marți, 30 iulie 2024

 30.07.2024

După cum arată configuraţia de astăzi, suntem la începutul celei de a treia perioade speciale din an, iar acest lucru aduce multe schimbări interesante pentru noi.

În primul rând, vorbim de turcoazul de pe centrul mandalei, dar şi din interiorul ei, ceea ce pune faţă în faţă cu ADEVĂRUL, ştiţi, acele care ESTE, nu care vrem noi să fie şi, de aici, avem două direcţii: fie ne bosumflăm, ca să folosesc un eufemism, adică ne supărăm pe Univers, Divinitate, karmă etc. pentru că lucruri stau diferit faţă de cum credeam noi că stau (a se citi, după cu doream noi să stea), fie ne repoziţionăm, înţelegem că acela este adevărul, îl acceptăm şi ne continuăm viaţă în acea energie, folosind-o pentru evoluţia personală şi spirituală.

Aceste este motivul pentru care astfel de perioade, pentru unele persoane, sunt adevărate chinuri, tocmai pentru că nu vor să accepte ceea ce este şi toată viaţa lor nu au făcut decât să ajusteze realitatea după bunul lor plac şi, mai mult, au ajustat-o şi pe a altora, astfel încât, aceste persoane, când au reuşit să iasă din acea bulă, s-au simţit total eliberate şi cu un simţ al normalităţii.

Aceste bule le creăm fiecare dintre noi, mai mici sau mai mari, în funcţie de cum nu dorim să acceptăm adevărul şi, de obicei cei care le creează la nivel mare sunt, de fapt, cei care sunt total conduşi de propriul lor EGO şi, din punctul lor de vedere, ceea ce ei gândesc, acela este adevărul.

Aşadar, dacă auziţi zgomote ca şi cum se crapă ceva, să ştiţi că acelea sunt bulele şi realităţile paralele care, acum încep să fie confruntate cu realitatea şi cu ADEVĂRUL. Şi, când mă refer la auzit, nu înseamnă neapărat zgomote fizice.

Ce putem să facem astăzi?

Să ne dăm voie să acceptăm ceea ce este în faţa noastră chiar dacă nu corespunde unui sistem pe care l-a creat şi menţinut atâta timp. Înseamnă că ne dăm voie să evoluăm.

Şi, dacă ne-am dat seama că ADEVĂRUL este altul decât cel pe care l-am considerat noi ca adevăr, să nu stăm în autojudecată şi pus ne tărână în cap. Acela este EGO care vrea să îşi joace în continuare rolul de victimă. Putem, dacă suntem generoşi, să îi dăm voie 5 secunde să se manifeste şi să îl observăm, apoi să ne întoarcem la ADEVĂR.

De asemenea, să manifestăm compasiunea faţă de noi astăzi, să lucrăm la întărirea aurei şi la manifestarea Sufletului, pentru că numai aşa putem rămâne în ADEVĂR.

Şi, dacă avem ceva de spus, astăzi avem toate datele să o facem, avem tot sprijinul pe comunicare.

SPOR să avem!

Şi, în final, o întrebare "enervantă", dar care, prin repetare, poate deveni un impuls motivaţional: TU CE AI FĂCUT PENTRU TINE ASTĂZI?

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu