luni, 8 martie 2021

 8.03.2021

Tiparele pe care le avem la nivel mental sunt cele care formează schemele noastre de gândire, iar acest lucru ne face să acţionăm doar în acel cadru determinat de aceste scheme, cu mici variaţii din care, dacă nu ne obiectivăm serios, nu vom reuşi să ieşim prea uşor, mai ales că sentimentul de familiaritate este unul aşa de puternic încât orice "evadare" în afara sa ne aduce un ciudat sentiment de înstrăinare şi de teamă.

Astăzi, în această zi cu provocare pe opt, acest sentiment de teamă este mult mai prezent şi, chiar dacă nu îl resimţim fizic, îl putem resimţi în interior, la nivelul sentimentelor şi trăirilor pe care le avem, a deciziilor pe care le luăm, de aceea este nevoie să ne folosim de energiile zilei de astăzi pentru a putea diminua, până la dispariţie, acest sentiment de teamă, pe care, dacă îl analizăm, vom descoperi că nu are un fundament solid.

Suntem într-o zi care ne aduce, din plin, energia vindecării, care ne aduce protecţie în condiţiile în care ne ocupăm de vindecare, protecţie pe care o putem resimţi atât astăzi, cât şi în viitor, mai ales dacă reuşim să mai închidem din fricile noastre.

Fricile pe care le avem au, invariabil, legătură cu mentalul nostru, aşa că o modalitate de a le reduce este să ne ocupăm astăzi de vindecarea sa, observând totodată modul în care aceste frici se reduc pe măsură ce aducem mentalul la un nivel de vibraţie ridicat astfel încât să trecem peste ele.

Să nu uităm că suntem în luna a treia, iar provocarea acestei luni este tocmai menţinerea unei atitudini pozitive, a unei atitudini de bucurie şi de de entuziasm, iar pentru a face acest lucru este nevoie să ne concentrăm pe stimularea corpului curajului care, odată adus la parametrii optimi, are suficientă energie pentru a putea menţine mintea pozitivă la o vibraţie ridicată, evitând astfel coborârea ei în zona negativă.

Pentru a putea face acest lucru avem nevoie să ne asigurăm, în primul rând, că aura noastră este suficient de puternică pentru a ne proteja pe noi de influențele exterioare şi a putea astfel să avem un puternic corp al curajului. Vibraţia şapte a zilei ne ajută să ne refacem, mult mai ușor aura, cu condiţia să ne şi dorim acest lucru, de o parte, dar şi să realizăm efectiv acest lucru, pe de altă parte, în sensul să ne găsim timp (nu că nu am avea) pentru a ne reface aura. 

Avem la dispoziţie meditaţia, dar şi tehnicile energetice pe care le putem folosi pentru a ne reface aura, pentru a reface acest înveliş care ne poate ajuta să fim noi înşine.

Odată refăcută aura, corpul energetic al curajului are suficientă energia pentru a se manifesta plenar şi astfel vine să echilibreze mintea, ajutând astfel toate cele trei minți să fie la locurile lor şi să manifeste partea lor pozitivă (să nu uităm că până şi minte negativă are partea ei pozitivă).

Aşa că, orice frică pe care o avem astăzi este un indicator al faptului că acolo este o problemă, dar mai ales că aura noastră are nevoie de "mentenanţă" pentru a putea ajunge în parametrii optimi.

Şi, dată tot este să vorbim despre frici, să ne găsim timp să analizăm şi fricile pe care le avem legate de bani, de lipsa lor, dar mai ales de câştigarea lor în cantități mari, pentru că, pe de o parte ne este frică de sărăcie, de lipsa de bani, iar pe de altă parte ne este frică să câştigăm mulţi bani, iar cu acest frici venim din vieţile trecute, fiind eventual amplificate de credinţele pe care le-am dobândit în viaţa aceasta. Ideea este că toate aceste frici legate de bani, nu fac altceva decât să creeze în jurul nostru o vibraţie energetică ce nu este în rezonanţă cu energia banilor şi pe care este nevoie să o vindecăm.

Să fim atenţi la intuiţie astăzi şi la comunicarea cu Divinitatea, pentru că putem primi multe sfaturi care să ne ajute să ne vindecăm fricile.

Să ne fie de ajutor în evoluția noastră spirituală!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu