miercuri, 1 martie 2023

 1.03.2023 şi luna Martie

Dacă ieri vorbeam de determinare, ca element la care să lucrăm, iată că astăzi determinarea este cea care anunţă începutul acestei luni, dar şi al primei perioade speciale din an.

Este foarte important să ajungem să transformăm energie lui roşu în determinare, pentru că în acel moment trecem pe frecvențe înalte de vibraţie şi începem să manifestăm lucrurile dintr-o energie benefică nouă, ceea ce nu putem spune despre cealaltă latură a lui roşu.

Aşadar, în loc să ne mai enervăm că altora le ies lucrurile şi nouă nu, mai bine ne facem un plan, dar ne ţinem şi de el, cu toţi paşii pe care să-i facem către ceea ce vrem noi să realizăm şi, orice obstacol ar apărea, ne concentrăm pe ceea ce ne aduce bun, pe partea de lecţie pe care ne-o aduce şi ne folosim de energie sa (la fel cum în Aikido ne folosim de energia adversarului) pentru a trece peste el, iar fiecare trecere peste obstacole, ştim bine, este una care din care mai învăţăm ceva, una care ne ajută să mai creștem spiritual.

De aceea, luna aceasta, dacă dorim, putem învăţa determinarea, putem învăţa să ne controlăm impulsurile violente, fie fizice, fie verbale şi putem învăţa să ne concentrăm pe un scop pe care să-l şi ducem la capăt.

Având în vedere că luna aceasta este luna a treia, care este dominată de culoarea verde, de iubire, tot ceea ce facem legat de determinare este în strânsă legătură cu iubirea de Sine, cu modul în care noi ne mai complacem sau nu în acţiuni prin care ne sabotăm singuri sau este luna în care, cu toată convingerea şi din tot Sufletul nostru spunem STOP tuturor acestor acţiuni şi începem să ne ridicăm din închisoare Ego-ului, faţă de care înţelegem să manifestăm compasiune, dar pe care, de asemenea, înţelegem să-l punem la locul lui, adică la somn.

Rozul din mandala de astăzi vine să ne reamintească de prezenţa lui, dar faptul că avem verde în prejma sa, ne reaminteşte de necesitatea manifestări compasiunii faţă de ceva ce face parte din noi, chiar dacă nu este cea mai bună partea din noi, dar care poate deveni, dacă noi înţelegem cum să lucrăm cu el şi cum să-l aducem cu picioarele pe pământ.

Scrisul este pe nivelul doi al mandalei de astăzi şi ne va însoţi pe parcursul întregii luni,  ajutându-ne să punem pe hârtie ceea ce nu putem exprima în cuvinte, ceea ce ne este dificil să verbalizăm, dar care nu este bine să fie ţinut în noi.

Prin prezenţa verdelui în mandale, în cantităţi destul de mari, luna Martie, dintre toate, este cea care ne creează cadrul cel mai potrivit pentru a comunica în scris cu noi înşine, pentru a pune pe hârtie tot ceea ce ne supără, asemenea unei spovedanii pe care ne-o facem nouă înşine. De aceea, este bine să nu mai amânăm acest moment, pentru că cu cât amânăm mai mult cu atât ne este mai dificil să o facem şi, cu atât reuşim să o facem mai repede, ne vom simţi mult mai eliberaţi, iar Sufletul nostru mult mai uşor, iar acest lucru îl va ajuta să fie mult mai creativ, să se exprime cu şi prin iubire.

Suntem într-o zi de unsprezece, de aceea este foarte important să începem să facem lucrurile de astăzi, chiar dacă aceste lucruri înseamnă doar că ne schiţăm un plan, însă este bine să începem de astăzi deoarece toate aceste daruri care se întâlnesc astăzi pot pune o amprentă foarte bună pe tot ceea ce demarăm.

De aceea, astăzi, în mod special, este nevoie să concediem lenea, iar Ego-ul, mai mult ca oricând, să-l trimitem la culcare, pentru că este obosit, spunându-i că ne ocupăm noi de problema de care se îngrijorează şi astfel lăsându-l fără obiect de activitate. 

Şi, dacă tot vorbim de iubire astăzi, să începem să ne iubim mai mult corpul fizic şi să vorbim mai mult cu el, pentru că numai în acest mod putem să avem o relaţie mai bună cu el. Am putea chiar să începem un exerciţiu de 10 minute pe zi în care să ne admirăm, complet dezbrăcaţi, în oglindă şi să ne acceptăm aşa cum suntem, iar corpului nostru să-i cerem iertare pentru că, prin emoţiile pe care le-am experimentat, el s-a îngrăşat.

Şi, dacă tot am vorbit de IERTARE, cum ar fi dacă am manifesta, pe parcursul întregii luni, mult mai multă iertare faţă de noi înşine? 

Ce credeţi că s-ar întâmpla? 

Vă aştept răspunsurile ca şi comentarii la această postare.

Şi, în final, o întrebare "enervantă", dar care, prin repetare, poate deveni un impuls motivaţional: TU CE AI FĂCUT PENTRU TINE ASTĂZI?

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu