duminică, 1 octombrie 2023

 Luna Octombrie 2023

Să fie oare întâmplare faptul că luna Octombrie debutează cu verde pe centrul mandalei? 

Verdele este iubirea, iubirea de Sine, este Sufletul, iar Octombrie este luna a zecea, iar zece în Numerologia Sinelui mai este denumit "sufletul amplificat în mediul înconjurător", iar luna aceasta vine să scoată la suprafaţă, din noi, tot ceea ce am ţinut blocat până în acest moment.

Ştiţi treaba aceea cu zona de confort care ne limitează de multe ori? luna aceasta vine să ne "dea în cap" cu toată zona de confort, până când ajungem să ne săturăm de ea, până când o să spunem: "gata, m-am săturat de ea!"

Luna aceasta vine să ne scoată la suprafaţă acel curaj pe care nu vrem să-l lăsăm să iasă la suprafaţă, pentru că prea mult timp ne-am lăsat conduşi de un narativ care s-a instalat la butoanele fiinţei noastre şi, asemenea unui parazit, a preluat frâiele şi ne conduce aşa cum un şoricel conduce un elefant.

Zece înseamnă Curajul regal, cel realizat cu graţie, dar cu forţă, cel care ne poate ajuta să realizăm "Totul" din "Totul sau nimic", iar faptul că această luna pornit cu verde pe mijlocul ei arată că toate aceste lucruri se vor întâmpla la nivelul Sufletului nostru, acolo unde este nevoie să curăţăm tot ceea ce blochează evoluţia şi strălucirea.

Ce putem face luna aceasta? 

În primul rând recomand multe sesiuni de îmbrăţişare a copacilor, pentru a ne putea curăţa la nivelul corpului emoţional de toto ceea ce este acolo şi ne poate bloca şi pe care îl simţim mai mult sau mai puţin, dar nu putem să-l definim.

Să avem mereu alături de noi, un pix şi o foaie de hârtie (chiar mai multe), pentru că este posibil să dorim să scriem lucruri pe care le vrem spuse şi care stau de ceva timp acolo, în interiorul nostru.

Să începem să ne organizăm şi să începem să ne mişcăm, eventual să ne facem şi un program de mişcare fizică de care să ţinem cu dinţii.

Să începem să renunţăm la toate acele activităţi care au devenit rutină şi care nu ne aduc nimic concret. Cu ce ne ajută concret butonatul telefonului timp de o oră sau chiar mai mult când putem să ne odihnim, să citim o carte sau chiar să urmărim un film din care avem ceva de învăţat?

Să dăm voie liderului din noi să iasă la suprafaţă, pentru că poate este momentul în care suntem chemaţi să conducem pe ceilalţi.

Să medităm cât mai mult şi să ne întărim astfel sistemul nervos, pentru că el este un element-cheie în manifestarea curajului nostru.

Să ne acceptăm puterea noastră, să o îmbrăţişăm şi să o facem să devină partea integrantă din viaţa noastră.

Să avem curajul să spunem adevărul şi să spunem ceea ce avem de spus.

Luna aceasta, vrem-nu vrem se va învârti în jurul curajului, aşa că dacă îl îmbrățișăm şi îi dăm locul său în viaţa noastră, vom avea parte de surprize foarte plăcute.

Ce ziceţi avem curajul să lăsăm CURAJUL să iasă la suprafaţă?

Şi, în final, o întrebare "enervantă", dar care, prin repetare, poate deveni un impuls motivaţional: TU CE AI FĂCUT PENTRU TINE ASTĂZI?

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu