duminică, 1 septembrie 2024

 1.09.2024

Mintea iese la suprafaţa la început de lună, dar şi pe parcursul ei, venind să ne atenţioneze că ea este tot acolo, ca parte din întregul fiecărei fiinţe şi, dacă dorim să ne punem lucrurile în ordine în viaţa noastră, atunci este momentul să ne punem lucrurile în ordine în mintea noastră.

Ce am vrut să citim şi am tot amâna? Ce informaţii credem că sunt bune pentru mintea noastră şi am tot amânat să le aflăm? Ce tipare mentale ne-ar fi bune în această perioadă, dar, din păcate, nu le avem?

Întrebări fireşti pe care să ni le adresăm şi prin care să ne stabilim activităţile pe care să le realizăm luna aceasta, mai ales că norii negri ai comodităţii, lenei şi amânării ne dau târcoale şi abia aşteaptă să ne împresoare şi să pună stăpânire pe comportamentul nostru.

Este nevoie să înţelegem că oricât de mult ne-am săturat de şcoală, acum este timpul să învăţăm pentru noi, pentru evoluţia spiritului nostru, numai că nu putem să facem acest lucru dacă tot amânăm să cunoaştem informaţia, dacă o refuzăm, dacă tot lăsăm Ego-ul să ne ţină departe de informația care ne-ar aduce transformări fantastice, dar care îi ameninţă lui propria existenţă.

Aşadar, să avem o mică discuţie cu Ego-ul nostru şi să îi dăm un nume, pentru a crea astfel o relaţie mult mai puternică cu el, apoi, să îl rugăm să meargă la culcare de fiecare dată când caută să ne abată de la a citi, de la a avea activităţi mentale care să ne dezvolte şi astfel, treptat, să începem să preluăm controlul propriei noastre vieţi şi să ne preocupăm de cunoaştere, de a învăţa lucruri noi, mai ales că energia începutului de lună ne este benefică în această privinţă.

De asemenea, este foarte important ca, luna aceasta să ne organizăm timpul mai bine ca niciodată, deoarece sunt foarte mari tentaţiile risipirii într-o grămadă de activităţi simultane care să ne disipe energia şi timpul.

Totodată, roşul acela din mandală ne cheamă la acţiune şi, împreună cu galbenul din mandală, ne aduce suficientă energie pentru materializarea proiectelor, cu condiţia să ne concentrăm mai mult pe acţiune şi mai puţin pe gândit excesiv.

Roşul acela care ne va însoţi pe parcursul întregii luni va aduce şi stimularea energiei sexuale, dându-i un boost, mai ales acolo unde această energie stagnează de ceva timp, aşa că fie o transmutăm prin meditaţie, respiraţie, rugăciune, fie o folosim pentru îmbunătăţirea vieţii sexuale. Ignorarea acestei energii şi luna aceasta nu ne prea iese şi s-ar putea să ne trezim că iese ea pe unde nu ne aşteptăm, prin crize de tot felul - de nervi, de ţipat, de plâns etc.

Scrisul este şi el prezent luna aceasta şi, dacă avem în plan să scriem ceva, este o lună foarte bună pentru aşa ceva, mai ales că mentalul este mai activ decât altă dată, iar roşul ne aduce energia necesară.

Provocarea numerologică a lunii este legată de împrăştierea în cât mai multe activităţi, de aici şi necesitatea de a ne autocontrola, de a ne doza eforturile, de a menţine pe lucruri mai puţine, dar la care să putem lucra şi pe care să le materializăm.

Şi, pentru că nouă este numărul măiestriei, am putea pune bazele unei activităţi pe care să o realizăm cât mai mult timp posibil, de preferinţă timp de 1000 zile consecutiv şi, atunci, putem spune că am dobândit măiestria acelei activităţi.

În final, să nu uităm că luna a noua ne aduce şi mai multă conexiuni cu Spiritualitatea, ceea ce înseamnă că ne-ar ajuta mai multă meditaţie, mai multă introspecţie, mai multe exerciţii spirituale.

Este, de asemenea, o lună a creativităţii şi ar fi bine dacă am reuşi să îi dăm voie să se manifeste, să o încurajăm să se manifeste,

SPOR, să avem!

Şi, în final, o întrebare "enervantă", dar care, prin repetare, poate deveni un impuls motivaţional: TU CE AI FĂCUT PENTRU TINE ASTĂZI?

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu