joi, 23 mai 2024

 23.05.2024


Galbenul de astăzi vine în contextul unei încărcături energetice destul de mare, ceea ce înseamnă că anumite aspecte ale sale sunt puse în evidenţă, aspecte pe care, până acum, poate nu le-am dat atât de multă importanță şi care ies la suprafaţă doar în anumite momente.

De aceea, ceea ce vrem să rezolvăm astăzi o putem face, în principal pe cale spirituală, pentru că tot movul de acolo vine să ne sprijine şi, fie că medităm după ghidarea cuiva, fie că intrăm noi în meditaţie, fiecare prin tehnica pe care o stăpâneşte, acolo, în acea meditaţie, pe lângă relaxarea noastră, ne dăm voie să înţelegem lucrurile şi din altă perspectivă, nu doar cea pe care o ştiam până în prezent, mai ales că fiecare situaţie prin care trecem nu este reprezentată doar de ceea ce vedem sau simţim, dar şi de partea nevăzută, partea subtilă, de aici şi rezolvarea care se poate realiza în planul fizic sau se poate realiza în planurile subtile.

Aşadar, ce putem face astăzi? 

În primul rând, să medităm la aspectele legate de ceea ce reprezintă galbenul pentru noi, respectiv mişcare, atât fizică, dar şi energetică, acţiune, efort fizic, împământare, dar şi bani.

Iar dacă tot a venit vorba de bani, cum ar fi să ne obiectivăm şi să vedem cât de mult considerăm noi, în interiorul nostru că aceşti bani vin de la Dumnezeu, pentru că dacă rostim această frază că "Banii vin de la Dumnezeu", iar în interiorul nostru se strânge ceva, este clar că nu suntem în armonie cu această afirmaţie şi este clar că nu reuşim să o integrăm în forma aceasta şi este clar că nu vom da importanţă acestei perspective.

În teoria mandalelor, galbenul are în spate cifra 4, iar aceasta reprezintă Reflectarea, Oglindirea Creatorului în lumea materială, de aceea este nevoie să lucrăm la aceste convingeri şi tipare care ne spun că banii nu vin de la Dumnezeu şi, dacă dorim să rezolvăm această problemă o dată pentru totdeauna, să nu uităm că ne aflăm în luna Mai, cea care aduce comunicarea indirectă şi, din cadrul ei, SCRISUL şi atunci să ne folosim de scris pentru a putea scoate la suprafaţă această convingere, pur şi simplu adresându-ne, în scris, întrebări la care să ne răspundem singuri, dar în mod rapid, fără să stăm să ne gândim prea mult, pentru că atunci iese la suprafaţă adevărul.

Şi, pentru că suntem într-o decadă guvernată de roşu, să luăm în calcul, atunci când analizăm situaţia noastră financiară şi relaţia cu banii, şi latura transgeneraţională, energiile care vin de pe neamul nostru şi care au influenţele lor.

Iar dacă analizăm tiparele străbunilor noştri în legătură cu banii, să nu ne mirăm dacă găsim similitudini, pentru că asta înseamnă că de pe neamul nostru vine ceva care nu s-a rezolvat încă, iar dacă dorim să se rezolve este nevoie să lucrăm pe acel aspect, fie cu o constelaţie, fie rugându-ne pentru străbunii noştri, fie trimiţând lumină prin Reiki (dar nu mai mult de 5 minute pe zi), însă, indiferent de ceea ce facem, să nu uităm un lucru, anume că avem nevoie de constanţă în viaţa noastră.

Şi, să nu ne mirăm dacă, după o perioadă de timp, descoperim nu numai că situaţia noastră financiară s-a îmbunătăţit, dar şi că alte tipare negative pe care le aveam au început să fie corectate sau chiar să dispară.

Aşadar, o zi cu muncă, dar una făcută în alte planuri. Spor să avem!

Şi, în final, o întrebare "enervantă", dar care, prin repetare, poate deveni un impuls motivaţional: TU CE AI FĂCUT PENTRU TINE ASTĂZI?

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu