miercuri, 15 martie 2023

 15.03.2023

Ne-am uitat, vreodată, cu atenţie, la o locomotivă cu abur? Ne-am întrebat,  vreodată, cum ajunge aburul din cazan să pună în mişcare întreaga locomotivă? Şi, dacă tot suntem la acest capitol, ne-am întrebat vreodată ce s-ar întâmpla dacă aburul din cazan nu ar putea să ajungă la pistoanele care pun roţile în mişcare?

Nu mi-am propus să vă ţin o lecţie de fizică şi de mecanică, dar ceea ce se întâmplă pe mandala de astăzi seamănă, într-un fel cu ceea ce se întâmplă la o locomotivă cu aburi, iar analogia dintre locomotivă şi mandala de astăzi poate fi una cât se poate de educativă, ajutându-ne să înţelegem cum funcţionează unele lucruri, dar mai ales cum le putem corecta, vindeca, atunci când nu funcţionează.

Aşadar, pe centrul mandalei de astăzi avem roşu, iar acest roşu simbolizează aburul de la locomotivă, pentru că roşul este focul interior, este determinarea noastră, este puterea noastră interioară, este energia sexuală, iar toată această energie, cu toate valenţele sale, este una extrem de puternică deoarece este energia creaţiei, începutului, iar momentul începutului, pentru a putea ieşi din inactivitatea, are nevoie de multă energie, de aceea în spatele roşului avem atât de multă forţă şi putere, pe care este nevoie să învăţăm să o direcţionăm.

Acum că am identificat această energie şi puterea sa, este nevoie să o punem la lucru, numai că, asemenea locomotivei, este nevoie să vedem dacă "aburul" are traseul liber până la "pistoanele" care dau mişcarea "locomotivei", iar în cazul mandalei de astăzi aceste trasee prezintă blocaje, respectiv romburile de galben de pe nivelul doi, care scot la suprafaţă blocajele de pe "ţevile" interioare, respectiv lenea, comoditatea, amânarea.

Ca să înţelegem mai bine fenomenul, dacă energia de pe centrul mandalei vrea să creeze prin noi, iar noi, în loc să direcţionăm această energie către ceva creativ, o blocăm prin faptul că alegem starea de comoditate, prin faptul că, în loc să dăm curs momentului, amânăm momentul, atunci nu facem decât să risipim o energie foarte puternică pe care o puteam folosi în a iniţia ceva nou, sau a reporni ceva ce am început de mult, dar care ajunsese într-un moment de stagnare etc.

Când alegem comoditatea, amânarea, când dăm curs lenei, nu facem altceva decât să refuzăm să lucrăm cu energia lui roşu, nu facem decât să ratăm un moment care ne putea aduce un salt în proiectele noastre, de aceea, astăzi când simțim că ne îmbie starea de comoditate, lene, amânare, să facem şi noi o "şmecherie", anume să îi dăm voie să se manifeste doar cinci secunde, iar după aceea să trecem direct la acţiune, surprinzându-ne astfel toate tiparele ce se pregăteau să intre în acţiune.

Ce putem face ca să contracarăm acţiunile vestitului trio comoditate, lene, amânare? Să ne raportăm la cealaltă faţetă a lui galben, respectiv acţiunea, mişcarea, pentru că numai prin acţiune nu le dăm voie să ne blocheze mintea.

Prin acţiune se eliberează endorfine care ne dau o stare de bine, meridianele se curăţă, iar starea noastră per ansamblu se schimbă total.

Şi, dacă pe lângă mişcare mai adăugăm şi organizarea timpului, atunci vom fi mult mai motivaţi să ne mişcăm tocmai pentru a putea să îndeplinim toate acele sarcini pe care ni le-am propus să le realizăm.

Suntem într-o decadă de vindecare, aşa că, dacă suntem atenţi la mesajele pe care le primim astăzi putem să ajungem să vindecăm relaţia noastră cu mișcarea, cu organizarea timpului, 

De asemenea, această energie vindecătoare ne poate ajuta să înţelegem mai bine energia din spatele roşului şi să lucrăm proactiv cu ea.

Vibraţia zilei de astăzi este şapte, ceea ce înseamnă că este nevoie să ne ocupăm de aura noastră, să medităm cu ea, să o curăţim şi astfel vom vedea că starea noastră interioară se schimbă foarte mult.

Aşadar, ca o concluzie la tot ceea ce am spus, astăzi este un bun moment pentru a lucra pe vindecarea mişcării şi astfel să începem să manifestăm mult mai repede şi uşor.

Să avem spor!

Şi, în final, o întrebare "enervantă", dar care, prin repetare, poate deveni un impuls motivaţional: TU CE AI FĂCUT PENTRU TINE ASTĂZI?

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu