marți, 11 iunie 2024

10 - 19.06.2024

Creaţia dă un test foarte important în această decadă deoarece este lăsată să se manifeste, cu respectarea Legilor divine, bineînţeles, dar în modul în care ea s-a educat până în acest moment.

Divinitatea va dori să vadă cum se descurcă Creaţia Sa, ce a învăţat până în prezent, de ce anume se teme, de ce anume mai are nevoie pentru a evolua, ce anume blochează evoluţia ei etc. etc. etc.

De asemenea, va observa modul în care Creaţia a ajuns la nivel de Iubire de Sine, pentru că dacă a ajuns, atunci îi va fi mult mai facil să răspândească iubirea în întreg Universul, iar dacă nu, înseamnă că nu este capabilă să perceapă, de de-a întregul, Iubirea Divină, care este necondiţionată, numai că ea este percepută şi înţeleasă, cu adevărat, numai de cei care au reuşită să o primească în vieţilor lor.

Şi, pentru că am vorbit de Iubirea de Sine, să vedem ce putem face noi ca indivizi, în această perioadă, pentru a reuşi să dobândim mai multă stimă de Sine şi să resimţim mai profund Iubirea de Sine.

Putem să ne folosim de calitatea bleu-lui, respectiv acela de instrument care facilitează comunicare indirectă, creativă, împingând-o să iasă la suprafaţă.

Aşa că, în această perioadă este foarte bine să ne împrietenim cu pixul şi cu hârtia, pentru că prin ele vom oglindi acele lucruri, situaţii, persoane care ne ţin blocaţi în amintiri nu prea plăcute.

Este un bun moment să facem pace cu tot ceea ce ne-a supărat de-a lungul vieţii noastre, punând, pe hârtie, toate aceste evenimente, descriindu-le cât mai detaliat.

Cu această ocazie reuşim să confruntăm mentalul cu propriile sale scenarii, reuşim să dăm la o parte multe dintre vălurile create şi care ne împiedicau să ne manifestăm pe noi înşine.

Să ne dăm voie să scriem, să ne dăm voie să eliberăm, pentru că altcineva nu o poate face în locul nostru. Tiroida noastră va fi, cu siguranţă, mult mai bine şi ne va mulţumi pentru această experienţă.

Suntem sprijiniţi în vindecare, pentru că deja s-au strâns prea multe lucruri nespuse şi ele distorsionează realitatea.

De asemenea, bleu-l vine să ne ajute să spunem poveşti, să creăm altele noi, mai ales acum, într-o perioadă în care lumea nu mai are timp de poveşti, nu are timp să le asculte, dar nici să le scrie, nu mai are timp pentru ea însăşi.

Şi, nu în ultimul rând, bleul, ajută mentalul să mai golească din informaţiile strânse în interior, stimulându-l să cerceteze mai departe, să cunoască şi să facă salturi evolutive.

Să dăm voie emoţiilor să iasă la suprafață, atunci când scriem despre ele, pentru că numai aşa le putem cunoaşte cel mai bine. Să le dăm voie să ne transmită mesajul lor.

Să avem, aşadar încredere în ceea ce Universul ne-a pregătit ca metodă de vindecare în această perioadă şi să ne lăsăm purtaţi de fluxul de energie care ne-a fost trimis!

Şi, în final, o întrebare "enervantă", dar care, prin repetare, poate deveni un impuls motivaţional: TU CE AI FĂCUT PENTRU TINE ASTĂZI?

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu