vineri, 16 septembrie 2022

 16.09.2022

Începând de ieri, galbenul îşi face simţită prezenţa în viaţa noastră, culminând cu următoare decadă pe care o va domina.

Mesajul său este unul cât se poate de clar, anume acela că a venit momentul să ieşim din amorţeală şi să trecem la acţiune. 

Chiar dacă astrologii ne spun că suntem într-o perioadă în care multe planete sunt retrograde, asta nu înseamnă că este timpul să ne transformăm într-un morman de lene şi comoditate. mai mult chiar, toate aceste retrogradări nu fac decât să ne răscolească pe interior, să ne ajute să scoatem la suprafaţă tot felul de blocaje şi tipare ale noastre şi să le transformăm, tocmai pentru a putea merge mai departe, adică pentru a putea evolua.

Cu galbenul aceste care ne tot îmbie cu energia sa, cea mai bună abordare pe care o putem avea este legată de munca interioară, de munca cu noi înşine, iar dacă pe lângă ea mai punem şi ceva activitate fizică, atunci lucruri pot sta chiar mai bine pentru noi.

El vine, în toată această perioadă, să ajute procesul de vindecare, pentru că dacă cumva nu avem stare, sau anumite lucruri ne deranjează sau chiar ne enervează este şi pentru că energia sa vine şi umblă la tiparele noastre de comoditate, de lene, la obişnuinţele noastre de amânare, de aceea, cel mai înţelept pentru noi (pentru că tot avem astăzi vibraţia zilei pe patru, pe numărul înţelepciunii) ar fi să ne enervăm mai puţin (iar acest lucru îl putem face obiectivându-ne de fiecare dată când apare o stare de nervozitate şi astfel, prin obiectivare, îi descoperim cauza şi putem astfel să trecem peste ea, chiar dacă aceste lucru este ceva nou pentru noi şi nu ne aduce prea mult confort la prima vedere).

Cum ar fi dacă, în această perioadă, am amâna amânarea? Dacă am trece la acţiune atunci când este nevoie de ea, fără a mai căuta motive să lăsăm pentru altă dată? Cum ar fi dacă tot ceea ce am făcut până acum ca şi tipar repetitiv în viaţa noastră, ar lua o pauză şi am începe să facem lucrurile în alt fel, în alt moment şi cu totul altă energie?

Şi, poate nu sunteţi întru totul de acord cu mine şi asta o observ în momentul în care, în cadrul interpretării mandalelor ajungem la partea cu comoditatea, cu renunţarea la amânare şi atunci se observă cel mai puternic modul în care aceste tipare sunt apărate, pentru că se intră într-o atitudine defensivă, de tipul: "Da, ştiu, dar ...", iar după acest dar urmează o serie de explicaţii pe care, dacă le întrerup, pentru că înţeleg că s-a intrat deja în defensivă, nu fac decât să prelungesc până mai încolo momentul în care tot mi se vor spune toate argumentele.

Ideea este că ne apărăm cu străşnicie tiparele pe care le-am creat şi avem o explicaţie pentru ele ... sau poate mai multe, iar tot aceste narativ nu este decât vocea Ego-ului care caută să ne arate cât de bine sunt argumentate toate aceste lucruri. De fapt, noi nu facem altceva decât să ne argumentăm propriile noastre obstacole pe care ni le creăm, crezând că altfel nu va fi nevoie să le schimbăm. Însă, apare o întrebare cât se poate de practică: cât timp aţi mâncat, în fiecare zi, acelaşi fel de mâncare, până când v-aţi săturat de ea?

Fără să ne dăm seama, pentru că se întâmplă în fiecare zi, cu mici variaţii ca să nu fie identic şi să ne dăm seama, "mâncăm" acelaşi fel de mâncare, în sensul că avem exact aceleaşi atitudini legate de modul în care acţionăm în viaţă şi, dacă ne obiectivăm mai mult, vom vedea că, invariabil, am apelat la comoditate, la lene, la amânare, numai că în forme diferite zi de zi, iar cea mai bună modalitate de a conştientiza aceste lucru este că: NU SUNTEM ACOLO UNDE AM VREA SĂ FIM, CĂ NU FACEM CEEA CE NE-AM DORI.

Dar, există SCHIMBAREA, acea stare de care ne temem fără să avem o explicaţie logică şi care ne poate ajuta să ajungem acolo unde dorim.

Ce putem să facem concret în această perioadă?

În primul rând, mai multă mişcare fizică, eventual chiar mai solicitantă un pic, tocmai ca să ne trezească din amorţire.

În al doilea rând o schimbare în rutina zilnică, schimbând activităţile între ele, eventual renunţând la unele care ne consumă timpul şi nu ne aduc nimic nou. Eventual, chiar o auto-forţare în a folosi telefonul cât mai puţin timp posibil, pentru a nu ne mai tenta butonarea lui.

În al treilea rând, să recunoaştem deschis că avem o problemă de organizare a noastră, a timpului şi activităților noastre, de prioritizare a sarcinilor pe care le avem de rezolvat şi, dacă recunoaştem deschis, cu voce tare, atunci este timpul să rezolvăm această problemă sau, cel puţin să cunoaştem mai multe despre ea şi aici este nevoie să ne îndreptăm către acele cărţi care ne învaţă să ne gestionăm timpul, să îl alocăm în funcţie de activităţile noastre şi astfel să nu ni se mai pară totul copleşitor şi astfel să ne refugiem în procrastinare. 

Chiar dacă, la prima vedere aceste cărţi pot fi enervante, ele ne aduc o informaţie nouă, pe care o putem îngloba şi o putem folosi. Este foarte important să citim aceste cărţi cu detaşare şi cu dorinţa sinceră de a ne folosi de informaţia lor şi să căutăm să nu ne punem prea multă cenuşă în cap atunci când ne vom identifica tiparele în paginile lor.

Aşadar, această perioadă vine să ne ridice un văl de pe faţă, de aici şi provocările cât mai dese pe adevărul despre noi înşine şi acceptarea lui, inclusiv în mandala de astăzi, aşa că cel mai uşor ne va fi dacă recunoaştem problema, pentru că dacă facem aceste lucru, atunci vom căuta să o rezolvăm. Atâta timp cât nu considerăm că există o problemă, nu considerăm că avem ceva de rezolvat.

Să mulţumim, aşadar, Universului că ne-a scos în cale o astfel de perioadă care vine să ne ajute să ne vindecăm şi să evoluăm.

Şi, dacă vi se pare că înşir cuvinte pe aici, dar ca să mă aflu întreabă, aveţi, mai jos, imaginea unui diamant brut şi apoi a unuia prelucrat şi veţi înţelege de ce este nevoie de efort pentru a ne transforma.

Şi, în final, o întrebare "enervantă", dar care, prin repetare, poate deveni un impuls motivaţional: TU CE AI FĂCUT PENTRU TINE ASTĂZI?

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu