miercuri, 11 octombrie 2023

10.10. - 19.10.2023

Un roşu destul de puternic domină toată această decadă, un roşu care vine, în primă fază să dea un "boost" fricilor noastre, tocmai ca să le ridice la suprafaţă şi ca să le putem înţelege mai bine şi să ştim cum să le vindecăm.

Avem nevoie de multă înţelepciune în această perioadă ca să înţelegem să nu luăm lucrurile în mod personal, ci să înţelegem că ceea ce vine, dacă nu ar avea de ce să se prindă, nu ar sta, în sensul că dacă nu am avea frici, atunci nu ar avea ce să se inflameze şi, atunci, înţelegem că, chiar dacă nu este uşor să gestionăm fricile care se amplifică, totuşi, identificarea lor merită toată această experienţă, pentru că şi ea, experienţa, este necesară evoluţiei noastre şi, dacă vom căuta să o tot evităm, atunci nu facem decât să ne jucăm de-a şoarecele şi pisica, noi fiind în rolul şoarecelui.

Dacă înţelegem acest aspect, anume că tot ceea ce iese la suprafaţă este binevenit, atunci înseamnă că suntem pe drumul bun al ridicării nivelului de conştiinţă, că înţelegem deja puterea transformatoare a experienţelor şi că suntem din ce în ce mai deschişi la a înţelege şi lecţia cu care ele vin.

Ce putem face în această situaţie?

Să căutăm să ne extragem din a privi lucrurile în modul personal şi, prin detaşare, să reuşim să vedem partea bună a fricii şi, mai ales să înţelegem ce anume din noi a blocat prin existenţa ei, pentru că, acolo este o energie care are nevoie să iasă la suprafaţă, un potenţial care nu a fost folosit şi care poate deveni o calitate foarte puternică a noastră.

Dacă ne uităm pe biografiile oamenilor de succes, cei mai mulţi dintre ei au reuşit după ce au trecut prin experiențe în care şi-au cunoscut fricile, au învăţat din ele şi le-au transformat în calităţi puternice.

Întotdeauna,o decadă mărginită de roşu este o decadă de noi proiecte, de noi direcţii. Cum ar fi ca această decadă să fie una mai diferită ca şi abordare, în sensul că, în primă fază observăm frica din fundal, apoi ne ducem către ea să o cunoaştem mai bine, să îi înţelegem, mecanismul, să înţelegem ce anume din noi a ţinut ascuns acolo, iar apoi să valorificăm acel lucru, transformându-l într-un nou proiect, într-o nouă direcţie.

Cu ocazia această ne-am cunoaşte mai bine şi am învăţa să ne apreciem mai mult, să ne iubim mai mult, apropo de faptul că avem provocare pe iubirea de Sine în această perioadă.

Putem să ne folosim de scris pentru a descompune cât mai mult fricile în părţi pe care să le putem integra, scriind despre ele, detaliind cât mai mult posibil şi astfel să avem un tablou cât mai complet al fricii şi implicaţiilor sale în ceea ce ne priveşte pe noi.

Vibraţia celor două zile de care delimitează această decadă este nouă, iar acesta este numărul subtilităţii, profunzimii, dar şi numărul măiestriei, aşa că este exact ceea ce noi avem nevoie pentru această perioadă, în care să ne voie să mergem în profunzimea fricilor noastre şi să venim cu răspunsuri de acolo.

Este foarte important ca în această perioadă să rămânem concentraţi pe anumite aspecte, să ne propunem 2-3 obiective, să nu fugim în multe direcții şi, mai ales să nu începem multe activităţi pe care, apoi să le lăsăm neterminate. 

Şi, dacă apar tentaţii de lene, comoditate, amânare, să trecem repede peste ele şi să ne întoarcem la acele 2-3 obiective şi să lucrăm la ele cât mai profund posibil.

Sau, putem transforma cele 2-3 obiective într-unul singur, anume acela de a ne identifica din frici, de a le înţelege şi şi de a le vindeca.

Cele două calităţi cu care putem răspunde la provocările aceste perioade sunt: CONCENTRARE şi CURAJ.

Şi, în final, o întrebare "enervantă", dar care, prin repetare, poate deveni un impuls motivaţional: TU CE AI FĂCUT PENTRU TINE ASTĂZI?

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu