vineri, 9 septembrie 2022

 9.09.2022


Dacă ar fi să rezumăm energia acestei zile, am putea, cu uşurinţă, spune, că este asemănătoare unei zile speciale, chiar dacă avem doar două niveluri de mov pe centrul mandalei, sau chiar superioară acesteia.

Avem mult mov în mandala de astăzi şi el vine să ne trezească "la viaţă", în sensul că vine să dea de pământ cu letargia în care stăm de ceva timp, având rolul semnului pe care îl așteptam de ceva vreme că a venit momentul să începem să ne mişcăm, să ne scuturăm de straturile groase de banal şi de obişnuinţe, de lucruri făcut doar pentru că trebuie făcute, nu că ne şi aduc o bucurie în viaţă. 

Să ne scuturăm de toată lenea, comoditatea, amânarea care, prin prezenţa lor zi de zi au devenit parte din noi şi ni se pare ciudat să ne gândim să renunţăm la ele.

Să ne scuturăm de banala listă de stimă şi iubire de Sine, care a ajuns să ne gestioneze viaţa aşa cum îi dăm noi voie, iar tot ceea ce ni se întâmplă, zi de zi, trece prin filtrele ei de aprobare sau respingere, după cum o ajută sau nu să-şi consolideze poziţia.

Tot movul acesta din mandala de astăzi a venit, de fapt, să ne ajute să facem un salt în conştiinţa noastră, pentru că atunci când tiparele de mai sus au căpătat o poziţie dominatoare asupra vieţii noastre, singurul lucru care ne mai poate ajuta să ieşim din ele, este să ieşim în afara lor, pentru a le putea vedea din exterior, pentru că altfel ne va fi dificil să renunţăm la ceva ce considerăm că face parte din noi şi care a fost acolo tot timpul, mai ales când venim cu ele din alte vieţi.

Atunci când cineva se uită pe o mandală cu mult mov, pentru prima dată, reacţia obişnuită este de "WOW!". Aşa şi acum, în această zi, movul de pe mandala de astăzi ne ajută să avem acel WOW de care avem nevoie să ne scoată în afară şi să vedem lucrurile din altă perspectivă alta decât cea de până acum, pentru că numai aşa putem să facem schimbările în viaţa noastră.

Ce putem, concret să facem astăzi pentru a beneficia de energia acestei zile într-un mod constructiv? Să ne IMAGINĂM. 

Ce anume să ne IMAGINĂM? Viaţa noastră, aşa cum o vrem să fie.

Şi este de ajuns? O singură zi, NU, dar dacă facem aceste exerciţiu ÎN FIECARE ZI timp de 50 de zile, atunci lucrurile vor sta altfel în viaţa noastră.

Există şi o metodă care ne poate ajuta să facem aceste lucru. Se numeşte Metoda Silva şi fie că aveţi cartea, fie că o găsiţi pe Internet, citiţi-o şi începeţi să o aplicaţi, pentru că ceea ce ne imaginăm, prin exercițiu constant zilnic, se transformă în noua noastră realitate şi atunci putem să ieşim cu adevărat din "corsetul" pe care l-au creat, în jurul nostru, toate tiparele noastre negative. 

O să putem observa, chiar după primele zile de practică, cu condiţia să nu renunţăm, efectele  benefice ale acestei tehnici şi modul în care starea noastră începe să se schimbe treptat, în bine, începem să fim mai optimişti, începem să avem un scop sau cel puţin întrezărim unul, începem să fim mult mai veseli, mai fericiţi şi, dacă ne dăm voie să integrăm această stare (şi nu ne speriem de ea), atunci vom fi mult mai motivaţi să practicăm zilnic, iar pe lângă starea de bine, vom începe să observăm şi schimbări pozitive în jurul nostru, începem să atragem din ce în  ce mai multe situaţii benefice, tocmai pentru că vibraţia noastră creşte.

Această practică ne poate ajuta să depăşim toate provocările de pe mandala de astăzi, respectiv: neiubirea de Sine, lenea, comoditatea, amânarea, autosabotajul, neîncrederea în noi înşine, tiparele mentale negative şi gânditul excesiv. Totodată, ne ajută să ne îmbunătăţim starea de sănătate, dar şi să vedem lucrurile aşa cum sunt, prin prisma Adevărului.

De aceea, ar fi indicat să începem de astăzi, tocmai pentru a beneficia de această energie şi a ne ajuta să depăşim eventuala tentaţie a amânării începutului.

La treabă, zic!

Şi, în final, o întrebare "enervantă", dar care, prin repetare, poate deveni un impuls motivaţional: TU CE AI FĂCUT PENTRU TINE ASTĂZI?

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu