duminică, 20 august 2023

 20.08.-29.08.2023

Ultima decadă din luna această are în centrul său galbenul, mişcarea, munca, energia care ne dă posibilitatea să creăm efectiv, să materializăm şi, chiar dacă suntem în luna august, care se consideră una a concediilor, să nu uităm că munca adevărată este cea care ne dezvoltă pe noi înşine şi să nu o confundăm cu cea pentru care suntem plătiţi, dacă cea de a doua este doar pentru bani şi nu ne reprezintă cu adevărat.

Aşadar, pe parcursul acestei decade avem posibilitatea să lucrăm pentru noi înşine, pentru ceea ce face cu adevărat fericiţi, mai ales că provocarea acestei perioade este, dar de altfel de multe ori, iubirea de Sine, stima de Sine.

Numai că, pentru a începe să facem acest lucru este nevoie să ne uităm în altă zona a mandalei de astăzi, anume la ceea ce poate împiedica să facem acest lucru şi anume energia şi vitalitatea pe care l avem ... sau nu, cele care ne dau forţa să demarăm lucruri şi să le ducem la bun sfârşit, iar acestea, pe lângă faptul că pe lângă faptul că este nevoie să le obţinem, mai este nevoie să şi învăţăm să le păstrăm, să le gestionăm corespunzător, să ştim când este momentul să accelerăm, ceea ce înseamnă să consumăm o cantitate mai mare din ele şi când este momentul să mergem la ralanti, pentru că prea multă energie şi vitalitate, în acele momente, ar strica lucrurile pe care le-am construit până atunci.

În primul rând este nevoie să ne analizăm sursele de energie şi vitalitate, mişcarea pe care o facem şi cât de des o facem, ce stare ne aduce şi cât de încărcaţi ne simţim după ea, apoi este nevoie să ne analizăm alimentaţia şi cât de benefică ne este (încă suntem în luna August şi portocaliul care semnifică vindecarea, semnifică, totodată şi mâncarea, alimentaţia), dar şi somnul şi cât de mult ne odihnim.

Odată ce ne-am stabilizat sursele de energie, este necesar să ne curăţăm de tot ceea ce ne parazitează această energie şi să închidem toate acele activităţi fizice sau mentale, prin care o pierdem şi care nu ne aduc niciun folos.

Şi, una dintre metodele pe care o recomand de fiecare dată este Inventarul proiectelor, prin care facem, un inventar, pe hârtie, al tuturor proiectelor începute de-a lungul vieţii şi care au rămas în diferite stadii de realizare, mai bine spus sunt neterminate şi care au mari şanse de a nu fi terminate niciodată şi, după ce le-am identificat pe toate sau cel puţin cea mai mare parte dintre ele, scriem, în dreptul lor, ÎNCHIS, astfel încât mintea noastră conştientă să perceapă că da, le-am închis şi să nu se mai conecteze cu ele.

După ce facem acest lucru putem să luăm o foaie de hârtie şi să scriem pe ea trei proiecte la care vrem să lucrăm, fie că sunt noi, fie că sunt unele mai vechi şi pe care dorim să le reluăm şi nu ne dăm voie să începem altele noi în afara acestora trei, decât în momentul în care am terminat unul dintre cele trei.

De ce acest lucru? Pentru că dacă avem să zicem 40 de proiect începute de-a lungul timpului şi chiar dacă nu mai lucrăm la ele, suntem în conexiune cu ele, mai ales atunci când vedem că alţii au reuşit să finalizeze proiecte asemănătoare începem şi noi să le reactivăm pe ale noastre, pentru ca, mai târziu să le lăsăm iar baltă şi, de fiecare dată când ne gândim la ele, energia noastră este acolo, iar 100% împărţit la 40 înseamnă că fiecare primeşte 2,5% din energie noastră, pe când, în momentul în care ne concentrăm doar pe trei dintre ele, 100% împărţit la 3 înseamnă că fiecare primeşte 33,4% din energie noastră, ceea ce înseamnă mult mai mult şi acel proiect are şanse reale de a fi finalizat.

Aşadar, este o perioadă de muncă, dar una de organizare, de pe urma căreia vom beneficia pe parcursul întregii noastre vieţi şi care poate reprezenta, totodată, un moment de resetare, dar şi un moment de creştere accelerată pentru noi.

Şi, dacă tot am vorbit despre energie şi vitalitate, să fim atenţi, în această perioadă şi cum ne gestionăm energia sexuală, cum învăţăm să o păstrăm şi rinichii noştri vor fi foarte fericiţi.

Apropo de rinichi, modul în care învăţăm să lucrăm cu ei, ne va ajuta să avem mai multă energie, având în vedere că ei sunt locul în care energia noastră este păstrată, iar pentru a avea rinichii sănătoşi este bine să consumăm suficientă apă, să nu risipim energia sexuală, dar mai ales să învăţăm să ne gestionăm fricile şi să trecem peste ele, deoarece ele sunt cele care, în spiritual, ne dau probleme de rinichi.

Vibraţia zilei de astăzi este opt, ceea ce ne aduce mult curaj, dar ne poate aduce şi mai mult dacă învăţăm să respirăm corect, dacă realizăm sesiuni conştiente de respiraţie care ne pot aduce mai multă prana şi ne pot ajuta să avem o aură întreagă.

Să nu uităm că totul este interconectat, să dacă dezechilibrăm ceva într-o parte întregul nostru sistem începe să se dezechilibreze, aşa cum, dacă echilibrăm totul într-o parte sistemul nostru începe să se echilibreze.

Să ne organizăm bine în această perioadă şi să începem să lucrăm la energia noastră pentru că pe această fundaţie se poate construi persoana care dorim să devenim.

Şi, în final, o întrebare "enervantă", dar care, prin repetare, poate deveni un impuls motivaţional: TU CE AI FĂCUT PENTRU TINE ASTĂZI?

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#deminedepinde#traiestetiviata, #numerologiaSinelui

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu