marți, 22 august 2023

 22.08.2023

O frumoasă mandala astăzi, dar cu o provocare în două puncte-cheie, ceea ce înseamnă că mentalul este cel care ne dă bătăi de cap, căutând să îşi impună punctul de vedere, dar mai ales scoţând la suprafaţă părţile negative ale evenimentelor din ultima perioadă, iar acest lucru ne ajută pe noi să ne înţelegem mai bine rănile interioare, deoarece, în funcţie de acest narativ, înţelegem ce anume avem, de vindecat.

Toate aceste provocări pe care mentalul nostru ni le aduce se întâmplă într-o zi cu provocare pe patru, pe mintea neutră, care este provocată să îşi găsească neutralitatea, să îşi găsească puntul de echilibru, de aceea, o acţiune benefică pe care o putem realiza pentru noi este să ne centrăm în momentul prezent, să ieşim din analizarea trecutului şi din proiectarea viitorului şi să ne concentrăm pe prezent.

Cea mai bună modalitate de a ne concentra pe prezent este să facem ceva concret acum, iar mişcarea fizică ne poate ajuta în acest sens, deoarece ea vine şi ne întăreşte inima şi astfel ne ajută să dăm mai multă forţă Sufletului nostru, trecând astfel peste blocajele mentale.

Verdele de pe centrul mandalei ne conectează şi el cu energia iubirii, cu natura, aşa că putem ieşi să facem mişcare în natură şi, într-un timp scurt, vom vedea că acele gânduri care făceau gălăgie în capul nostru, dintr-o dată, au tăcut şi chiar ne putem bucura de Sufletul nostru.

Şi, dacă purtăm şi alb, aducem şi mai mult curaj în interiorul nostru, iar acest lucru ne face să nu mai percepem nicio limitare pe care mentalul negativ ne-o adusese.

Să zâmbim mai mult astăzi şi tot corpul nostru se va relaxa, iar puterea noastră interioară va fi şi mai mare!

Şi, în final, o întrebare "enervantă", dar care, prin repetare, poate deveni un impuls motivaţional: TU CE AI FĂCUT PENTRU TINE ASTĂZI?

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#deminedepinde#traiestetiviata, #numerologiaSinelui

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu