miercuri, 2 februarie 2022

 2.02.2022

A zis Doamne-Doamne că dacă noi nu vrem să comunicăm cu El, El vrea să comunice cu noi! 😀

Mai în glumă, mai în serios, am observat că aceasta este o mare problemă a noastră, despre care am scris în multe dăţi şi despre care o să mai scriu, pentru că dacă ne ascundem nu înseamnă că se şi rezolvă de la sine.

Mai devreme sau mai târziu, fiecare după cum are Ego-ul mai încăpăţânat, vom ajunge tot aici, la a comunica cu El, pentru că nu putem rezolva provocările din viaţă cu mintea limitată, ci avem nevoie să ne ridicăm deasupra ei, iar acest lucru se poate realiza numai prin comunicarea cu El, comunicare ce ne aduce rezonanţe cu alte frecvenţe energetice, unele care ne pot ajuta să învăţăm lucruri noi şi să depăşim provocările pe care le avem, provocări care, între noi fie vorba, ne-au fost trimise tocmai ca să căutăm alte soluţii dincolo de mintea noastră şi, bineînțeles, să începem să comunicăm cu El.

Toată luna Februarie este dedicată aceste comunicări şi, dacă analizăm cumva această lună, nu este întâmplător, având în vedere că, numerologic, Februarie este luna cu provocare pe doi, pe mintea negativă, pe modul în care noi reuşim să trecem peste negativitatea care ne blochează evoluţia şi ne ţine conectaţi cu frecvenţe joase de vibraţie, iar modul cel mai uşor de a ieşi din închisoarea acestei minţi este prin comunicarea cu Dumnezeu, cerând cât mai des ghidare şi soluţii, pentru că de fiecare dată când noi cerem ajutorul Divinităţii, de fapt, noi nu facem altceva decât să îi dăm voie să ne ajute.

Fie că suntem născuţi în februarie, fie că suntem născuţi într-o zi de doi sau de douăzeci, provocarea lui doi este una serioasă şi dacă vrem să fim noi înşine, fără a căuta mereu aprobarea celorlalţi, dacă dorim să reducem negativitatea minţii noastre şi ieşirea din spirala negativităţii, atunci avem nevoie să vindecăm mintea negativă şi să o aducem la o vibraţie optimă pentru noi, iar pentru acest lucru avem nevoie de o relaţie cât mai puternică cu Dumnezeu, relaţie pe care să o iniţiem noi, pentru că oricum din partea Lui primim mesaje şi caută să ne ajute, dar dacă noi ne închidem, atunci nu ne dăm voie să primim ceea ce El ne trimite.

Avem nevoie de a iniţia această relaţie şi de a o menţine activă, pentru că numai prin conectarea la El, primim fluxul de energie de care avem nevoie în viaţa noastră, flux care ne poate ajuta să trecem peste "gardurile" Ego-ului şi minţii negative.

De aceea, aşa cum spuneam mai sus, luna aceasta este dedicată comunicării cu el şi am putea să o folosim la maximum, pentru că, în final, beneficiul va fi unul peste aşteptările noastre, iar pentru a iniţia această comunicare ar fi bine să ne răspundem la câteva întrebări pentru a înţelege ce anume din interiorul nostru ne ţine departe de relaţia cu El:

1. Când am vorbit ultima dată sincer cu El, folosind cuvintele noastre?
2. Ce anume credem că ni se întâmplă dacă începem să discutăm cu El?
3. Avem vreun motiv de teamă faţă de El? Dacă da, de unde provine această teamă? Este ea reală?
4. Ce aşteptări avem de la relaţia cu El? Cum vedem noi această relaţie?
5. Dacă ar fi să-I scriem o scrisoare, ce anume I-am scrie?
6. Dacă ar fi să-I reproşăm ceva, care ar fi acel lucru?

Întrebările ar putea continua, însă dacă dăm răspunsuri sincere la cele de mai sus, vom reuşi să înţelegem, destul de clar, ce obstacole avem în relaţia cu El şi cum anume Îl percepem, iar acest lucru ne va ajuta mintea conştientă să înţeleagă importanţa relaţiei cu El şi astfel să reuşim să schimbăm şi tiparele de la nivel subconştient.

Astăzi, suntem într-o zi de vibraţie zece, respectiv curajul înalt, iar această zi ne aduce energia necesară să trecem peste toate temerile noastre interioare legate de relaţie cu El, aşa că am putea beneficia de această energie şi am putea demara o discuţie. El este oricum lângă noi şi ne va răspunde imediat. Important este ca noi să ne dăm voie să primim răspunsul.

Luna Februarie ne va ajuta să înţelegem cum anume blocăm noi energia Universului să vină să ne ajute. Astăzi, de exemplu, prin faptul că nu ne dăm voie să ne vindecăm, nu dăm voie acestei energii să circule prin noi şi să ne ajute să eliminăm din blocaje pe care le avem, nu îi dăm voie să ne vindece. 

Ar fi bine să reflectăm la acest aspect, mai ales dacă dezechilibrul energetic s-a transformat deja în boală. 

Pe lângă cele de mai sus, luna Februarie ne aduce multe daruri, inclusiv puterea pe cuvânt, materializarea dorinţelor noastre, bani, dacă reuşim să deblocăm convingerile negative şi ne ajută, cu energia sa, să lucrăm eficient pe partea artistică, aşa că dacă dorim să demarăm un proiect artistic ar fi bine să începem luna această pentru că beneficiem de o energie benefică şi creativă.

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu