miercuri, 4 septembrie 2024

 4.09.2024

Dacă astăzi v-aţi trezit cu alte gânduri în cap decât cele cu care v-aţi culcat ieri, iar dacă aceste gânduri sunt despre ceva ce aţi dori să faceţi, atunci treceţi la treabă! Chiar de astăzi! Chiar de acum!

Ziua de astăzi, chiar dacă la prima vedere este o zi de roşu, cu începuturile şi reseturile de rigoare, ea este o zi de roşu din luna Septembrie, respectiv din acea lună în care energia spirituală este foarte puternică, iar acest roşu ne cheamă la proiecte spirituale şi nu trebuie să fie ceva foarte special, ci doar acel proiect spiritual care este cel mai important pentru fiecare dintre noi, respectiv alinierea noastră cu Voinţa Divinității şi cu Planul Divin, iar dacă facem acest lucru, atunci vieţile noastre se vor schimba total, iar odată schimbate vieţile noastre ne vom putea implica în proiecte spirituale din ce în ce mai mari, în funcţie de cât de mult ajungem să dăm voie Divinităţii să se manifeste prin noi, de cât de mult îi dăm voie să ne modeleze şi să ne conducă viaţa.

Şi, dacă tot suntem la acest aspect şi într-o zi de roşu, mă gândeam, cum ar fi dacă am începe să ne obiectivăm mai mult şi să renunţăm tot mai des la judecată, pentru că, din păcate am ajuns să trăim într-o perioadă în care totul este judecat şi întors pe toate feţele, fără a ne întreba, totuşi, de ce îngăduie Dumnezeu acel lucru, dar mai ales fără a-L întreba chiar pe El, mai ales că, cu siguranţă ne va răspunde.

Cu cât judecăm mai mult, cu atât NE judecăm mai mult şi nu facem decât să ne blocăm vieţile şi evoluţia, pentru că nu evoluăm de niciun fel. Efectiv ne menţinem în zona de judecată şi rămânem în energia aceea joasă, fără a ne da posibiltatea de a ieşi de acolo, de a putea schimba ceva. După cum ştim, "repetiţia este mama învăţăturii", aşa că dacă judecata este ceea ce ne repetăm încontinuu, atunci judecată vom avea, iar vibraţia noastră va fi una joasă şi va rămâne aşa până în momentul în care renunţăm la judecată şi trecem în RECUNOŞTINŢĂ.

Recunoștință, pentru CE?

Pentru ceea ce suntem, pentru binecuvântările pe care le avem în viaţa noastră, pentru ceea ce învăţăm mereu, pentru ceea ce am obţinut până acum, pentru aerul pe are îl respirăm etc.

Să nu uităm că Iov a ajuns pe o grămadă de bălegar, pierzând tot ce a avut în viaţă, dar păstrându-şi credinţa în Dumnezeu. iar acest a fost testul său.

Poate şi noi ne dăm testele prin provocările pe care le avem pentru a vedea dacă reuşim să rămânem în recunoştinţă, în iubirea de Sine, care în final înseamnă iubirea faţă de Divinitate.

Poate nu este uşor să renunţăm la judecată, dacă asta am făcut în ultimul timp, dar dacă de fiecare dată când judecăm spunem STOP şi mulţumim pentru viaţa noastră, cu siguranță vom aduce ceva o schimbare frumoasă şi vom transforma total viaţa noastră.

Să adresăm întrebări Divinităţii pentru că suntem într-o lună care ne încurajează dialogul cu Dumnezeu şi să ne ocupăm mai mult şi mai asumat de evoluţia noastră spirituală.

Să începem de astăzi.

SPOR, să avem!

Şi, în final, o întrebare "enervantă", dar care, prin repetare, poate deveni un impuls motivaţional: TU CE AI FĂCUT PENTRU TINE ASTĂZI?

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu