duminică, 21 mai 2023

 20.05 - 29.05.2023

Numărul cinci, în Numerologia Sinelui este numărul corpului fizic şi a modului în care noi interacţionăm cu el, a modului în care îl apreciem pentru că este vehiculul prin care Spiritul nostru poate să ser manifeste în lumea acesta şi poate să materializez, pentru că, oricât de puternici am fi la nivel de Spirit, nu am putea face nimic concret în această lume care reprezintă terenul nostru de instrucţie, fără a avea un corp fizic care să ne ajute şi, dacă nu sunteţi de acord cu ceea ce spun aici, vă invit să staţi de vorbă cu cineva care nu are o mână sau un picior şi veţi înţelege ceea ce vreau să spun.

De aceea,  o relaţie foarte bună cu corpul nostru fizic este o condiţie de bază a existenţei noastre. La urma urmei, el, corpul nostru fizic, chiar dacă are inteligenţa sa proprie, el se supune Spiritului nostru şi, dacă înţelegem acest aspect, înţelegem că noi înşine suntem cei care ne determinăm singuri bolile, cum, la fel tot noi suntem cei care ne determinăm starea de sănătate sau condiţia fizică.

De aceea, este bine să înţelegem că nu corpul nostru se îmbolnăveşte aşa din senin, ci datorită emoţiilor pe care noi le experimentăm şi care, la nivelul corpului fizic, se transformă în substanțe chimice care ne afectează sănătatea.

O să mă întrebaţi care este legătura dintre această introducere şi cele două mandale pe care le vedem astăzi? 

Răspunsul este unul cât se poate de evident. Suntem în luna a cincea, luna corpului fizic, iar în această decadă suntem încurajaţi să lucrăm mai mult cu corpul nostru fizic, să ne armonizăm mai mult cu el, să îl considerăm un partener de drum, nu un cal de povară care trebuie să poarte kilogramele în plus pe care i le punem în cârcă prin emoţiile noastre, kilograme de care îl acuzăm direct, mai ales când vrem să scăpăm de ele şi el, "încăpăţânatul" le pune la loc destul de repede, fără să ne uităm dacă emoţia care le-a determinat încă mai este prezentă în interiorul nostru.

Exerciţiul pe care vi-l propun în această decadă, dar şi după terminarea ei, este unul cât se poate de simplu. V-am mai spus de el, dar cum reamintirea este mama învăţării, nu strică să îl mai citiţi o dată, mai ales că acum a venit şi căldura şi ne este mai uşor să-l practicăm.

În fiecare zi, timp de cel puţin 10-15 minute, să ne privim corpul în oglindă, complet dezbrăcaţi şi să facem acest lucru până nu mai avem nicio problemă cu nicio "şunculiţă" de pe corp, până nu mai avem nicio problemă cu vergeturile sau cu orice altceva de pe corpul nostru. Ceea ce privim în oglindă, şi sunt sigur că oglinda nu este una care să deformeze 😀 (aşa ne-ar place să credem de fiecare dată, că oglinda este de vină), este realitatea, iar această realitate este nevoie să fie acceptată şi de ea putem porni în transformarea corpului nostru, dar pentru a putea face acest lucru în mod eficient este nevoie să vorbim cu el, să ne cerem iertare de la el pentru tot ceea ce i-am provocat, pentru că numai în acest fel putem să fim prieteni cu corpul nostru, iar atunci putem să-l rugăm să ne ajute să îl modelăm aşa cum ne dorim.

Şi, având în vedere că provocarea acestei perioade este legată de iubirea de Sine,ar fi indicat să lăsăm la o parte orice alte lucruri care ne distrag şi să facem din relaţia cu corpul nostru o prioritate, pentru că în funcţie de această relaţie depinde foarte mult evoluţia noastră viitoare, depinde foarte mult modul în care ne vom angrena în diferite activităţi, depinde nivelul nostru de motivaţie şi, nu în ultimul rând, starea noastră de sănătate.

Şi, pentru că în această perioadă se vor activă unele provocări pe care încă le mai avem la nivelul mentalului nostru, şi cu care venim din existenţele noastre anterioare, adică, mai pe româneşte, vor ieşi la suprafaţă dintre "bălăriile" noastre mentale, cred că este un bun moment să le tăiem de la rădăcină, pentru că mentalul este cel responsabil de închiderea noastră la nivelul minţii şi de blocarea acţiunii, prin gândire excesivă, mai ales că el este conştient că în momentul în care ne mişcăm "ardem" din energiile stagnante la nivelul meridianelor şi chakrelor noastre, aşadar, în momentul în care simţim că începem să intrăm, din nou, în scenarii mentale, în despicat firul în 16, 32, 64 ... atunci să ne mişcăm din locul respectiv şi să începem să facem exerciții fizice, deoarece în acest fel ne schimbăm starea şi îi "tăiem macaroana" mentalului nostru.

Şi, dacă tot nu sunteţi convinşi, am o întrebare care să vă dea de gândit: dacă mentalul nostru este aşa de grozav, de ce până acum nu a rezolvat problemele din viaţa noastră? Poate pentru că nu poate, deoarece el nu are forţă, ci doar un "marketing" bun, cu multe imagini frumoase cu care caută să ne amăgească? 😎

De aceea, este bine să ne folosim de energia acestei decade care vine să ne pună în mişcare şi să ne ajute să ne mai detoxifiem mental.

Şi, dacă galbenul domină această perioadă, să nu uităm de partea financiară, de banii pe care îi tot visăm şi pe care îi putem materializa în această perioadă, cu condiţia să îi coborâm din cap prin acţiuni concrete.

Este o perioadă foarte interesantă din punct de vedere al comunicării cu Divinitatea şi chiar ar fi indicat să facem acest lucru, iar cu această ocazie putem să mai facem un pas în a lăsa în urmă mentalul nostru pentru care comunicarea cu Divinitatea este frica cea mai mare, mai ales când această comunicare este un de la nivelul Sufletului pentru că ştie că în acest fel Sufletul nostru trece în zona sa de forţă şi ne poate ghida foarte bine, iar acest lucru înseamnă că mentalul nu mai prezintă importanţă pentru noi şi nu ne poate controla.

Tot movul acela care sprijină albastrul ne indică faptul că, în această perioadă comunicarea noastră cu Divinitatea va fi foarte puternică şi ne poate aduce multe conştientizări, cu condiţia să o iniţiem şi să adresăm Divinităţii, cu propriile noastre cuvinte, întrebările şi dorinţele noastre, de aceea, această perioadă este una în care să învăţăm să cerem Divinităţii pentru că în momentul în care facem acest lucru, de fapt, cerem să se implice în proiectele noastre.

Un alt aspect de care să ne ocupăm în această perioadă este legat de comunicarea directă, deoarece cinci este şi numărul învăţătorului, iar în această perioadă putem ajunge în postura, chiar şi pentru câteva ore, de învăţător pentru cei care au nevoie de cunoaşterea noastră, de aceea ar fi bine să nu ne dăm în lături dacă ni se cere ajutorul şi să dăm din cunoaşterea noastră.

Totodată, este o perioadă bună să lucrăm la abilităţile noastre de comunicare, chiar să urmăm un curs de public speaking şi să evităm să minţim sau să ne minţim.

Şi, pentru că tiparul de pe centrul mandalelor de la capetele acestei decade, este cel de pustnic, s-ar putea să simţim nevoia de solitudine în această perioadă, de aceea ar fi indicat să ne dăm voie să facem acest lucru, deoarece avem lucruri de înţeles şi numai în acest fel o putem face.

Aşadar, avem o decadă foarte interesantă, de care putem beneficia, dacă alegem să-i folosim energia, pentru a ne schimba şi pentru a ne îmbunătăţi acele aspecte ale noastre care au nevoie să fie îmbunătăţite. 

Să o folosim cu înţelepciune, iar la finalul ei să fim mulţumiţi de ceea ce am reuşit să realizăm!

Şi, în final, o întrebare "enervantă", dar care, prin repetare, poate deveni un impuls motivaţional: TU CE AI FĂCUT PENTRU TINE ASTĂZI?

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#deminedepinde#traiestetiviata, #numerologiaSinelui

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu