sâmbătă, 8 iunie 2024

 8.06.2024

Că luna aceasta este plină de energii care ne sprijină în ceea ce dorim să facem, nu mai este un secret, însă Divinitatea ne dă mai mult, pe principiul "there is even more", în sensul că avem trei zile mai "cu moţ" decât celelalte, în care aceste energii sunt şi mai puternice, iar astăzi este prima dintre ele. Celelalte două sunt pe 18 şi 28 iunie, fiecare venind să aducă binecuvântarea sa pe anumite aspecte pe care Divinitatea doreşte să le amplifice în noi.

Astăzi, în această "bombă" energetică, avem, în centrul mandalei, portocaliul, respectiv vindecarea, numai că astăzi va fi la un nivel mult mai profund, dar şi mai puternic, pentru că, din păcate, superficialitatea în care am stat, ne-a făcut să ne obişnuim cu această situaţie şi să credem că atât se poate, fără a căuta mai profund, fără a ne dori mai mult, fără a explora mai adânc, de aceea, profunzimea în care se va duce această energie s-ar putea să ne dea peste cap planurile noastre şi să percepem această zi ca pe una nu prea benefică sau chiar mai rău, numai că, în zilele următoare, după ce lucrurile se vor limpezi şi energiile se vor aşeza, s-ar putea să înțelegem mai bine ceea ce s-a întâmplat astăzi.

De multe ori, este nevoie de un "şut în fund" sau să ne împingă cineva, pentru a putea să facem un pas important în viaţa noastră sau de o curăţare puternică şi care să rupă tipare şi energii inerţiale care ne ţin pe loc.

Aşa că, dacă în interiorul nostru vom simţii nişte contradicții puternice, temeri fără rost, iar mentalul negativ începe să scoată capul şi să controleze, să înţelegem că face parte din procesul de vindecare şi să rămânem calmi şi cât mai echilibraţi.

Ce putem face efectiv?

În primul rând, să ne mişcăm, pentru că mişcarea ajută corpul să se elibereze mai uşor de energiile care vor să iasă. Este posibil să fie nevoie de momente mai intense de mişcare, să simţim să vrem să alergăm mult mai rapid, să creştem intensitatea sau ritmul, de aceea este bine să le dăm curs, deoarece corpul nostru ne cere acest efort pentru a se putea curăţa şi debloca.

Vom observa chiar că ne simţim mult mai bine în astfel de momente, ca şi cum suntem eliberaţi de ceva, ca şi cum suntem noi înşine, aşa că ar fi bine să memorăm această stare pentru momentele în care avem nevoie de ea.

De asemenea, putem să ne rugăm, preferabil cu voce tare, pentru că vibraţia sunetului rostit va modela mult mai bine energiile din interiorul nostru, ajutându-ne să ne curăţăm mai profund.

Roşul acela mult ne va ajuta să fim mult mai vitali, dar ne va aduce şi multă energie sexuală, pe care ar fi bine să o folosim, pentru că inclusiv activitatea sexuală este puternic transmutatoare de energii cu condiţia să avem intenţia să se întâmple aşa.

Pentru cai care nu practică meditaţia, rugăciunea, care sunt interesaţi nici de mişcare şi nici de activitatea sexuală, pot să folosească această zi pentru a scrie sau a manifesta latura artistică, scoţând astfel, la suprafaţă, prin opera lor, acele zone care au nevoie de vindecare.

Vindecare va primi astăzi şi modul în care noi interacţionăm cu banii, putând avea conştientizări puternice legate de relaţi noastră cu ei, de ceea ce avem de schimbat, de ceea ce avem de eliminat.

Aşadar, să dăm voie energiei vindecătoare să vină şi să ne cureţe în primă fază, să ne aducă conştientizări şi apoi să ne pună, în final, în starea de vindecare de care avem atâta nevoie.

Tot ceea ce avem de făcut este să ne deschidem în faţa acestei energii. Suntem pregătiţi să o facem?

Să ne dăm voie să visăm la un nivel cât mai înalt astăzi, pentru ca apoi să trimitem acest vis în întregul Univers pentru a primi energiile de care avem nevoie pentru materializarea visului.

Şi, în final, o întrebare "enervantă", dar care, prin repetare, poate deveni un impuls motivaţional: TU CE AI FĂCUT PENTRU TINE ASTĂZI?

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu