luni, 30 ianuarie 2023

 30.01.2023

O zi de vibraţie unsprezece, care are şi mov pe mijlocul mandalei este, cu siguranţă o zi care ne aduce multe conştientizări, o zi care ne pune faţă în faţă cu informaţii care vin să realizeze conexiuni între ceea ce ştiam până acum, dar care erau informaţii disparate, iar acum formează o imagine unitară, "the whole picture", cum spune americanii.

Avem nevoie de astfel de zile, mai ales dacă dorim să evoluăm spiritual, pentru că ele sunt zile de tipul "game changer", respectiv zile care schimbă jocul sau care ne fac să vedem lucrurile din altă perspectivă, ceea ce ne va permite un salt de conştiinţă.

De aceea, orice am face astăzi, este musai să ne găsim timp pentru meditație, pentru introspecție, pentru că numai în acest mod putem evolua corespunzător, numai astfel putem trece de filtrele mentale şi să ajungem să percepem clar mesajele pe care Divinitatea ni le transmite, dar care, din păcate, nu trec sau trec greu de filtrele noastre mentale, de vălurile pe care Ego-ul şi le-a dezvoltat din rănile prin care a trecut, mai ales că, dacă ne uităm atent pe mandală vom vedea că nu avem nici măcar un singur romb de roz, ceea ce înseamnă că ceea ce facem astăzi trece mult mai repede şi mai uşor peste filtrele şi vălurile de care vorbeam mai sus, iar acest lucru ne permite să ajungem la înţelegerea reală a lucrurilor, nu la cea filtrată.

Şi, dacă tot medităm, să avem grijă să medităm şi legat de iubirea şi stima de Sine, pentru că, cine ştie, poate vom reuşi şi noi, în final, să ne iertăm pentru tot ceea ce am făcut greşit şi de care ştim mai mult sau mai puţin şi, astfel, să ne dăm voie să ne trăim viaţa pe care am tot visat-o, dar pe care, din păcate, ne-o tot refuzăm, iar una dintre cauzele principale este legată de filtrele şi vălurile despre care am vorbit mai înainte.

Şi, pentru că avem provocare pe mişcare, dar şi pe domeniul fizic, tot prin meditaţie, energia lui unsprezece ne dă posibilitatea să descoperim ce anume ne împiedică să relaţionăm bine cu domeniul fizic, cu partea materială, cu munca, cu banii, pentru ca, odată înţelese aceste aspecte, să reuşim să ne creăm abundenţă în viaţa noastră, să reuşim să materializăm şi să depăşim astfel vibraţia joasă a stării de lipsă cu care, din păcate, ne învăţăm şi de care ne este dificil să scăpăm.

Ar fi indicat să facem sesiuni de iertare de Sine, să ne cerem iertare de la domeniul fizic pentru că, până acum, nu ne-am dat voie să interacționăm cu el pentru a ne realiza misiunea, cu toate că el ne-a fost pus la dispoziţie tocmai pentru a ne sprijini în realizarea misiunii şi în procesul de învăţare şi de evoluţie spirituală.

Cel de al treilea nivel al mandalei de astăzi ne aduce capacitatea de a comunica, dar ne aduce şi o provocare, aceea de a comunica cu Divinitatea şi, dacă tot este zi de vibraţie unsprezece, zi cu mov pe centru mandalei, zi în care partea spirituală este foarte puternică, atunci şi dialogul cu Divinitatea este mult mai facil, mult mai uşor de realizat, aşa că, dacă iniţiem acest dialog, este posibil să înţelegem mult mai bine situaţiile din viaţa noastră şi rolul pe care ele îl au sau l-au avut în evoluţia noastră spirituală, putând percepe mult mai clar mesajele şi ghidarea pe care Divinitatea ni le transmite.

Iar dacă, la un moment-dat, pe parcursul zilei, ni se pare că începem să devenim mai negativişti, că ne pierdem speranţa, să nu uităm că avem la dispoziţie muzica şi care ne poate ajuta să trecem din mintea negativă în cea pozitivă.

Să avem, aşadar, curajul să cerem o viaţă mai bună, să ne dăm voie să recepţionăm mesajele pe care Divinitatea ni le transmite pentru a ne ajuta astfel să avem această viaţă mai bună da, mai ales, să ne dăm voie să visăm, pentru că la baza oricărei realizări stă un vis care a fost hrănit mereu cu imagini frumoase şi acţiuni concrete!

Tot ceea ce ne dăm voie să visăm astăzi, primeşte o energia puternică rezultată din această  configuraţie energetică, aşa că, să avem curajul să o facem şi să ne bucurăm de această zi!

Şi, în final, o întrebare "enervantă", dar care, prin repetare, poate deveni un impuls motivaţional: TU CE AI FĂCUT PENTRU TINE ASTĂZI?

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu