joi, 30 martie 2023

 30.03.2023

O zi superbă din punct de vedere energetic, o zi  care radiază de iubire şi pe care o putem simţi, cel mai bine la nivelul Sufletului nostru, pentru că aduce bucurie, împlinire, aduce o înţelegere a vieţii noastre, chiar dacă nu putem vedea clar cum o să fie viaţa noastră, însă o putem simţi.

Este o zi în care Divinitatea se simte mult mai aproape de noi, nu că în alte zile nu ar fi, dar acum, prin prisma aceste energii a iubirii o simţim mult mai profund, simţim iubirea pe care o revarsă peste noi şi, dintr-o dată ne simţim mult mai în siguranţă, mult mai protejaţi, simţim că viaţa noastră are un sens, iar toate aceste lucruri nu fac decât să ne aducă mai multă fericire, mai multă înţelepciune, făcându-ne totodată, să dăm şi noi, mai departe din această energie, către cei din jurul nostru.

Este foarte bine că vrem să facem acest lucru, însă este bine ca, înainte de asta, să avem grijă să aducem cât mai mult din această energie infinită, în interiorul nostru, deoarece, în acest fel, dăm din ceea ce avem, nu din ceea ce nu avem, adică dăm din preaplin.

Şi, pentru că astăzi este şi despre noi înşine (de fapt, este în primul rând despre noi înşine, pentru că, aşa cum spuneam mai sus, este nevoie să ne umplem noi de iubire ca să avem de unde da şi celorlalţi), indicat ar fi să ne găsim timp pentru noi, să ne punem ordine în viaţă, nu neapărat o ordine generală, ci una în care să stabilim obiective care să ne aibă pe noi înşine în prim plan, noi să fim prioritatea vieţii noastre, tocmai pentru a putea acumula suficientă iubire de Sine, care să ne ajute să ne vindecăm şi astfel să avem suficientă pentru a putea ajuta şi pe ceilalţi. 

Nu înseamnă că devenim egoişti, ci că ne consolidăm pe noi înșine, aşa cum, în cazul în care, în apă ajung mai multe persoane regula de bază este să te asiguri că tu eşti bine şi stabil şi numai apoi te poţi ocupa de salvarea celorlalți, altfel riscaţi să vă înecați toţi.

Dacă, începând de astăzi luăm o pauză de la a mai fii "salvatorii lumii" şi începem să ne salvăm pe noi înşine, cunoscându-ne mai bine, vindecându-ne emoţional, mental, spiritual, energetic, după un timp vom fi mult mai puternici, mult mai stăpâni pe noi, cu mai multă experienţă şi, în acest fel, putem deveni un model către care ceilalţi vor să tindă, un model de vindecare şi, atunci, vom putea ajuta pe ceilalţi să se vindece, pentru că, de data aceasta vin ei către noi (nu ne ducem noi către ei), din dorinţa lor interioară de a se vindeca şi, în acest fel vom reuşi să ajutăm pe mult mai mulţi, prin faptul că vom deveni un far.

De aceea ziua de astăzi este o zi de tipul "game changer", una care ne poate schimba multe în interiorul nostru referitor la credinţe, la tipare, la modul în care credem că ar trebui să decurgă viaţa noastră, mai ales dacă ne dăm voie să fim pătrunşi de energia iubirii de astăzi, dacă mental ne spunem "Da, vreau să primesc energia iubirii în interiorul meu!".

Este o zi cu multă înţelepciune, prin vibraţia ei, de aceea ar fi indicat să îi dăm voie să se manifeste prin ceea ce facem şi prin deciziile pe care luăm.

Şi, dacă ne dăm voie să medităm cu energia iubirii astăzi, multe lucruri frumoase s-ar putea transforma în interiorul nostru, pentru că ne-am deschide şi mai mult către ea, am trece de barierele mentalului şi am da voie Sufletului nostru să se manifeste mai mult, să capete mai multă putere, iar energia iubirii ar pătrunde mult mai bine în structurile noastre, fără a mai fi filtrată de mental şi Ego.

Aşadar, avem o zi cu o energie foarte frumoasă şi, de aceea, ar fi indicat să beneficiem de ea, să o folosim în creşterea noastră spirituală, schimbându-ne astfel frecvenţa de vibraţie.

Să ne bucurăm, zic!😍

Şi, în final, o întrebare "enervantă", dar care, prin repetare, poate deveni un impuls motivaţional: TU CE AI FĂCUT PENTRU TINE ASTĂZI?

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#deminedepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu