vineri, 4 februarie 2022

 4.02.2022

După două zile de informaţii care să ne ajute să ne cunoaştem mai bine şi să ne schimbăm la nivel subconştient, iată că Universul ne binecuvântează cu această mandală în care cuvântul de ordine este "roşu", iar idee pe care o avem de înţeles de aici este legată de trei litere "nevinovate", anume SEX.

De ce? Pentru că era cazul să discutăm, încă o dată şi acest subiect, "ruşinos" în opinia pudibunzilor, normal în opinia oricărei persoane care doreşte să evolueze.

Universul, aşa cum spuneam de multe ori, este locul în care lucrurile sunt în echilibru şi, dacă la un moment-dat sau pentru o anumită perioadă, sunt dezechilibrate, legea Echilibrului este cea care vine să le repună pe făgaşul normal.

Aşa este şi în cazul sexului şi energiei sexuale, pentru că dacă ni se pare că acum trăim într-un exces de sexualitate, acest lucru se întâmplă şi ca răspuns la secolele în care acest subiect a fost ţinut tabu, tocmai pentru a fi pe placul frustraţilor istoriei şi care, fiind în funcţii înalte, au căutat şi au şi reuşit, să impună maselor frustrarea lor, iar una dintre modalităţile prin care au reuşit acest lucru este chiar prin educaţia religioasă şi invocarea cuvântului "păcat" de fiecare dată când se vorbea despre sex.

Toate aceste lucruri au dus la acumularea unui egregor energetic important care, în niciun caz, nu este unul al echilibrului şi care caută să-şi păstreze nivelul energetic acumulat de-a lungul secolelor trecute, de aceea, cu toate că se vorbeşte foarte mult despre sex în această perioadă din istorie, sunt din ce în ce mai multe persoane care pur şi simplu refuză să lucreze cu această energie şi astfel să o cunoască mai bine.

Aşa că, pe de o parte avem exacerbarea sexualităţii, de la filmele pe care le vedem în fiecare zi, până la industria pornografică iar, pe de altă parte, o creştere a refuzului de a cunoaşte sexualitatea, de a o transforma în parte normală a vieţii nostre, ţinând-o acolo unde, închisă, fie datorită convingerilor din viaţa aceasta, fie din vieţile trecute.

Nici una, nici alta dintre atitudinile de mai sus nu reprezintă o stare de echilibru, dar şi una şi cealaltă se influenţează reciproc, pentru că cu cât va creşte numărul persoanelor care refuză să se ocupe de sexualitate şi să-şi gestioneze energie sexuală, cu atât se va accentua mai tare exacerbarea sexualităţii, ca răspuns la dezechilibrul care se creează, de aceea soluţia este ca fiecare dintre noi să înţelegem cu adevărat rolul său în viaţa noastră, să înţelegem că chistul, fibromul şi cancerul de prostată nu sunt "pedepsele" lui Dumnezeu, ci sunt dezechilibrele pe care noi ni le producem singuri, acumulând o energie cu care este nevoie să lucrăm, să o transformăm şi astfel să învăţăm să trecem peste vechile tipare ale ruşinii şi păcatului care ne-au fost greşit induse şi astfel să ne trăim o viaţă în echilibru.

Cu ce informaţie vine mandala de astăzi, în plus, faţă de alte zile cu roşiu pe centru? Cu avertizarea că, de multe ori, noi nu ajungem să ne dezvoltăm spiritual, nu ajungem, să lucrăm cu această energie a evoluției spirituale, pentru că nu ne-am rezolvat blocajele pe care le avem în privinţa sexualităţii, pentru că atâta timp cât, în interiorul nostru, se găseşte o energie sexuală pe care refuzăm să o cunoaştem şi cu care refuzăm să lucrăm, noi nu facem decât să acumulăm această energie, iar această acumulare, pentru că este una de vibraţie joasă, nu face decât să ne tragă în jos, împiedicându-ne astfel să accedem către sferele cu vibraţii ridicate.

Cunoaşterea energiei sexuale nu înseamnă un partener nou în fiecare seară ci, în primul rând, deschiderea către un partener, pentru că, de multe ori, aici este problema care se invocă cel mai des, anume lipsa partenerului, numai că, la nivel subconştient, această situaţie este cât se poate de normală, persoana fiind mulţumită şi împăcată să fie singură. 

Odată rezolvată problema partenerului, a doua etapă este realizarea unui echilibru al vieţii sexuale, iar aici intervin o mulţime de programe şi tipare ce ne dau târcoale: sexual este doar pentru procreare; în afara procreării este păcat; este ruşine să te dezbraci (de parcă duş faci îmbrăcat); este ruşine să-şi vezi organele genitale (de parcă Dumnezeu le-a pus acolo din greşeală) etc.

Iar o a treia etapă este menţinerea rolurilor cu care s-a intrat în relaţie, respectiv soţ-soţie sau bărbat-femeie, dacă cuplul nu este căsătorit. Hai că dacă cu primele două aţi mai înţeles ceva, acum cred că v-am zăpăcit de tot. Să mă explic! 😀 

De multe ori, în cadrul cuplului, partenerii tind să treacă pe un alt rol, pe care, de multe ori îl joacă inconştient. De exemplu, dacă bărbatul a fost crescut autoritar sau dependent de mamă, cu timpul soţia lui va trece pe rol de mamă (inconştient, bineînţeles) şi, dacă se întâmplă acest lucru, viaţa sexuală dispare. la fel se întâmplă atunci când bărbatul trece pe rol de tată pentru femeia cu care formează cuplul. Şi exemplele pot continua.

Este nevoie să înţelegem că sexualitatea nu ne-a fost dată ca şi pedeapsă, ci ca ceva ce avem de cunoscut, iar acum, în această perioadă, Slavă Domnului, avem o multitudine de surse de informare, o multitudine de practici care să ne ajute să ne cunoaştem mai bine energie sexuală şi să învăţăm să o transmutăm, pentru că dacă Dumnezeu dispune ceva, ne pune la dispoziţie şi instrumentele cu care să realizăm "munca" pe care doreşte ca noi să o facem.

Aşa că, haideţi să trecem peste aceste idei preconcepute la care putem adera cu uşurinţă datorită egregorului mare care există şi să alegem să ne cunoaştem mai bine energia sexuală şi să învăţăm să lucrăm cu ea!

Avem la dispoziţie scrisul pe care îl putem folosi, ca de fiecare dată, pentru a ştii, cu adevărat, ce credem despre sexualitate şi, totodată, avem şi Universul alături, care aşteaptă să-I cerem ajutorul, deci tot ceea ce rămâne de făcut este să acţionăm.

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu