duminică, 26 mai 2024

 26.05.2024 - Începem să lucrăm cu mintea noastră?

La prima vedere, este doar o mandală care are rozul pe centrul, deci mental, deci atenţie la gânduri, la cât de mult ne ducem în negativ, la cât de mult ne sabotăm etc. etc.

Numai că, ziua de astăzi este una foarte interesantă, pentru că ea pune bazele a ceva foarte important în viaţa noastră, anume o perioadă în care putem începe să punem mentalul la locul lui şi pe rolul lui în viaţa noastră, cu condiţia, bineînţeles, să ne dorim acest lucru, dar să şi lucrăm la acest aspect.

Aşadar, cum stă treaba cu mentalul în aceste zile? Astăzi, 26, îl avem pe centrul mandalei şi a venit să dea startul acestei perioade (a se vedea şi intrarea lui Jupiter în Gemeni,în astrologie), perioadă care va primi o infuzie puternică de mental pe 31 mai şi 1 iunie, apoi pe 15 iunie şi, iar foarte puternică, ultima decadă din iunie, respectiv între 20 şi 29 iunie.

Va fi de bine? 

A, cu o condiţie, anume SĂ NE DORIM ACEST LUCRU. Pentru că cel mai important aspect al acestei perioade este privirea din alt unghi. Pentru că dacă ani la rând am gândit exact la fel şi nu s-au întâmplat prea multe lucruri bune, de ce ne-am mai chinui şi în perioada următoare cu aceleaşi tipare? Doar pentru că le cunoaştem? Oare merită?

Perioada aceasta ne cere o altă relaţie cu mentalul nostru. Dacă până acum am fost pe post de "victime" ale sale, acum este timpul să punem mentalul la treabă, dar pentru asta este nevoie să începem să lucrăm cu el, iar un prim pas este obiectivarea, în sensul să fim cât mai atenţi la gândurile pe care le vehiculăm pentru că ele ne determină realitatea şi, în loc să ne sară ţandăra la orice stimul negativ, de ce nu ne-am întrebe ce anume ne enervează de acolo?

Mentalul are nişte capacităţi extraordinare, dacă îl punem la treabă. Altfel, va merge inerţial şi nu va aduce progres în viaţa noastră, aşa că, dacă vrem un mental frumos, este nevoie să trecem la curăţarea lui de gânduri negative, pe care începem să le vedem cum pleacă şi nu ne mai agăţăm de ele.

Este timpul, totodată, să începem să citim, să învăţăm lucruri noi, dar şi să le practicăm, pentru că această perioadă, cel puţin până la sfârşitul lui iunie, ne împinge la acumulare de informaţie şi la dobândit abilităţi noi.

Şi totuşi ... dacă nu reuşim să scăpăm de tiparele negative şi nu putem trece peste ele, ce facem?

Începem să lucrăm strategic. Nu întâmplător toate această perioadă începe într-o zi de vibraţie trei, respectiv mintea pozitivă, pe care o avem de cultivat, dar pentru asta avem de liniştit mintea negativă, pentru că, atunci când gândim negativ şi ne simţim copleşiţi de negativitate, de fapt, nu reuşim să fim noi înşine, ir asta se datorează faptului că aura noastră nu este întreagă.

Aşa că, un prim pas este să facem exerciţii de respirație, inspirând prin chakra trei, iar fluxul de energie pe care îl aducem în trimitem în aura noastră, repetând mental că: "Aura mea este din ce în ce mai puternică!", iar după cinci minute o să vedeţi că starea interioară s-a schimbat şi ne simţim mult mai bine.

Refacem aura, ne refacem capacitatea de a manifesta curajul, iar în acel moment corpul curajului vine şi pune cele trei minţi la locurile lor, fiecare ocupându-se de bucăţica sa.

După cum vedeţi, un exerciţiu simplu, dar eficient şi care ne poate ajuta foarte mult să ne liniştim şi să trecem peste tiparele de teama din orice, de frică de ... banalităţi, iar în acest mod putem să ne luăm puterea înapoi şi astfel să facem din această perioadă una de salt spiritual evident.

Să nu uităm nici de vindecarea ce se realizează în această perioadă, ca să nu mai spunem că o să fim foarte creativi.

Aşadar, să lucrăm cu cap şi să profităm de aceste oportunităţi!

Şi, în final, o întrebare "enervantă", dar care, prin repetare, poate deveni un impuls motivaţional: TU CE AI FĂCUT PENTRU TINE ASTĂZI?

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu