luni, 27 martie 2023

 27.03.2023

"Cuvine-se cu adevărat să te fericim, Născătoare de Dumnezeu, cea puru­rea fe­ricită și prea nevinovată și Maica Dumne­zeului nostru. Ceea ce ești mai cinstită decât heruvimii și mai mărită fără de ase­mănare decât serafimii, ca­re fără stri­că­ciune pe Dumnezeu Cu­vântul ai născut, pe tine, cea cu ade­vărat Năs­cătoare de Dumnezeu, te mărim."

Probabil, cu toţii am auzit, de multe ori, rugăciunea „Cuvine-se cu adevărat, însă ne-am gândit oare, mai profund, ce anume vrea să spună prin expresia "Dumnezeu Cu­vântul ai născut"?

Mandala de astăzi vine să ne ajute să conştientizăm necesitatea folosirii cuvântului pentru putea manifesta prin el, dar mai ales al folosirii cuvântului împreună cu energia iubirii, pentru că Dumnezeu Cuvântul, care nu este altul decât Iisus, a venit să ne înveţe să ne deschidem în faţa energiei iubirii, să o acceptăm ca etapă a evoluţiei noastre de la dimensiunile grosiere către cele de Lumină, de aceea, este nevoie să înţelegem că atunci când, în mandalele personale, avem mult albastru închis, adică avem putere pe cuvânt, ar fi bine să ne conștientizăm această putere şi să o folosim pentru a manifesta şi transmite iubirea prin intermediul ei.

De fapt, toată această combinaţie de albastru închis şi verde, care se regăseşte şi în ultimele două cifre ale lui 2023, ne cheamă să conştientizăm acest lucru, anume că a venit momentul să ne folosim puterea cuvântului pentru a transmite iubirea şi, în acest fel să acceptăm şi să integrăm energia christică, să activăm astfel Christul lăuntric care este acolo în interiorul nostru şi care aşteaptă momentul în care noi acceptăm şi manifestăm iubirea, pentru a ne putea duce către nivelele superioare de vibraţie.

De aceea avem, în prezent toată această "dispută" legată de Iisus, dispută care se duce numai la nivelul minţilor, de aceea rolul Său în evoluţia noastră nu este înţeles pentru că, de fapt, el a venit pentru Sufletele noastre şi, numai atunci când ne îndreptăm atenţia către ele începem să Îl înţelegem mai bine şi să simţim energia Sa.

Aşadar, să ne folosim de energia cuvântului pentru a ne vindeca şi a vindeca şi pe ceilalţi, pentru că, în momentul în care spunem cuvintele cu iubire şi ni le spunem cu iubire, atunci începem să aderăm tot mai mult la Christul interior, începând, treptat să ne activăm Corpul Christic.

Şi, în final, o întrebare "enervantă", dar care, prin repetare, poate deveni un impuls motivaţional: TU CE AI FĂCUT PENTRU TINE ASTĂZI?

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#deminedepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu