joi, 3 martie 2022

3.03.2022

Mandala de astăzi vine să ne arate esenţa lunii Martie, respectiv iubirea, aşa că numai de noi depinde modul în care recepţionăm această energie, respectiv prin prisma binecuvântării pe care o primim sau prin prisma transformărilor pe care le avem de făcut, pentru că, această energie, nu va trece pe lângă noi pur şi simplu, putând să o ignorăm în continuare, aşa cum am făcut de multe ori, vieţile anterioare fiindu-ne martori. 

Această energie, în schimb, va trece prin noi, prin structurile noastre şi va fi asemănătoare substanţei de contrast care se injectează pentru a permite RMN-ului să obţină imagini mai bune, arătându-ne zonele în care ea întâlneşte obstacole, iar acele obstacole nu sunt altceva decât convingerile noastre construite cu multă dibăcie altă dată şi pe care, acum, dacă vrem să avem o viaţă împlinită, este nevoie să le vindecăm, pentru că odată vindecate acest convingeri se va disipa și energia negativă din jurul lor şi astfel energia iubirii poate să circule în acea zonă, "irigând-o" mereu.

La fel este şi cu zonele bolnave din organism, boala instaurându-se pentru că acolo este o aglomerare, un blocaj, iar prin în zonele acestea, de fapt, iubirea nu circulă, pentru că acolo, în plan energetic, este o acumulare de energii joase care au scos iubirea în afară.

Luna aceasta exact acest lucru ne învaţă să facem, respectiv să scoatem energiile joase din zonele unde sunt blocate prin aducerea iubirii acolo, iar pentru acest lucru este nevoie să ne regândim relaţia pe care o avem cu noi înşine şi să ne întrebăm cât se poate de sincer: ce facem, cu adevărat, pentru noi înşine?

Este o lună care nu ne mai permite să fugim de noi înşine, să lăsăm pe mâine ce vroiam să facem astăzi pentru noi, pentru că Universul s-a cam "plictisit" de acest comportament al nostru şi, dacă lucrurile ni se vor părea mai dure în această lună, este pentru că noi opunem rezistenţă iubirii necondiţionate care ne este trimisă şi noi căutăm să manifestăm aceleaşi comportamente bazate pe neiubirea de Sine. Este ca şi cum, în loc să tot arăm cu plugul şi cu boii, Universul ne-a dăruit un tractor, ni l-a adus şi în curtea noastră şi, după ce l-am admirat şi am văzut cât de frumos este şi ce poate să facă, ne întoarcem la plugul şi la boii noştri şi continuăm să visăm la zilele în care o să ne cumpărăm şi noi un tractor, ignorând complet darul care ne-a fost dat.

Oare câte astfel de daruri nu ratăm noi, doar pentru că nu suntem pregătiţi să le primim considerând că nu le merităm? Dar, aşa cum spune şi proverbul, "nemulţumitului i se ia darul" şi atunci să te ţii când îţi vei da seama de greşeală şi vei vrea să te întorci!

Şi, ca să nu mai repetăm astfel de tipare, cel mai bine ar fi ca, pe parcursul acestei luni, pentru că tot suntem susţinuţi de energie iubirii, să începem să ne consolidăm stima şi iubirea de Sine, punând, pe hârtie, în primul rând, dorinţele şi visurile noastre şi începând să lucrăm la ele. 

Să nu pierdem foarte mult timp cu planificarea lor, pentru că nu facem altceva decât să tragem de timp; pur şi simplu acţionăm. De asemenea, ar fi de preferat să căutăm ca, măcar pe parcursul acestei luni, să nu ne mai folosim de ceilalţi membrii ai familiei şi să-i transformăm în obstacolele noastre: "nu am timp de mine, că trebuie să mă ocup de copii", "nu pot să fac acel lucru care îmi face plăcere sau să merg în acel loc în care mă simt bine pentru că trebuie să stau cu soţul meu/soţia mea" etc. Sunt sigur că recunoaştem tiparul şi atunci o să identificăm mai uşor şi alte scuze pe care le folosim.

Dacă, în schimb, ne vom folosi de ele şi pe parcursul acestei luni, să nu ne mirăm dacă soţul/soţia sau copii se vor plânge că îi agasăm şi că vor să mai fie lăsaţi şi singuri, ceea ce, la nivel de orgoliu, acest lucru va fi resimţit ca lipsă de recunoştinţă, numai că este o altă formă prin care universul ne anunţă că fugim ne noi înşine.

Avem albastru închis în partea de jos a mandalei, ceea ce înseamnă că "becul" liniei de comunicare cu Divinitatea este aprins, iar linia este deschisă, aşa că putem cere sprijin şi ghidare pentru a ne deschide, în primul rând, în faţa iubirii de necondiţionate şi, în al doilea rând, pentru a învăţa să ne iubim pe noi înşine şi să avem compasiune faţă de noi. 

Universul ne va răspunde cu siguranţă, dar este bine să fim deschişi pentru că nu va răspunde printr-un SMS, ci prin situaţii şi persoane care vin să ne înveţe iubirea, iar ceea ce avem de făcut noi este să fim deschişi să primim toate aceste mesaje.

Şi, în final, o întrebare "enervantă", dar care, prin repetare, poate deveni un impuls motivaţional: TU CE AI FĂCUT PENTRU TINE ASTĂZI?

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu