vineri, 20 octombrie 2023

 20.10. - 29.10.2023

Iubire, iubire, iubire! Toată lumea vorbeşte despre iubire şi, cu cât se vorbeşte mai mult, cu atât se simte mai puţin, iar de manifestat nici nu mai poate fi vorba.

Avem zece zile în această decadă în care să ne "dumirim" ce facem cu iubirea, să mai punem pauză la discuţiile sterile despre ea şi să ne dăm voie să o simţim, pentru că aşa cum, oricât de mult ne-am strădui, nu putem descrie pe de-a întregul senzaţia pe care o avem atunci când mâncăm o prăjitură delicioasă, tot aşa nu putem descrie, în cuvinte, iubirea. 

Prăjitura o percepem cel mai bine la nivelul papilelor noastre gustative, cum iubirea o percepem la nivelul Sufletului nostru.

De aceea, pe parcursul acestei decade este timpul să spunem "stop talking, start feeling" - să oprim trăncăneala şi să începem să simţim!

În momentul în care alegem să vorbim în loc să simţim, de fapt, suntem sub controlul Ego-ului nostru, iar vorbele noastre nu sunt altceva decât vocea lui, iar când el vorbeşte şi vorbeşte şi vorbeşte, nu face decât să ne mute atenţia de la ceea ce este cu adevărat important, anume simţirea, tăind astfel legătura cu Sufletul nostru şi oferindu-ne, în schimb, un surogat ieftin la această simţire, anume vorbitul despre, care nu aduce nimic în evoluţia noastră, ci doar ne ţine într-o zonă de presupusă intelectualitate, în care ne minţim singuri ce deştepţi suntem noi că discutăm despre astfel de lucruri şi ce cuvinte alese folosim.

Să folosim, aşadar, această perioadă pentru o legătură mult mai puternică cu Sufletul nostru, iar un prim pas pe care îl putem face este să ne curăţăm corpul emoţional îmbrăţişând copaci, cât mai des posibil, în această perioadă, deoarece ei ne pot scăpa de multe dintre energiile de joasă vibraţie acumulate la nivelul câmpului nostru emoţional, aducându-ne o energie bună şi care să ne ajute să evoluăm.

De asemenea, să alegem ca, pentru această perioadă, să facem zilnic ceva pentru noi, mai bine zis "pentru Sufletul nostru", chiar şi lucruri mărunte, dar care să ne aducă fericire şi, mai ales, să fie făcute zilnic, tocmai pentru a pune bazele unui tipar de fericire.

Şi, pentru că această perioadă stă sub vibraţia lui zece, putem alege să ne manifestă curajul prin luarea de decizii şi prin acţiune concretă, manifestând astfel Sufletul nostru.

Este foarte important ca, în această perioadă, să realizăm concret lucruri, să ieşim din conceptualizări şi planificări excesive şi să trecem efectiv la acţiune, mai ales că aceste acțiuni sunt cele care ne pot aduce o creştere a stimei şi iubirii de Sine prin rezultatele pe care ni le aduc şi prin energiile pe care le punem în mişcare, iar tocmai stima şi iubirea de Sine sunt provocările noastre majore în această perioadă.

Şi, pentru că avem turcoaz pe nivelul doi, să avem curajul să vedem adevărul din faţa noastră, dar mai ales să avem curajul să-l SPUNEM, pentru că DA, în această perioadă ADEVĂRUL ne va elibera de tot ceea ce ne ţinea blocaţi.

Aşadar, să ne dăm voie să simţim, dar mai ales să ne dăm voie SĂ FIM IUBIRE!

Şi, în final, o întrebare "enervantă", dar care, prin repetare, poate deveni un impuls motivaţional: TU CE AI FĂCUT PENTRU TINE ASTĂZI?

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu