marți, 31 octombrie 2023

 31.10.2023

Ziua de astăzi este una din cele două consecutive care, pe lângă faptul că definesc sfârşitul unei luni şi începutul celeilalte ne aduc, în prim-plan, puterea şi înțelepciunea care stau în spatele movului, ajutându-ne astfel să aducem mai multă lumină în vieţile noastre, să luminăm mai bine părţile de întuneric, să le cunoaştem astfel şi să înţelegem de ce sunt ele acolo şi ce mesaj au pentru noi.

Aceste două zile vor scoate la suprafaţă multe aspecte ale Ego-urilor noastre de care s-ar putea să fim şi noi surprinşi, rolul movului fiind acela de a ne face să conştientizăm lucruri şi să lucrăm la vindecarea lor acolo unde este cazul, pentru că movul este cel care ajută să evoluăm spiritual, el aducându-ne energia care ne permite să învăţăm cum să evoluăm, cum să depășim obstacolele, cum şi ce să învăţăm din ceea ce stă în faţa noastră şi ne blochează, fiind un adevărat antrenor care ajustează antrenamentul în funcţie de ceea ce ştim, dar mai ales de ceea ce nu vrem să ştim.

Şi, pentru că Ego-ul iese la suprafaţă, este un bun moment să vedem ce "daruri" ne mai aduce, pentru că oricât de cinică ar părea această exprimare, de fapt, în final, pe principiul "tot ceea ce nu ne omoară, ne face mai puternici", toate aceste aspecte ale sale care ies la suprafaţă (precum spuma pe care o îndepărtăm când facem mâncare) nu fac altceva decât să ne ajute să le conştientizăm şi să începem să lucrăm la ele. 

De fapt, atitudinea cea mai bună pe care o putem avea acum este de a mulţumi pentru ele, deoarece aşa am scăpat de a ne mai tot întreba ce blocaje mai avem sau în ce mod ne sabotăm?

Ceea ce este mai fain este să provocarea principală pe care o avem pe mandalele acestor două zile este aceeaşi şi, totodată, este şi cea care ne poate ajuta cel mai mult, pentru că noi ne-am învăţat să o vedem ca o provocare deoarece este de altă culoare decât nivelul doi, când, de fapt, ea este piesa lipsă, cea a cărei energie este nevoie să o aducem acolo tocmai pentru a putea completa acel nivel.

Aşadar, acum că am terminat de prezentat aspectele "tehnice" ale mandalei de astăzi şi, parţial ale celei de mâine, ce putem face astăzi cu ceea ce avem în faţă?

Să scriem, să scriem, să scriem tot ceea ce ne trece prin cap referitor la o situaţie sau alta pentru că numai în acest fel reuşim să confruntăm ceea ce avem în cap cu realitatea şi, în acest fel reuşim să lăsăm ego-ul fără puterea de a ne domina prin gândurile în care ne ţine. Identificând tema principală a acestor gânduri, vom ştii cum să lucrăm asupra lor astfel încât să reuşim să vindecăm rana din spatele lor. 

Iar dacă reuşim să transformăm această activitate într-o practică curentă, vom reuşi, într-un interval destul de rezonabil de timp, să identificăm multe dintre rănile noastre şi, lucrând la vindecarea lor, vom reuşi astfel să ne eliberăm din scenariile Ego-ului, scenarii pe care a învăţat să le facă tocmai pentru că rănile noastre sunt sursa sa de energie şi putere. Vindecând rănile, ne ajutăm atât pe noi, cât şi Ego-ul nostru să iasă din vibraţiile joase, să-şi ridice astfel vibraţia şi să se lase integrat.

Să fim atenţia la iubirea de Sine astăzi, pentru că nu orice ni se întâmplă are şi caracter personal, iar dacă începem să nu mai luăm lucrurile aşa de personal este un pas mare de a ieşi de sub influenţa Ego-ului. mai bine ne-am face o bucurie cât de mică, dar să fie pentru Sufletul nostru. indiferent dacă vorbim de ceva de îmbrăcat, de ceva de mâncat, de văzut un film pe care doream să îl vedem de mult etc. Important este să ne facem această bucurie şi să dăm astfel putere Sufletului nostru.

Şi, în final, o întrebare "enervantă", dar care, prin repetare, poate deveni un impuls motivaţional: TU CE AI FĂCUT PENTRU TINE ASTĂZI?

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu