miercuri, 31 iulie 2024

 31.07.2024

Încheiere de lună avem astăzi şi îi mulțumim lunii iulie pentru tot ceea ce a venit să ne înveţe şi să ne arate, dar după cum se vede din mandala de astăzi, finalul este unul foarte interesant şi plin de speranţă, pentru că vine cu deschideri noi, vine cu proiecte noi, cu începuturi şi, ca să fie lucrurile şi mai interesante, acest roşu se repetă şi mâine, în prima zi din august.

Numai că, ceea ce începem astăzi primeşte o altă energie, dar şi alte provocări, aşa că dacă vă gândiţi să lăsaţi pentru mâine ceea ce vroiați să începeţi astăzi, atenţie că nu stau lucrurile chiar aşa şi, s-ar putea ca socoteala de acasă să nu se potrivească cu cea din târg, cum spune proverbul.

Ce vrem să începem astăzi, astăzi demarăm, mai ales dacă intuiţia ne-a adus aici, pentru că ştie ea de ce avem nevoie de energia zilei de astăzi şi de provocările pe care ea ni le aduce.

Adeseori, noi ne uităm numai la părţile pozitive ale unei zile şi decidem că atunci este momentul să acţionăm, însă neglijăm, de multe ori, provocările pe care acea zi ni le aduce, iar aceste provocări sunt jaloanele care ne împing pe noi într-o direcţia sau alta şi care scot "untul din noi", făcându-ne să depăşim temeri şi obstacole interioare, făcându-ne să descoperim alte faţete ale noastre, daruri ascunse de care nu ştiam şi care pot deveni următoarele noastre calităţi şi daruri şi care ne pot propulsa undeva unde nici nu ne-am imaginat că vom ajunge vreodată.

Aşadar, dacă ieri am stat faţă în faţă cu ADEVĂRUL şi am înţeles ceva (sper), astăzi, pe baza a ceea ce am înţeles ieri, acţionăm şi punem bazele noilor proiecte, cu condiţia să ieșim din trio-ul comoditate, lene, amânare.

SPOR să avem!

Şi, în final, o întrebare "enervantă", dar care, prin repetare, poate deveni un impuls motivaţional: TU CE AI FĂCUT PENTRU TINE ASTĂZI?

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu