sâmbătă, 7 octombrie 2023

 7.10.2023

 

Nu am mai scris de mult într-o zi de mov şi era timpul să o fac, mai ales că movul, oricât de invidiat, de căutat sau de ignorat este, de unii sau alţii, rămâne o potenţialitate foarte frumoasă, depinzând, în schimb, de noi, dacă îi folosim sau nu acest potenţial.

El vine astăzi să ne îndrume să acceptăm energia vindecătoare pe care Divinitatea ne-o pune la dispoziţie, să ne lăsăm pătrunşi de ea şi să o lăsăm să ne transforme în moduri de care nici nu suntem conştienţi, dar care sunt în deplin acord cu misiunea noastră şi cu rolurile pe care le avem de jucat în această viaţă.

Şi, dacă dorim să ca această energie să pătrundă cât mai profund în structurile noastre energetice, atunci să o însoţim de o meditaţie, una care să aibă un scop clar pentru care o facem, dar prin intermediul căreia să lăsăm energia vindecătoare să pătrundă cât mai profund, în locuri de care nici noi nu ştim şi care, prin vindecare, pot deveni noi părţi de care să fim conştienţi şi care să reprezintă un sprijin real al evoluţiei noastre.

De fapt, prin meditaţie, noi nu facem altceva decât să aducem la lumină părţile noastre care conţin daruri şi calităţi şi pe care să le folosim în călătoria aceasta care se numeşte "Viaţă".

Vindecarea vine în strânsă legătură şi cu mişcarea, care astăzi nu este musai să fie una fizică, ci poate să fie şi în plan energetic, atâta timp cât facem lucrurile să se mişte. Avem nevoie să mişcăm lucrurile în viaţa noastră, unii în plan fizic, alţii în plan energetic, iar dacă ne ascultăm intuiţia vom ştii cel mai bine ce avem, de făcut în această privinţă. Important este să ieşim din lenevire, pentru că acolo este o zonă care nu ne face bine şi care numai de confort nu putem spune că este.

Bineînțeles că ziua vine şi cu provocări şi acestea sunt legate de latura cealaltă, cea în care fugim de toate aceste "mambo jambo", care ni se par lucruri prosteşti, în care nu ţine cont de intuiţie sau căutăm să o acoperim cu o logică "ţeapănă" şi în care partea energetică este ceva "la modă". De asemenea, printre provocările de astăzi este şi cea legată de iubirea de Sine.

Să avem grijă să ne consolidăm aura, deoarece luna aceasta, având provocare pe curajul înalt, regal, baza manifestării sale este o aură puternică, ce ne aduce forţă şi lumină în toate celelalte corpuri energetice superioare, aducându-ne, totodată, mai mult în contact cu latura noastră spirituală.

Aşadar, să ne ascultăm intuiţia astăzi, să ne dăm voie să ne vindecăm, să mişcăm lucrurile acolo unde este nevoie de mişcare, să ne îngrijim de aura noastră, iar toate acestea să le facem nu pentru că "trebuie" ci pentru că NE IUBIM SUFICIENT DE MULT ÎNCÂT SĂ MERITĂM TOATE ACESTE LUCRURI.

Şi, în final, o întrebare "enervantă", dar care, prin repetare, poate deveni un impuls motivaţional: TU CE AI FĂCUT PENTRU TINE ASTĂZI?

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu