miercuri, 16 februarie 2022

 16.02.2020

"La început era Cuvântul şi Cuvântul era la Dumnezeu şi Dumnezeu era Cuvântul." Aşa începe evanghelia după Ioan.

Cuvântul ne-a fost dat ca să creăm cu el, să accesăm cu el frecvenţe de vibraţie de care avem nevoie în misiunea noastră, de aceea dacă înţelegem, cu adevărat "taina" cuvântului, atunci avem un mare aliat în tot ceea ce facem.

Prin cuvânt putem crea sau putem distruge, prin cuvânt ne putem apropia sau îndepărta de Dumnezeu, prin cuvânt putem vindeca sau putem răni, prin cuvânt putem comunica sau ne putem izola, prin cuvânt ...

Vrem-nu vrem, cuvântul are nevoie să fie exprimat, pentru că el este o cheie cu care accesăm diferitele zone din acest Univers unde găsim un anumit tip de energie. De aceea, este foarte important ca să folosim cuvântul pentru a crea, pentru a aduce vindecare, pentru a iniţia comunicarea cu ceilalţi, pentru a transforma energia negativă într-una pozitivă etc.

De aceea este foarte important să renunţăm la jurămintele de tăcere, pentru că ele au fost făcute în vieţi în care învăţam să tăcem ca să ne putem auzi pe noi, numai că, acum, în viaţa aceasta, avem nevoie să comunicăm, să folosim cuvântul, iar jurământul este piedica pusă de care, culmea, nici nu ne mai reamintim.

Cred că fiecare persoană care are probleme în a cere ceva Divinităţii, în a se exprima, verbal sau în scris, are, în primul rând, jurăminte de tăcere pe care ar fie bine să ni le rezolvăm. Să anunţăm universul, în fiecare zi, că renunţăm la aceste jurăminte şi să-I cerem ajutorul în anihilarea lor!

Contează foarte mult atât ceea ce spunem, cât şi cum spunem, mai bine zis, ce energie punem în ceea ce spunem, cu ce intenţie spunem, pentru că numai astfel putem crea cu ajutorul cuvântului.

De ce este cuvântul aşa de important? Răspunsul îl avem chiar la începutul acestei interpretări, respectiv "... şi Dumnezeu era Cuvântul", ceea ce înseamnă că prin ceea ce spunem Îl punem şi pe El acolo, iar dacă devenim conştienţi de acest aspect, atunci puterea cuvintelor noastre devine mult mai mare.

Când în Scriptură se spunea să veghem, se referă, printre altele şi la atenţia pe care să o acordăm la ceea ce facem, la ceea ce spunem, adică să fim conştienţi, să fim prezenţi, să nu facem un lucru şi să ne gândim la alt lucru, pentru că atunci când suntem prezenţi acolo, în ceea ce facem, în ceea ce spunem, energia pe care noi o accesăm din Univers este mult mai mare şi mai puternică.

Aşa că, atunci când spunem ceva, să nu lăsăm vorbele să ne iasă pur şi simplu din gură sau să le scriem pe hârtie doar aşa, ci să avem grijă să fim prezenţi atunci când o facem, pentru că universul răspunde acestei acţiuni conştiente a noastre într-un mod rapid şi puternic, de aceea sunt persoane care, atunci când spun ceva, acel lucru se întâmplă, iar altele care se roagă de dimineaţa până seara şi nu se întâmplă nimic. Diferenţa o face modul în care suntem prezenţi acolo şi, pentru perioada aceea de timp, nu ne lăsăm distraşi de nimic.

Asta vine să ne înveţe mandala de astăzi, pentru că albastrul acela de pe centru înseamnă şi puterea cuvântului şi modul în care noi folosim această putere pentru a comunica cu Universul şi pentru a putea crea, iar în condiţiile în care, în luna aceasta, avem acea linia albastră pe marginea mandalei, Universul vrea să ne înveţe să fim mult mai prezenţi în modul în care folosim cuvântul, să ne înveţe prezenţa de Sine şi conştientizarea a ceea ce facem şi spunem.

Provocarea noastră în mandala de astăzi are legătură cu modul în care comunicăm, respectiv cu modul în care spunem sau nu adevărul, atât celorlalți, cât şi nouă înşine, cu modul în care putem să folosim greşit cuvintele, dacă alegem să minţim şi să coborâm astfel în zonele de vibraţie joasă.

În completarea acestei provocări, astăzi, avem şi iubirea de Sine pe care, dacă nu o manifestăm, ne putem bloca evoluţia spirituală prin faptul că nu ne dăm voie să primim, iar dacă nu ne dăm voie să primim nu avem resursele necesare ca să facem ce avem de făcut. De fapt, noi refuzăm instrumentele care ni se dau şi, indirect, refuzăm să creăm pentru că nu avem instrumentele necesare, rămânând permanent în acest cerc vicios pe care este nevoie să-l spargem, dacă dorim să ieşim din el.

În plus, modul în care folosim cuvântul, în ajutorul nostru sau împotriva noastră, ne influenţează, totodată, modul în care manifestăm sau nu iubirea de Sine, pentru că nu putem spune că noi ne iubim pe noi înşine, dar ne "alintăm" cu cuvinte de genul "idiot", "prost", "dobitoc" etc., cuvinte ce ne trag în jos şi ne devalorizează total, ajungând, cu timpul, să le credem şi să rămânem în energia lor.

Ce putem face astăzi pentru noi? 

În primul rând, să începem să folosim cuvinte de vibraţie ridicată în relaţia cu noi înşine, iar dacă nu le putem exprima, să folosim unele din exterior, putându-le găsi, cu uşurinţă pe YouTube.

În al doilea rând, să folosim cuvântul pentru a ne da mai multă forţă, putere şi, în acest sens, vă propun un experiment, având în vedere că astăzi avem provocarea lui şapte, adică aura noastră (dacă citiţi această mandală în altă zi, puteţi să faceţi şi atunci, pentru că această frază este bine să o folosim în fiecare zi, mai ales că aura noastră este scutul nostru care are nevoie să fie întărit mereu), şi anume: să stăm relaxaţi pe canapea, scaun, fotoliu, cu ochii închişi şi să ne imaginăm aura noastră, să căutăm să o "vedem" intuitiv aşa cum este ea, fără a căuta să punem ceva de la noi, iar după ce am identificat-o (indiferent că este întreagă sau spartă, curată sau murdară) să rămânem vizual conectaţi cu ea şi, cu voce tare, să repetăm timp de cel puţin 5 minute, mantra "Aura mea este din ce în ce mai puternică, luminoasă şi întreagă" şi să vedem cum ne simţim după această perioadă şi să vedem cum se schimbă imaginea aurei noastre.

Cu cât reuşim să fim mai concentraţi pe aura noastră, cu atât energia cuvintelor rostite va reuşi să aducă din Univers frecvenţe care să ne întărească aura, să o cureţe şi să o reîntregească.

Este greu? Nu este, dacă dorim să ne fie mai bine, dacă dorim să evoluăm, dacă dorim să ne schimbăm şi dacă dorim să creăm.

Este greu? Este, dacă nu vrem să facem nimic pentru noi sau dacă vrem să facem în timp ce ne gândim la 1001 de probleme, pe care, între noi fie vorba, oricum nu le rezolvăm şi ne place să rămânem într-o dulce lamentare.

Înainte de a începe să scriu această mandală, am cerut ghidare, aşa cum cer de fiecare dată, iar mesajul de final este unul cât se poate de direct: 

  • UNIVERSUL ESTE ABUNDENŢĂ DE ENERGII DE DIFERITE FRECVENŢE ŞI VIBRAŢII. 
  • NOI SUNTEM CEI CARE LE ATRAGEM SAU LE RESPINGEM. 
  • NOI SUNTEM CEI RESPONSABILI DE ADUCEREA, ÎN INTERIORUL NOSTRU, A INSTRUMENTELOR DE CARE AVEM NEVOIE, PENTRU CĂ ORICUM ELE EXISTĂ, IAR TOT CEEA CE AVEM NOI DE FĂCUT ESTE SĂ LE LUĂM ŞI SĂ LE FOLOSIM. 
  • NIMENI ALTCINEVA NU POATE FACE ACEST LUCRU PENTRU NOI. 
  • ESTE 100% RESPONSABILITATEA NOASTRĂ.

Treaba este cât se poate de clară: VREM SAU NU VREM. Dacă lucrăm cu jumătăţi, jumătăţi avem.

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu