duminică, 7 martie 2021

 7.03.2021

Am vorbit deseori despre galben ca simbolizând mişcarea, efortul fizic pe care îl facem, organizarea, ca având legătură cu banii, însă dacă stăm puţin să medităm mai profund la semnificaţia sa, având în vedere că astăzi avem o zi de vibraţie şase, care ne predispune la introspecţie şi meditaţie, vom descoperi sensuri mult mai profunde pe care galbenul ni le aduce.

Să vorbim, în primul rând, despre mişcare, cea care ne permite în planul fizic să ne deplasăm dintr-un punct într-altul, să ajungem să o anumită destinaţie, iar în planul energetic ne permite să ne deplasăm de la ideea forţă către materializarea ei.

În momentul în care noi refuzăm această mişcare, de fapt noi refuzăm să ajungem într-un anumit punct şi astfel ne blocăm evoluția, pentru că a refuza să ne mişcăm este echivalent cu a refuzam să evoluăm şi să ţinem pasul cu evenimentele din jurul nostru, cu a refuza să ne adaptăm, pentru că atunci când ne mişcăm noi ne adaptăm condiţiilor drumului pe care merge şi evenimentelor care ni se întâmplă. 

Refuzul de a ne mişca, de fapt, ne ţine într-un imobilism, nu numai fizic, dar şi mental, pentru că nemaiavând la ce să ne adaptăm, am intrat totodată într-o lâncezeală mentală, iar simţurile noastre au adormit.

De asemenea, refuzul mişcării în planul fizic duce la imobilismul energetic, pe de o parte datorită blocajelor energetice care apar pe meridianele noastre, iar pe de altă parte, datorită faptului că şi voinţa noastră se estompează şi atunci nu mai avem aceeaşi dorinţă de a pune energiile la lucru.

În privinţa efortului fizic pe care îl facem, rolul său, pe lângă acela de a ne antrena muşchii, are în vedere şi "arderea" unor energii greoaie, care ne ţin pe loc, şi pe care nu suntem conştienţi că le avem decât în momentul în care conştientizăm ce bine ne simțim după mişcarea fizică. Sunt energii cu care venim, din vieţile trecute şi care izvorăsc din acele situaţii în care am făcut greşeli şi pe care nu le-am îndreptat, precum şi din situaţiile în care era necesar să ne mişcăm şi nu am făcut-o, iar tiparul energetic care s-a format atunci a tot crescut şi a ajuns în prezent să ne dea serioase provocări. 

Chiar dacă acest lucru s-a întâmplat în urmă cu mai multe vieţi, acest tipar, care este al nostru, a supravieţuit deoarece el s-a înregistrat ca informaţie la nivelul Sinelui care se reîncarnează. Şi pentru că acest tipar a fost creat de noi, tot noi vom fi cei care îl dom distruge, deoarece nicio entitate de lumină din acest Univers, nici măcar Dumnezeu, nu au voie să ne încalce libertul arbitru. Eventual ne pot ghida, dar şi aici depinde de cât de mult ne deschidem să primim informaţia.

Aşa că, atunci când începem să facem efort fizic, de fapt, noi începem să "ardem" energii vechi care ne blocau şi care, automat blocau şi misiunea pe care noi o avem, de aceea, atunci când începem să facem mişcare fizică Universul ne recompensează pentru această iniţiativă pentru că înseamnă că noi am ales să schimbăm aceste tipare.

Organizarea este o altă provocare pe care o avem, pentru că înseamnă că, în primul rând, punem în ordine ceea ce este cu adevărat important pentru noi şi ceea ce nu este, ajungând astfel să dăm la o parte activităţile care ne consumau doar timpul fără a ne aduce rezultate concrete. Ne rămâne astfel mai mult timp pe care să-l investim în ceea ce face plăcere şi ne ajută cu adevărat.

Toate dintre lucrurile de mai sus, odată rezolvate, sunt precursori ai deschiderii în faţa energiei banilor, pentru că înlătură din acele energii care blocau fluxul prosperităţii să vină în viaţa noastră. Keynes spunea despre bani că sunt "sângele care irigă sistemul economic", iar caracteristica principală a sângelui este mişcarea, pentru că în momentul în care sângele nu se mai mişcă, fie este blocat, fie începe să se coaguleze.

Să avem, aşadar, grijă să fim în mişcare, să fim în trend cu dinamica Universului, nu contra ei,
pentru că numai aşa putem evolua!

Să ne fie de ajutor în evoluția noastră spirituală!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu