miercuri, 9 februarie 2022

 9.02.2022

Mandala de astăzi aduce ceva unic la nivelul acestui an, respectiv acel brâu complet de albastru închis, cel care reprezintă comunicarea cu Divinitatea, ceea ce înseamnă că astăzi, mai mult decât în alte zile, această comunicare este plenară, nemaiexistând niciun motiv ca ea să nu se întâmple. 

V-am spus, încă de la începutul acestei luni că vom experimenta ceva diferit în comunicarea cu Dumnezeu, că luna aceasta este mult mai facil să comunicăm cu El, dar nu din perspectiva lui, ci a noastră, în sensul că suntem mult mai stimulaţi să o facem, El venind mult mai aproape de noi, iar paşii pe care noi îi avem de făcut sunt mult mai mici.

Asta nu înseamnă că nu putem comunica cu El oricând, ci că acum, în această lună în general şi, ÎN ACEASTĂ ZI, în special, experimentăm mult mai puţine obstacole în realizarea acestui dialog, ceea ce ne poate duce la stabilirea unui nou obicei benefic nouă, anume, de exemplu, să ne bem cafeaua împreună cu El, şi astfel, legându-ne de un obicei deja existent să creăm altul de pe urma căruia vom beneficia atât în viaţa aceasta cât şi în cea viitoare.

Partea specială a zilei de astăzi şi ceea ce o face unică, este faptul că, pe lângă activarea acestei energii care facilitează comunicarea cu Divinitatea, este activată şi energia din vieţile trecute, ceea ce ne permite să accesăm, inconştient sau prin meditaţie, vieţile noastre trecute în care relaţia cu El a fost foarte bună, în care am învăţat să comunicăm cu El şi în care nu aveam nicio problemă să-i cerem ajutorul şi, pe baza informaţiilor pe care le primim, să restabilim această relaţie la care, este posibil să fi renunţat în alte vieţi sau în viaţa aceasta, din diferite motive care ţin de noi, de Ego-ul nostru, de informaţiile şi grupurile la care am aderat şi care nu au fost de vibraţie prea ridicată (ca să vorbesc eufemistic) şi care ne-au făcut să uităm de El, eventul să-I şi negăm existenţa.

Ce este cel mai important, având în vedere că mandala de astăzi are în centrul său iubirea, este ca noi să alegem o dată să ne iertăm pe noi înşine pentru ceea ce am făcut şi pentru care, posibil, să fi terminat de mult de plătit, dar datorită faptului că nu ne iertăm pe noi înşine, ne pedepsim singuri, având impresia că suntem pedepsiţi de cineva de acolo de Sus.

De aceea, nu-i putem cere Lui să ne dea ceea ce noi nu ne dăm singuri, pentru că El ne iartă, având în vedere că suntem creaţia Lui, numai că noi nu ne iertăm. 

Aşa că, astăzi, într-o astfel de zi cu o încărcătură energetică puternică şi cu un mesaj la fel de puternic, haideţi să începem să facem ceva pentru noi şi pentru evoluţia noastră, respectiv, să începem să ne iertăm, să ne dăm voie să ne iertăm, să ne dăm voie să primim iertarea şi să începem astfel să ne vindecăm.

Concret, tot ceea ce am folosit ca tehnici de iertare cu alte persoane, de data aceasta le folosim pentru noi, în relaţia cu noi înşine. De asemenea, dacă tot începem să facem acest lucru, cel mai bine ar fi să renunţăm total la a ne mai adresa, nouă înşine, expresii jignitoare, cum ar fi: Ce prost sunt!, Ce fraier am fost!, Ce dobitoc pot să fiu!, Nu sunt bun de nimic! etc.

Toate aceste expresii nu fac altceva decât să ne ţină blocaţi într-o stimă de Sine scăzută, ceea ce înseamnă o vibraţie scăzută, ceea ce înseamnă rezonanţe cu vibraţii scăzute, ceea ce înseamnă, de fapt, o spirală descendentă care, din păcate, ne duce treptat în jos, în loc să urcăm şi să evoluăm.

Astăzi, avem oportunitatea să începem schimbarea noastră făcând pace cu noi înşine, în primul rând şi cu Dumnezeu, în al doilea rând şi să înţelegem că ceea ce noi nu ne dăm, nimeni din acest Univers nu ne poate da.

De asemenea, astăzi este nevoie să spunem lucrurilor pe nume, mai ales dacă mult timp am tăcut din diverse motive pe care numai noi le ştim, dar pe care, dacă le analizăm, vom descoperi că sunt puerile. Nu este nevoie să facem scandal, dar este nevoie să le spunem, tocmai pentru că aceste lucruri nespuse ne blochează evoluţia noastră spirituală şi nu mai este cazul să mai avem încă un "bagaj" agăţat de noi, mai ales că vibraţia zilei este opt, ceea ce înseamnă curaj în a acţiona.

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu