vineri, 10 mai 2024

 10.05. - 19.05.2024

Ştiţi ce este fain la energia vindecătoare? Că ea vine să ne ajute în modul în care avem nevoie cu adevărat, nu în modul în care noi credem că avem nevoie, aşa că, de multe ori, în loc să mulţumim, să fim recunoscători pentru vindecare, noi alegem să ne supărăm, să ne plângem că nu este cum am fi vrut noi şi că nouă nu ne trebuie în modul acela, pentru ca, mai târziu, să realizăm că este cel mai bun lucru care ni se poate întâmpla.

Şi, ca să nu ne mai tânguim atâta că noi nu ştim ce este bine pentru noi, am putea face un mic experiment care să ne ajute să vedem dacă ceea ce credem noi că este bine pentru noi, chiar aşa este, iar aceste experiment numit şi "radiestezia umană" ne poate ajuta foarte mult să aflăm răspunsuri care, nu întotdeauna sunt pe placul nostru ... a se citi pe placul Ego-ului nostru, dar întotdeauna vor fi cele bune pentru noi, pentru că dacă încă ne mai îndoim că Divinitatea are grijă de noi să primim exact ceea ce avem nevoie cu adevărat, deci dacă încă ne mai îndoim de acest lucru, atunci s-ar putea să ne doară spatele de la atâta îndoit.

Aşadar, cum procedăm? Bem apă ca să fim hidrataţi, iar apoi adresăm câteva întrebări de control, unele care ştim că sunt adevărate, cum ar fi: numele, vârsta, ziua în care ne aflăm etc. şi câteva care ştim că nu sunt adevărate şi stabilim cu corpul nostru că, dacă se apleacă în faţă este "DA", iar dacă se apleacă în spate este "NU" şi după ce ne-am calibrat începem să adresăm întrebări legate de noi, de lucrurile pe care credem că trebuie să le facem şi să nu fim surprinşi să aflăm că, de fapt, nu ne erau benefice sau nu le aveam de făcut. iar atunci, după ce am făcut puţină curăţenie în portofoliul nostru de activităţi, să începem să adresăm întrebările corecte.

De ce să facem acest lucru? Pentru că trăim într-o perioadă în care "sfânta proiecţie"  este putere şi ajungem să avem în structurile noastre o grămadă de proiecţii care ajung să ne copleşească şi care ne "buşesc" cu adevărat direcţia, în sensul că ne dau tot felul de gânduri şi impresii că sunt ale noastre şi că "trebuie" să ne conformăm lor.

Iar dacă avem şi provocări pe stima şi iubirea de Sine, atunci suntem "mâncaţi" pentru că ajungem să jucăm în cu totul alte poveşti decât cea mai importantă poveste, respectiv cea a noastră. 

Aşadar, despre aceste lucru este în perioada aceasta, respectiv despre vindecare şi ... curăţare, precum şi despre iubirea de Sine.

Şi, pentru că suntem în luna a cincea şi culoarea acestei cifre este bleu şi energia care o defineşte este comunicarea indirectă, atunci să ne folosim de scris pentru a scoate la suprafaţă aspecte ale noastre pe care noi considerăm că trebuie să le acordăm importanţă şi, prin tehnica de mai sus, să le verificăm dacă chiar aşa sunt sau sunt doar iluzii pentru a ne pierde pe drumuri greşite în loc să facem ce avem de făcut, în loc să ne dezvoltăm în direcţia în care Sufletul nostru ştie să se îndrepte.

Şi, apropo de Suflet, toate aceste proiecţii nu fac altceva decât să ne "murdărească" energia Sufletului şi să se suprapună peste ea, blocând-o să se manifeste cu adevărat şi de aici starea de apatie şi de chef de viaţă, de blazare şi resemnare şi de adâncire într-o şi mai mare neiubire de Sine.

Să avem mai multă grijă de corpul nostru în această perioadă, să ne mişcăm mai mult, să-i dăm corpului nostru ce-şi doreşte şi chiar să-l răsfăţăm pentru că el este vehiculul nostru şi, de astăzi, poate deveni chiar prietenul nostru cel mai apropiat prin răspunsurile pe care ni le poate aduce.

Iar dacă nu suntem obișnuiți cu mişcarea, să începem să ne obişnuim cu ea din această decadă, începând cu exerciţii uşoare, pe care ulterior să le dezvoltăm astfel încât să ajungem la 20-30 de minute pe zi şi o să vedem ce stare de bine vom căpăta.

Dar, înainte de asta, este nevoie să ne curăţăm, aşa că ... la treabă!

Şi, în final, o întrebare "enervantă", dar care, prin repetare, poate deveni un impuls motivaţional: TU CE AI FĂCUT PENTRU TINE ASTĂZI?

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu