miercuri, 17 mai 2023

 17.05.2023

Partea cea mai frumoasă a iubirii de Sine este că, odată înţeleasă şi manifestată, ne deschide complet către a primi iubirea de la tot ceea ce ne înconjoară: fiinţe umane, animale, păsări, plante, regnul mineral etc. 

Nu putem aştepta niciodată mai multă iubire de la cineva din afara noastră atâta timp cât noi, prin modul nostru de a fi, nu ne dăm, nouă înşine, Iubire, atâta timp cât noi nu ne punem pe noi pe primul loc, iar mandala de astăzi vine să ne arate, asemenea unei hărţi, modul cum lipsa de manifestare a iubirii de Sine ne influențează complet viaţa, iar decizia noastră de a schimba acest lucru ne poate duce într-o altă zonă de rezonanţă, ne poate transforma viaţa în mod total.

Rolul iubirii de Sine este acela de motor al vieţii noastre, iar dacă înţelegem acest lucru, atunci suntem pe drumul cel bun, pentru că, odată pornit "motorul", după aceea tot ce avem de făcut este să ne asigurăm că el funcţionează în mod optim.

Şi, atunci, apare o întrebare cât se poate de logică? De ce nu o facem? De ce nu pornim "motorul"?

Şi, iată cum, din aceste întrebări, răsar altele care vin să pună punctul sau punctele pe "i", anume: Ce mă împiedică să fac acest lucru? Ce anume din interiorul meu nu doreşte să pornească "motorul"?

Şi, cum ar fi dacă, la aceste întrebări nu ne-am mai da noi un răspuns, chiar şi în scris? Cum ar fi dacă am rămâne centraţi în aceste două întrebări şi am căuta să medităm la ele, lăsând Divinitatea să ne răspundă la ele prin mijloacele pe care Le consideră că sunt cele mai potrivite pentru noi? Deoarece, aşa cum am învăţat de curând, întrebările ne împuternicesc şi răspunsurile ne dez-împuternicesc şi mă refer aici la răspunsurile pe care ni le dă mintea noastră.

Alegând să medităm la aceste întrebări, vom avea "surpriza" să avem conştientizări foarte puternice, pe care altfel, mintea noastră nu ni le putea oferi, pentru că dacă ar fi putut să o facă, le-am fi aflat deja şi, apropo de mintea noastră, dacă ne uităm atent pe mandala de astăzi, vom putea observa că, pe nivelul trei, galbenul acela nu formează un nivel complet tocmai din cauza romburilor de roz, respectiv mintea noastră, cea care, atunci când noi nu ne iubim pe noi înşine, este cea care beneficiază de această situaţie şi, prin raţionamentul excesiv, ne blochează bunul mers al vieţii noastre, ajungând până în punctul în care nu mai acţionăm deloc datorită fricilor de la nivelul minţii noastre.

În concluzie, atunci când noi nu ne iubim pe noi înşine, de fapt, nu avem nicio motivaţie să acţionăm, dăm putere minţii noastre care vine şi acoperă Sufletul, împiedicându-l să ia deciziile optime pentru noi, în acord cu ghidarea Divină şi astfel ajungem să nu mai acţionăm decât în cazuri de urgenţă, sau pe ultima sută de metri, fiind total reactivi la aceea ce întâmplă în jurul nostru şi nu activi cum ar fi bine să fim, deoarece a fi ACTIVI este apanajul Sufletului care ne ghidează către oameni, situaţii, activităţi care ne ajută să evoluăm şi să creştem spiritual.

Aşadar, ceea ce putem face astăzi şi în zilele următoare, este să medităm la întrebările de mai sus, pentru a avea conştientizările necesare redobândirii iubirii de Sine, pentru a ne pune viaţa în acord cu Divinitatea şi pentru a dez-împuternici mintea noastră.

Este nevoie să avem răbdare cu acest lucru, pentru că răspunsurile vin la cei care au răbdare şi Divinitatea nu lasă niciodată o întrebare fără răspuns.

Şi, în final, o întrebare "enervantă", dar care, prin repetare, poate deveni un impuls motivaţional: TU CE AI FĂCUT PENTRU TINE ASTĂZI?

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#deminedepinde#traiestetiviata, #numerologiaSinelui

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu