joi, 22 septembrie 2022

 22.09.2022

De-a lungul vieţii nostre, am auzit, adesea, expresia "este un om foarte deştept", referindu-se la capacităţile intelectuale ale acelei persoane, însă, am putut să observ că, în ultima perioadă, a început să fie utilizată, mai des, expresia "un om cu Suflet mare", iar acest lucru înseamnă că, la nivel de societate începem să dăm din ce în ce mai multă importanță Sufletului, iar acest lucru produce în interiorul nostru transformări din ce în ce mai puternice.

Ieşim de sub tutela mentalului şi ne simţim atraşi, din ce în ce mai puternic, de energia Sufletului, de faptul că această energie comunică cu noi şi ne transmite trăiri şi senzaţii pe care nu le-am mai experimentat până acum şi, din această cauză, de multe ori, nu înţelegem această energie şi ni se pare ciudată sau chiar ne speriem de ea, pentru că vibraţia pe care ne-o aduce este net superioară celei pe care o aveam până atunci şi, pe deasupra, vine să ne ajute să ne transformăm, să ne schimbăm, scoţând la suprafaţă, în primul rând, lucrurile pe care la care să renunţăm, sentimentele şi tiparele de joasă vibraţie, cu care ne pune faţă în faţă, tocmai pentru a le vedea şi a le putea vindeca, iar când noi începem să căutăm metode prin care să ne vindecăm, atunci Sufletul nostru, prin intermediul rezonanţei, ne trage, în viaţa noastră şi oamenii care să ne ajute.

Portocaliul de pe nivelul trei al mandalei de astăzi, sprijinit de tot acel mov, vine să ne ajute să vindecăm relaţia pe care o avem cu Sufletul nostru, făcându-ne să îl descoperim mai mult, să vrem să îl cunoaştem mai mult, să dorim să lucrăm mai des cu el, să medităm cu el, să comunicăm cu el, dar mai ales să înţelegem că o relaţie puternică cu Sufletul nostru înseamnă că devenim din ce în ce mai puternici spiritual, că începem să ne cunoaştem mai bine, că începem să ne iubim mai mult, că pur şi simplu începem să ne punem, tot mai des, întrebări legate de ceea ce facem şi cât de multă fericire ne aduce şi, dacă nu ne aduce, începem să simţim tot mai mult nevoie de schimbare, pentru că asta face, de fapt, Sufletul nostru, ne aliniază cu Planul Divin şi, atunci când noi nu suntem aliniaţi cu acest plan, ne dă forţa şi motivaţia de a face schimbările necesare pentru a ne alinia cu el, iar când începem să ne aliniem cu acest Plan Divin (pe care l-am ştiut la momentul întrupării, dar pe care l-am "uitat"), atunci viaţa noastră se schimbă total.

Aşadar, haideţi să facem ceva practic care să ne ajute în evoluţia noastră şi să notăm, pe o foaie, toate activităţile în care suntem implicaţi şi care nu ne fac plăcere, ba, mai mult, în ultima perioadă, am început chiar să le percepem ca pe o corvoadă.

Apoi, să vedem cu ce activităţi le putem înlocui sau, dacă nu le putem înlocui, ce activităţi să începem să facem şi care să ne facă plăcere, care să fie pe "Sufletul nostru", cum se spune şi care, treptat, să ajungă să le înlocuiască pe cele care nu ne mai aduc bucurie atunci când le facem.

Aceasta este atitudinea proactivă pe care fiecare dintre noi o poate face, tocmai pentru a nu ne trezi, dintr-o dată, "aruncaţi" în activităţi de care, la început ne temem, pentru ca mai apoi să ne dăm seama că era ceea ce Sufletul nostru iubea, dar, din cauză că noi nu îl ascultam şi nu îl luam în considerare, nu ne lăsam ghidaţi către aceste activităţi.

Haideţi să nu mai aşteptăm să primim "un şut în fund" ca să începem să manifestăm ceea ce ne place, ceea ce Sufletul nostru iubeşte şi să facem tot ceea ce ţine de noi pentru a face schimbările de care avem nevoie în viaţa noastră!

Să nu uităm că, întotdeauna, Universul premiază curajoşii, tocmai pentru că au curajul să iasă din ţarcul mentalului, din limitările şi văicărelile Ego-ului.

Trezirea spirituală se face, întotdeauna, prin intermediul Sufletului.

Totul este să o dorim şi să acţionăm, oricât de dificilă ni s-ar părea.

Şi, în final, o întrebare "enervantă", dar care, prin repetare, poate deveni un impuls motivaţional: TU CE AI FĂCUT PENTRU TINE ASTĂZI?

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu