joi, 1 septembrie 2022

 1.09.2022

Am ajuns şi în cea de a noua lună a acestui an, o lună specială prin prisma numărului nouă, cel care are ca şi corespondenţă culoarea mov şi reprezintă partea spirituală din mandală, aşa că putem spune că Septembrie este luna care ne aduce multe conştientizări, ne aduce multe oportunităţi în privinţa dezvoltării noastre spirituale, ne aduce informaţii care să ne ajute să facem legătura între diversele cunoştinţe pe care le avem şi care, acum, din ceva disparat, formează un întreg, ceva care are un sens, dar pe care noi nu îl vedeam.

Însă, toate lucrurile menţionate mai sus nu sunt decât în potenţial, adică ele există, dar nu ne "pică în traistă", aşa că luna Septembrie nu începe întâmplător cu o mandală având culoarea galbenă pe centru, ci a venit cu un mesaj foarte clar, anume că dacă vrem ceva este nevoie să depunem efortul necesar pentru a ne duce şi a ne lua acel lucru, să depunem efortul necesar care să ne conducă în zona conştientizărilor şi, de acolo, să urcăm către nivelele de vibraţie superioară către care tindem.

Mesajul este unul cât de poate de simplu, anume că fără efort şi organizare, nu putem determina nimic în viaţa noastră, nici în plan materiale şi nici în plan energetic-spiritual, aşa că dacă lucrurile nu sunt în viaţa noastră acolo unde am vrea noi să fie, ar fi bine, în luna aceasta, să cerem claritate în privinţa efortului pe care îl avem de făcut, în privinţa modul în care este nevoie să ne organizăm, pentru că dacă începem să ne organizăm treptat, iar cu fiecare pas câştigat să nu mai dăm înapoi, adică să nu ne mai întoarcem în tiparele de până acum prin care am risipit timpul fără a avem vreun sens sau vreo direcţie, deci dacă începem să ne organizăm treptat, vom vedea că avem suficient timp pentru a medita, pentru a ne ruga, pentru a spune afirmaţii, pe lângă timpul pe care îl petrecem în activitatea care ne aduce bani, fie că suntem angajaţi, fie că avem propria noastră afacere.

Nu întâmplător una dintre provocările trecutului care apar în mandala de astăzi este tocmai legată de adevăr, pentru că este nevoie să spunem lucrurilor pe nume, mai bine-zis, este nevoie să vedem adevărul, anume că nu ne organizăm timpul corect şi că, de cele mai multe ori, nu îl controlăm noi, ci ne controlează el pe noi, iar acest lucru are de-a face cu anumite blocaje din interiorul nostru, anumite blocaje care ţin de iubirea şi stima de Sine, pentru că altfel nu se justifică de ce ne autosabotăm aşa de mult.

Să avem, aşadar, curajul să punem pe hârtie timpul nostru şi cum îl alocăm diferitelor activităţi de peste zi, iar dacă facem această analiză pe parcursul unei săptămâni vom avea o imagine clară a modului în care ne organizăm sau nu. Ar fi bine ca, în această săptămână, doar să ne observăm, notând, pe parcursul zilei tot ceea ce am făcut şi cât timp i-am alocat fiecărei activităţi, inclusiv a celor de butonare a Facebook-ului. De aceea spunem că este nevoie să vedem adevărul în faţă, pentru că nu va fi prea plăcut pentru noi să vedem cum pierdem timpul, dar nici nu ne vom corecta dacă nu vom vedea cât de mult îl pierdem şi cât de eficienţi suntem în tot ceea ce facem.

Şi, odată ce vom vedea unde se scurge timpul nostru, ar fi cazul să începem să avem un plan pentru ziua care urmează în care să ştim, pentru cea mai mare parte a timpului nostru, ceea ce avem de făcut şi o estimare a timpului pe care îl avem de investit.

Şi, dacă tot ne facem acest program, poate ar fi timpul ca, în fruntea listei să începem să ne punem pe noi înşine, să începem să ne ocupăm de partea spirituală încă de la prima oră a dimineţii, când este un moment bun pentru a face o meditaţie, pentru a ne ruga sau a rosti diverse afirmaţii. La fel, dacă ne găsim timp să facem o parte dintre aceste lucruri şi înainte de culcare, atunci vom adormi cu mintea programată într-un mod pozitiv, iar acest lucru se va cunoaşte în săptămânile care urmează, dacă practica noastră va fi una zilnică.

Aşadar, avem de muncă, dar este una în folosul nostru, este una dedicată creşterii noastre spirituale.

Şi, de unde nu ştim că, în perioada următoare, toată acestă muncă ne poate aduce şi mai mulţi bani, mai ales că galbenul înseamnă şi bani.

Şi, în final, o întrebare "enervantă", dar care, prin repetare, poate deveni un impuls motivaţional: TU CE AI FĂCUT PENTRU TINE ASTĂZI?

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu