duminică, 2 iunie 2024

Luna iunie

Luna Iunie începe cu roz pe centrul mandalei, deci energia sa dominantă va fi cea mentală, ea venind să continue ceea ce a ponit în data de 26 mai, numai că, acum, se întâmplă într-un alt context, într-o altă lună, într-o altă configuraţie numerologică, una care, de altfel, vine cu multe daruri, iar tot ceea ce avem noi de făcut este să ne deschidem şi să le primim.

Multe dintre abilităţile noastre vor fi amplificate pe parcursul acestei luni, iar toată această suită de linii colorate ne creează cadrul necesar pentru a ne manifesta darurile pe care le avem, sau ne poate ajuta să identificăm pe cel ascunse, aşa că să nu ne surprindem, dacă, în această lună aflăm că ne pricepem la lucruri cu care, până în acel moment nu avusesem nicio legătură conştientă, pentru clar subconştientă avem. 

De aceea, pentru unele persoane toată această perioadă poate părea una greu de dus, pentru că toate aceste energii care se manifestă nu fac altceva decât să "scormonească" prin interiorul nostru după acele calităţi pe care nu le-am manifestat până acum, iar această scormonire va tulbura anumite energii stagnante din interiorul nostru, şi ne va aduce o anumită agitaţie, uneori dusă până la nervozitate, fără să ştim concret ce avem, de aceea este foarte important să ne păstrăm calmul, să nu ne transformăm în "victimele de serviciu" - numai mie mi se întâmplă; sunt cel mai ghinionist/ghinionistă etc. etc. etc.

Iar atunci când tensiunea se accentuează şi nu reuşim să ne liniştim, să nu uităm că avem, la îndemână, frazele de Ho'oponopono, pe care le spunem cu intenţia de a curăţa, din interiorul nostru, tot ceea ce ne determină starea actuală şi, după câteva minute, vom vedea cum starea noastră de spirit se schimbă total.

Acum, că ştim la ce ne putem aştepta ca şi energii interioare, dar şi cum le putem gestiona, să ne concentrăm pe darurile care ni s-au dat şi pe care ar fi bine să le valorificăm.

Aceste daruri se găsesc în faţa noastră, iar de la caz la caz, unii doar trebuie să se deschidă ca să le primească, iar alţii este nevoie să întindă mâna să le prindă şi să le aducă în structurile lor. De ce această diferenţă? Pentru că, în primul rând, sunt peroane care au de învăţat să primească pentru că numai aşa reechilibrează lucrurile, deoarece altă dată au dat prea mult, iar acum este nevoie să primească ceea ce vine către ei ca şi daruri, pentru că este modul prin care Divinitatea restabileşte echilibrul stricat altă dată.

În al doilea rând, pentru că sunt persoane care nu au curajul să se ducă după ceea ce este al lor, iar acum este timpul să o facă.

Toate acestea se întâmplă într-o lună a cărei provocare ţine de aspectele karmice, de ceea ce am făcut altă dată şi acum este nevoie să echilibrăm, deoarece luna a şasea este luna echilibrului şi atunci orice este dezechilibrat în viaţa noastră va căuta să se echilibreze mult mai repede decât în alte luni şi, pentru a evita să suferim o reechilibrare bruscă şi "năucitoare", ar fi de preferat să observăm noi dezechilibrul şi să lucrăm la reechilibrare.

Analizând culorile din mandalele lunii Iunie, vom observa linia mare de bleu/gri, ceea ce ne aduce abilitatea de a comunica mai mult, ajutându-ne să depăşim blocajele mentale şi să dăm frâu liber la ceea ce avem nevoie să exprimăm, mai ales dacă o facem, în forma indirectă.

Roşul este şi el puternic luna aceasta, aducându-ne darul şi energia pentru a demara lucruri noi, de a avea mai multă vitalitate, dar va duce şi la creşterea energiei sexuale, a dorinţelor sexuale.

Albastrul vine şi el cu putere de rugăciune, având în vedere că şase este cifra care are putere de rugăciune, dar şi cu putere pe cuvânt, de aceea este nevoie să fim atenţia la ceea ce spunem celorlalţi, mai ales când suntem nervoşi.

Şi, nu în ultimul rând, galbenul care vine să ne pună la mişcare, la acţiune, la materializare şi penalizându-ne atunci când alegem dulcea cale a lenei şi neimplicării. Totodată, galbenul acesta ne aduce aminte şi de relaţia pe care o avem cu banii şi, pentru că apare într-o lună dedicată învăţării şi educării mentalului, poate ar fi timpul să învăţăm cât mai multe lucruri despre bani, pornind de la partea materială şi continuând cu cea energetică şi spirituală.

Orice ne propunem să facem luna această, dacă o vom face din perspectiva învăţării de lucruri noi, atunci multe oportunităţi ni se vor arăta.

Aşadar, să lucrăm cu cap şi să profităm de aceste oportunităţi!

Şi, în final, o întrebare "enervantă", dar care, prin repetare, poate deveni un impuls motivaţional: TU CE AI FĂCUT PENTRU TINE ASTĂZI?

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu