duminică, 13 martie 2022

 13.03.2022

Fie că vrem, fie că nu, fiecare dintre noi a venit pe Pământ să-şi lase amprenta sa şi să transmită din cunoaşterea pe care a acumulat-o în existenţa aceasta, precum şi în celelalte, mai ales că fiecare existenţă are ca scop folosirea cunoştinţelor şi abilităţilor pe care le avem la nivelul spiritului şi adăugarea altora noi, pe care le dobândim în alte condiţii şi provocări.

De aceea, transmiterea acestei cunoaşteri este foarte importantă atât pentru progresul nostru cât şi al celorlalţi, fiecare dintre noi având rolul său clar în evoluţia Universului.

Viaţă, după viaţă, acumulăm cunoaştere şi virtuţi, de aceea, pentru a putea păstra echilibrul, suntem nevoiţi să dăm mai departe, să îi învăţăm şi pe ceilalţi, să le dăruim din cunoaşterea pe care am acumulat-o şi la care, Universul, în înţelepciunea Sa, ne-a expus, cu rolul de a o da mai departe. 

Indiferent că este muzică, că este scris, pictură, desen, diverse meşteşuguri, că sunt cunoştinţe tehnice, spirituale etc., avem această misiune de a da mai departe, misiune de care ne achităm mai mult sau mai puţin.

Mandala de astăzi vine să ne reamintească, prin culoarea de pe centrul ei, că este necesar să creăm, iar ceea ce ce creăm este necesar să fie transmis şi celorlalţi, aşa cum şi noi am primit informaţia de la cineva, fie în mod direct, fie în mod indirect, iar dacă acea persoană ar fi ales să nu comunice, acea informaţie, pe care noi o folosim, nu ar fi ajuns niciodată la noi sau ar fi ajuns cu altă vibraţie şi atunci poate am fi ignorat-o.

Apropo de vibraţie, ni se cere să creăm şi să comunicăm ceea ce creăm pentru că atunci când noi creăm punem, în acea creaţie, vibraţia noastră, vibraţie care rezonează cu un anumit set de vibraţii din acest Univers, iar cei care intră în contact cu creaţia noastră sunt cei care au nevoie de acea vibraţie, iar dacă noi nu o dăm mai departe, este posibil ca ei să nu ajungă niciodată să beneficieze de ea şi poate, în acest fel, nu reuşesc să-şi realizeze deplin misiunea, cum nici noi nu reuşim să o realizăm, pe deplin, pe a noastră.

De aceea, Universul recompensează pe cei care aleg să creeze şi să-şi comunice creaţia, să transmită informaţia către cei care au nevoie de ea, pentru că în acel moment ei devin relee prin care Universul transmite vibraţia şi cunoaşterea Sa.

De aceea, este bine ca, odată primită informaţia că este timpul să dăm mai departe din ceea ce ştim noi, din ceea ce creăm noi, ar fi bine să nu mai aşteptăm prea mult, pentru că dacă Universul ne transmite aceste lucru, înseamnă că ştie mai bine decât noi timingul divin şi ştie de ce este nevoie ca această informaţie să fie transmisă cât mai repede posibil.

Da, este normal să ne întrebăm dacă suntem pregătiţi sau nu să facem acest lucru, dar dacă facem acest lucru prin prisma fricilor noastre atunci, cu siguranţă, nu vom face nimic, pentru că, de fapt, demonstrăm că nu avem încredere în ghidarea Universului. Aici, în acest sens, ne poate "ajuta" şi Ego-ul nostru, din al cărui punct de vedere nu suntem niciodată pregătiţi sau mereu mai avem câte ceva de învăţat.

Eu zic aşa, haideţi să începem, fiecare în domeniul său, să comunicăm mai mult, pentru că tot timpul va fi câte ceva de învăţat şi niciodată nu o să ştim totul!

Să lăsăm comoditatea, lenea şi amânarea să "lenevească" în zona lor de confort, iar noi să ne asumăm această misiune pe care o avem şi astfel să trecem la un nou nivel de interacţiune cu Universul!

Şi, în final, o întrebare "enervantă", dar care, prin repetare, poate deveni un impuls motivaţional: TU CE AI FĂCUT PENTRU TINE ASTĂZI?

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu