sâmbătă, 27 martie 2021

 27.03.2021

Ne mai aducem aminte, oare, ce mai este bucuria? Cum se simte ea la nivelul Sufletului nostru? Ce stare de spirit ne dă trăirea ei? Sau, cumva, din păcate, am pierdut aceste exerciţiu al manifestării bucuriei şi nici măcar nu ne dăm seama?

Bucuriile sunt modul în care ne hrănim Sufletul, modul în care îl facem să se manifeste plenar şi la adevărata sa vibraţie, ceea ce va atrage, după sine, o serie de reacţii pozitive, de sincronicități cu alte bucurii şi stări de bine.

Normal că va urma o întrebare pe care, chiar dacă nu o adresăm, tot o gândim, şi anume până când va dura această stare? Iar un răspuns normal este: atât cât vrem noi, pentru că da, bucuria şi rezultanta ei, fericirea, depind exclusiv de noi, de modul în care reușim să le cultivăm şi să rămânem centraţi în ele, indiferent de cât de multe provocări avem în exterior, pentru că în niciun caz nu înseamnă că nu vom mai avea provocări sau nu ne vom mai confrunta cu situaţii tensionate sau probleme aparent de nedepăşit. 

Acestea vor veni în continuare pentru că sunt testele noastre, pe care, vrem-nu vrem, oricum le dăm, însă una este să le dăm din poziţia deprimatului care nu înţelege nimic (care, de fapt, nu vrea să înţeleagă nimic pentru că Ego-ul lui este mai presus de orice) şi alta este să le dăm din perspectiva celui care a învăţat să manifeste bucuria şi fericirea indiferent de ceea ce i se întâmplă şi de ceea ce se întâmplă în jurul lui.

Mandala de astăzi ne aduce, pe centrul ei, acest tipar al bucuriei şi, indiferent de ştirile de la televizor, de ceea ce se întâmplă în jurul nostru, avem posibilitatea să ne schimbăm frecvenţa de vibraţie, cea pe care vibrăm mereu, avem posibilitatea să facem un upgrade pozitiv energiilor cu care lucrăm pentru că cu cât ne ridicăm mai mult vibraţia cu atât vom rezona cu frecvenţe din ce în ce mai ridicate. Însă nu avem voie să uităm un lucru esenţial şi anume că, pe principiul echilibrului, cu cât urcăm mai mult în lumina, cu atât ne vom confrunta cu întuneric mai dens, iar în această confruntare vom demonstra ceea ce am învăţat, ne vom da testele, iar acest lucru înseamnă evoluţie.

Aşadar, să avem grijă de Sufletul nostru astăzi, să avem curajul să ne bucurăm, pentru că se pare că am uitat să facem acest lucru şi ni se pare că dacă ne bucurăm prea tare vom pierde repede această bucurie. În realitate însă, această idee nu este decât o altă modalitate prin care mintea noastră caută să ne ţină cât mai departe de a lucra cu Sufletul nostru.

Să facem, aşadar, ceea ce ne aduce bucurie, să ieşim afară să ne bucurăm de Soare şi de căldură, să ascultăm muzică şi, ca prin farmec, toate lucrurile din jurul nostru capătă altă culoare, interacţionăm în alt fel cu el, iar visurile noastre încep să prindă aripi, începem să simţim că le putem realiza, materializa.

Să alegem să facem lucruri nebuneşti, lucruri pe care Sufletul nostru ni le cere (cu condiţia să nu îi afectăm pe ceilalţi), să dăm muzica tare, să alergăm doar pentru sentimentul de libertate pe care îl resimţim, să ne "prostim" doar pentru că aşa ne exprimăm mai bine, să citim cărţile pe care le-am tot amânat, să pictăm, să desenăm, să fotografiem să ...

Vindecarea va veni întotdeauna din conştientizare, iar pentru a conştientiza este nevoie să facem, iar pentru a face este nevoie să acţionăm, să ne mişcăm. Aceasta este legătura dintre portocaliul de pe centrul mandalei şi galbenul de pe nivelul doi, dintre vindecare şi mişcare,  influențându-se şi determinându-se reciproc.

Să ne fie de ajutor în evoluția noastră spirituală!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu