vineri, 23 septembrie 2022

 23.09.2022

O zi interesantă din punct de vedere numerologic, dar şi astronomic, mai ales că astăzi este Echinocţiul de toamnă, momentul în care ziua este egală cu noaptea, în care energiile sunt în echilibru.

De aceea, provocarea zilei de astăzi este pe cinci, respectiv numărul corpului fizic, dar totodată şi al echilibrului, acel moment în care lucrurile, energiile sunt egale, iar noi ne regăsim pe linia de mijloc, cea de pe care observăm ambele părţi, fără a ne lăsa atraşi către niciuna dintre ele şi, totuşi, în acelaşi timp, reuşim să lucrăm cu amândouă, folosindu-le energiile în evoluţia noastră spirituală.

Interesantă este şi configuraţia numerologică a zilei, pentru că vibraţia zilei este doi, un doi care, beneficiind de energia mentală de pe centrul mandalei de astăzi, vine să ne ajute să descoperim, în interiorul nostru, atât cât ne dăm voie, care sunt aspectele dezechilibrate pe care le avem, aducându-ne, în dar, legătura cu Sufletul nostru şi cu vocea noastră interioară, pentru că numai lucrând cu ele putem să ajungem să ne cunoaştem mai bine, putem să vedem ce convingeri şi tipare avem şi prin prisma lor să nu reuşim să aducem echilibrul în vieţile noastre.

Nu întâmplător, după rozul de pe centrul mandalei, avem atâta portocaliu pe firul vieţii şi care, în plus, este ghidat de către mov, pentru că toată această configuraţie a venit să ne ajute în procesul de vindecare într-un mod mult mai profund, conectându-ne cu ideea de echilibru şi ajutându-ne să înţelegem necesitatea sa în viaţa noastră.

De aceea, în completarea mandalei de ieri şi a practicii de ieri, astăzi ne-ar ajuta dacă ne-am face timp să identificăm, dar şi să scriem, despre dezechilibrele din viaţa noastră, pentru că este posibil să avem conştientizări despre cum le putem rezolva, despre ceea ce avem concret de făcut.

Ar fi bine să fim sinceri cu noi şi să ne dăm voie să scoatem la suprafaţă, în scris, toate aceste sentimente pe care le avem legate de dezechilibrele din viaţa noastră, cât de mult ne simţim blocaţi în ele, cât de mult credem că ne împiedică să facem ceea ce Sufletul nostru ne îndeamnă să facem, cât de mult ne ţin într-o zonă de vibraţie joasă, de comoditate, de lene, de amânare, cât de mult ne ţin blocaţi în frici etc.

Şi, după ce le-am identificat, următorul pas ar fi să alegem unul la care vrem să lucrăm, stabilind concret paşii pe care vrem să îi facem, dar şi rezultatele pe care vrem să le obţinem.

Tot turcoazul din mandala de astăzi ne atenţionează că nu mai este momentul să mai ascundem lucrurile sub preş, că este bine să le privim în faţă, pentru că numai în acest fel ne putem vindeca. 

De fapt, dacă ne analizăm puţim, toată această configuraţie, ne dă o stare de lehamite legată de ascunderea, în continuare a lucrurilor şi de evitarea privirii lor în Lumina Adevărului, pentru că, pur şi simplu, a venit momentul în care le-am ascuns prea mult şi ne-am săturat să consumăm energie şi timp ignorându-le în continuare şi prefăcându-le că nu există sau că există într-o formă pe care Ego-ul nostru a prelucrat-o pentru a-i fi pe plac, dar care nu are nicio legătură cu realitatea.

Chiar dacă avem roz pe centrul mandalei de astăzi, energia din spatele lui nu este una de natură să dea putere Ego-ului, ci este una care doreşte curăţenie şi ordine, doreşte ca lucrurile să fie puse pe făgaşul lor normal, în Lumina Adevărului şi în armonie cu Voinţa Universului, pentru că numai aşa putem să beneficiem de o creştere spirituală sănătoasă.

Dar, toate aceste lucruri nu ar fi fost posibile pentru noi dacă noi înşine nu am fi experimentat dezechilibrul, dacă nu am fi consumat timp şi energie cu menţinerea lui în loc de rezolvarea lui. Numai că, acum este momentul să lăsăm să plece ce este de plecat, să renunţăm la balastul care ne dezechilibrează şi să ne bucurăm de acea linie fină dintre cele două părţi, dintre cele două energii pentru că am ajuns la nivelul de înţelepciune care ne permite să mergem pe ea, fără a ne mai fi teamă că vom aluneca într-o parte sau alta şi, chiar dacă am face-o, nu este nicio problemă, pentru că vom ştii să ne întoarcem pe acea linie, pentru că odată ce am fost acolo, avem "harta" după care să revenim.

Dar, toate aceste lucruri fac parte din evoluţia noastră, pentru că a rămâne într-un moment mult, timp, chiar dacă acel moment este unul benefic pentru noi, înseamnă stagnare, iar Universul este în mişcare.

Aşadar, spor la identificarea dezechilibrelor şi spor la lucrul cu noi înşine pentru reechilibrare!

Universul ne veghează şi ne sprijină. Toto ceea ce doreşte de la noi este iniţiativă şi constanţă în acţiune.

Şi, în final, o întrebare "enervantă", dar care, prin repetare, poate deveni un impuls motivaţional: TU CE AI FĂCUT PENTRU TINE ASTĂZI?

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu