duminică, 7 iulie 2024

 7.07.2024


WOW, zi de roşu, cu doi de şapte ... clar avem de învăţat ceva important de aici ... dacă nu ne ducem cu capul.

Avem dublă provocare pe şapte astăzi şi, dacă stăm mai prost la capitolul Aură (o să ziceţi că v-am înnebunit cu Aura asta, de parcă ar fi "buricul pământului", numai că, vrem-nu vrem, cam este şi existenţele noastre depind foarte mult de ea şi de starea ei) şi care, colac peste pupăză sau pupăză peste colac, este accentuată de roşul din centru, care vine aşa să scormonească prin subconştientul nostru şi să ne scoată la suprafaţă lucruri care să ne mai enerveze din nou.

Dar de ce să ne enerveze? Că doar enervarea nu este aşa ceva care vine din exterior şi se aşează peste noi, precum râia şi nu mai putem scăpa de ea. Păi tocmai aici este CHEIA. Că enervarea vine din interior, chiar dacă nu ne place să afirmăm acest lucru, pentru că ea este modul în care noi reacţionăm la diferite situaţii, energii, tipare care vin din exteriorul nostru tocmai pentru a ne testa. 

Aşadar, dacă astăzi ne enervăm este pentru că reacţionăm la ceva şi Ego-ului nostru nu-i place cum se manifestă acel ceva, mai bine zis, nu vrea să accepte că acel ceva a venit să aducă o schimbare.

De aceea, este bine să analizăm gândurile pe care le avem, narativul care circulă pe la noi prin minte astăzi, scenariile care se derulează, iar din aceste scenarii să observăm rolul pe care noi îl avem în cadrul lor: dacă vrem să pedepsim pe cineva, dacă ne vedem lăudaţi de ceilalţi, dacă ne vedem certaţi şi începem să replicăm etc. 

Toate aceste lucruri scot la suprafaţă aspecte ale noastre nevindecate şi care ies astăzi pentru a ne aminti de existenţa lor şi de a aduce vindecare acolo unde avem nevoie.

Şi totuşi ce legătură au toate aceste cu Aura noastră?

La prima vedere, nu cine ştie ce, dar imediat putem observa profunzimea lucrurilor. Toate scenariile care ne trec prin minte sunt, de fapt, suferinţele în care Ego-ul trăieşte şi pe care le povesteşte mereu, până când, prin vindecare, va rămâne fără ele. Toate aceste suferinţe nu fac decât să ne scadă stima de Sine şi să ne facă să credem că nu suntem demni de o viaţă trăită frumos, ci că trebuie să ne chinuim cât mai mult şi mai des.

Existența şi integritatea aurei noastre depind nu doar de exerciţiile energetice şi de vizualizare pe care le facem, ci şi de cât de mult credem noi, în interior, că merităm să trăim bine şi frumos, pentru că o aură întreagă şi puternică, asta ne ajută să facem, să fim puternici, să ne menţinem energia pe lângă noi şi să o concentrăm pe ceea ce ne dorim, evitând astfel să o împrăştiem în zeci de direcţii neproductive. De asemenea, ne măreşte curajul, atât cel fizic, cât şi cel de la nivelul Spiritului şi, totodată, ne aduce o putere fantastică a intuiţiei.

Iar dacă totuşi am reuşit să ne enervăm astăzi şi ne-am stricat starea interioară, să ne folosim de respiraţie pentru a ne relaxa, pentru a ne reface aura (exerciţiul este in interpretarea mandalei din 29 iunie 2024), apoi să ne folosim de cel mai puternic instrument de obiectivare, respectiv SCRISUL.

Spor să avem!

Şi, în final, o întrebare "enervantă", dar care, prin repetare, poate deveni un impuls motivaţional: TU CE AI FĂCUT PENTRU TINE ASTĂZI?

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu