ne manifesta darurile pe care le avem, sau ne poate ajuta să identificăm pe cel ascunse, aşa că să nu ne surprindem, dacă, în această lună aflăm că ne pricepem la lucruri cu care, până în acel moment nu avusesem nicio legătură conştientă, pentru clar subconştientă avem. 

De aceea, pentru unele persoane toată această perioadă poate părea una greu de dus, pentru că toate aceste energii care se manifestă nu fac altceva decât să "scormonească" prin interiorul nostru după acele calităţi pe care nu le-am manifestat până acum, iar această scormonire va tulbura anumite energii stagnante din interiorul nostru, şi ne va aduce o anumită agitaţie, uneori dusă până la nervozitate, fără să ştim concret ce avem, de aceea este foarte important să ne păstrăm calmul, să nu ne transformăm în "victimele de serviciu" - numai mie mi se întâmplă; sunt cel mai ghinionist/ghinionistă etc. etc. etc.

Iar atunci când tensiunea se accentuează şi nu reuşim să ne liniştim, să nu uităm că avem, la îndemână, frazele de Ho'oponopono, pe care le spunem cu intenţia de a curăţa, din interiorul nostru, tot ceea ce ne determină starea actuală şi, după câteva minute, vom vedea cum starea noastră de spirit se schimbă total.

Acum, că ştim la ce ne putem aştepta ca şi energii interioare, dar şi cum le putem gestiona, să ne concentrăm pe darurile care ni s-au dat şi pe care ar fi bine să le valorificăm.

Aceste daruri se găsesc în faţa noastră, iar de la caz la caz, unii doar trebuie să se deschidă ca să le primească, iar alţii este nevoie să întindă mâna să le prindă şi să le aducă în structurile lor. De ce această diferenţă? Pentru că, în primul rând, sunt peroane care au de învăţat să primească pentru că numai aşa reechilibrează lucrurile, deoarece altă dată au dat prea mult, iar acum este nevoie să primească ceea ce vine către ei ca şi daruri, pentru că este modul prin care Divinitatea restabileşte echilibrul stricat altă dată.

În al doilea rând, pentru că sunt persoane care nu au curajul să se ducă după ceea ce este al lor, iar acum este timpul să o facă.

Toate acestea se întâmplă într-o lună a cărei provocare ţine de aspectele karmice, de ceea ce am făcut altă dată şi acum este nevoie să echilibrăm, deoarece luna a şasea este luna echilibrului şi atunci orice este dezechilibrat în viaţa noastră va căuta să se echilibreze mult mai repede decât în alte luni şi, pentru a evita să suferim o reechilibrare bruscă şi "năucitoare", ar fi de preferat să observăm noi dezechilibrul şi să lucrăm la reechilibrare.

Analizând culorile din mandalele lunii Iunie, vom observa linia mare de bleu/gri, ceea ce ne aduce abilitatea de a comunica mai mult, ajutându-ne să depăşim blocajele mentale şi să dăm frâu liber la ceea ce avem nevoie să exprimăm, mai ales dacă o facem, în forma indirectă.

Roşul este şi el puternic luna aceasta, aducându-ne darul şi energia pentru a demara lucruri noi, de a avea mai multă vitalitate, dar va duce şi la creşterea energiei sexuale, a dorinţelor sexuale.

Albastrul vine şi el cu putere de rugăciune, având în vedere că şase este cifra care are putere de rugăciune, dar şi cu putere pe cuvânt, de aceea este nevoie să fim atenţia la ceea ce spunem celorlalţi, mai ales când suntem nervoşi.

Şi, nu în ultimul rând, galbenul care vine să ne pună la mişcare, la acţiune, la materializare şi penalizându-ne atunci când alegem dulcea cale a lenei şi neimplicării. Totodată, galbenul acesta ne aduce aminte şi de relaţia pe care o avem cu banii şi, pentru că apare într-o lună dedicată învăţării şi educării mentalului, poate ar fi timpul să învăţăm cât mai multe lucruri despre bani, pornind de la partea materială şi continuând cu cea energetică şi spirituală.

Orice ne propunem să facem luna această, dacă o vom face din perspectiva învăţării de lucruri noi, atunci multe oportunităţi ni se vor arăta.

Aşadar, să lucrăm cu cap şi să profităm de aceste oportunităţi!

Şi, în final, o întrebare "enervantă", dar care, prin repetare, poate deveni un impuls motivaţional: TU CE AI FĂCUT PENTRU TINE ASTĂZI?

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.