duminică, 27 februarie 2022

 27.02.2022

Ne-am gândit vreodată că este posibil ca noi să ne sabotăm singuri, fără să fie nevoie de "ajutorul" cuiva din exterior?

Suntem într-o zi de vindecare astăzi şi, la câte lucruri am spus despre vindecare, ne-am putea întreba: oare ce mai avem de vindecat? Oare ce mai poate fi spus decât ceea ce a fost spus până acum? Păi, să vedem ...

Energia vindecătoare de pe centrul mandalei de astăzi se întâlnește (a se citi se ciocneşte) cu tiparele noastre mentale învechite, şi aici nu mă refer numai la cele cu care am venit din alte vieţi şi pe care le cunoaştem mai mult sau mai puţin (asta nu ne împiedică însă să le manifestăm 😀), ci şi la cele pe care le-am creat în viaţa aceasta (bineînţeles pe fundaţia celor din alte vieţi) şi de care, în ruptul capului nu vrem să ne eliberăm sau să le facem un upgrade măcar.

Această atitudine de încăpăţânare nu face să ducă decât la potenţarea, şi mai mult, a Ego-ului, care crede că ceea ce ştie el este sfânt şi că nicio informaţie nouă nu-l poate face să schimbe ceea ce ştie, să renunţe la ceea ce este vechi şi să-şi actualizeze informaţia.

De fapt, energia vindecătoare de astăzi vine să ne ajute să înţelegem că avem, în interiorul nostru, astfel de blocaje şi, de asemenea, să ne ajute să înţelegem că este, spre binele nostru, să renunţăm la ele, pentru că în momentul în care noi continuăm să ne ţinem scai de ceea ce este vechi, nu dăm voie noului să se manifeste şi, de fapt, noi nu evoluăm.

A doua energie care se ciocneşte de cea vindecătoare de astăzi este cea a comodităţii şi amânării, sau mai bine zis, lenea, care apare atunci când noi, de fapt, nu vrem să facem un lucru. 

Haideţi să fim serioşi şi să dăm cărţile pe faţă! Când noi nu vrem să facem un lucru, de fapt, nu avem curajul să spunem un "NU" clar, deoarece atunci ne-am întreba şi noi de ce nu vrem să îl facem? Şi asta ar presupune să ne dăm un răspuns clar, deci să avem un motiv bine definit. În realitate, noi disimulăm acest refuz de a face ceva şi îl ascundem sub fraze de genul: "Nu ştiu", "Poate", "Mai vedem", "O să mă mai gândesc", "Mai vorbim" etc., iar acestea nu sunt altceva decât moduri prin care noi ne manifestăm lenea, comoditatea şi amânarea, instrumente prin care Ego-ul nostru se manifestă atunci când nu vrea să facă ceva, dar nici nu vrea să fie deconspirat că nu vrea să facă.

Cum spuneam şi mai sus, energia vindecătoare de astăzi vine să ne ajute să conştientizăm şi chiar să renunţăm la tiparele după care ne-am definit viaţa până în acest moment, iar mentalul nostru şi tiparele de obișnuință, comoditate, lene, amânare i se opun, însă în cazul ultimelor patru avertizarea Universului este una mare, folosirea lor mai ales astăzi putând duce la blocarea anumitor aspecte ale evoluţiei nostre spirituale, pentru că în niciun caz nu putem avea pretenţia să evoluăm atâta timp cât, prin tiparele respective se filtrează toate acţiunile noastre, iar dacă noi este nevoie să facem acţiuni noi, în direcţii total necunoscute, dar către care suntem ghidaţi de către Univers, este posibil să ne trezim că nu ne putem duce într-acolo şi dăm vina pe tot felul de obstacole externe, când de fapt, ele, au fost atrase de către starea noastră interioară. 

De fapt, dacă ar fi să definim cumva toate aceste acţiuni ale noastre pentru a bloca evoluţia noastră, i-am putea spune, mult mai simplu: autosabotare şi, din păcate, la acest lucru ne pricepem destul de bine.

O modalitate concretă de a fla dacă ne autosabotăm este să vedem cât de uşor sau dificil ne este să ne stabilim obiective cu măsuri concrete de realizare a lor, pentru că în acest moment nu mai avem niciun motiv să spunem că nu putem sau că nu ştim cum. Dacă ne stabilim obiectivele şi urmăm paşii pe care ni i-am stabilit pentru atingerea lor, atunci este în regulă şi avem o hartă clară a ceea ce vrem să facem ca să ajungem undeva sau să obţinem ceva. 

În schimb, dacă ne fâstâcim în toate direcţiile, căutând tot felul de motive pentru a ne distrage de la stabilirea obiectivelor şi atrăgând, în exterior, tot felul de situaţii şi peroane care să ne deranjeze şi să ne facă să ne depărtăm de la această activitatea, atunci, cu siguranţă, ne AUTOSABOTĂM, iar aici soluţia cea mai simplă pentru a determina o acţiune din partea noastră este să recunoaştem clar că: NU VREM SĂ NE STABILIM OBIECTIVE, deoarece în acel moment vom ştii clar şi motivul pentru care nu o facem, chiar dacă, la început, este unul pueril, mergând treptat, vom ajunge la cel real.

Dacă nu vom face aceste lucru, vom tărăgăna mereu şi va trece o zi, o săptămână, o lună, un trimestru, un semestru, un an, mai mulţi ani şi vom ajunge în același loc, în aceeași situaţie, unde vom aveam, din nou, în faţă, şansa să facem ceea ce nu am făcut atunci.

Şi uite aşa, vrem-nu vrem, ne învârtim în acest cicluri care ne sunt date să ne ajute să ne cunoaştem mai bine şi să facem schimbări, să schimbăm macazul şi să trecem pe altă linie, pentru că pe cea veche s-a încheiat bucla şi ar fi plictisitor să o reluăm, nu de alta, dar mai avem şi ale lucruri de văzut şi alţi oameni de întâlnit.

Aşadar, dacă astăzi ne "lovim" de informaţii noi, care vin să zguduie cunoaşterea noastră cea "perfectă", să avem curiozitatea să vedem ce lucruri noi ne trimite Universul şi să-i mulţumim pentru ele, chiar dacă Ego-ul nostru nu se simte prea bine.

Vibraţia opt a zilei vine să ne ajute aducându-ne curaj şi iniţiativă, iar acest lucru ne dă deschidere în faţa noilor informaţii.

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu