luni, 10 ianuarie 2022

10.01.-19.01.2022

Motivul venirii noastre în această viaţă, dincolo de misiunea personală pe care fiecare dintre noi o avem, este acela de a ne vindeca, iar vindecarea aceasta nu se poate realiza decât acolo unde s-a produs şi dezechilibrul, respectiv între oameni, în situaţii asemănătoare celor care au creat problema, boala etc., tocmai pentru a înţelege mai bine lecţia pe care o avem de învăţat, iar aceste lucru se repeta de atâtea ori şi în atâtea vieţi încât, la un moment-dat, vom reuşi să facem declicul necesar vindecării.

Aşa că cea mai bună atitudine pe care o putem avea la adresa evenimentelor care ni se întâmplă este aceea de a observa şi de a ne întreba mereu, ce anume avem de învăţat de aici? Pentru că numai în acest fel reuşim să avem conştientizările necesare vindecării.

Suntem la începutul unei noi decade care are ca temă principală vindecarea, iar "obstacolul" din calea vindecării este iubirea de Sine, aşa că, pe parcursul acestei perioade ne vom întâlni cu două energii interesante, respectiv cea a vindecării care vine să ne ajute să închidem răni emoţionale, sufleteşti, dar şi pe cele de la nivelul Ego-ului, pe de o parte, iar pe de altă parte ne vom întâlni cu cea a neiubirii de Sine, iar secretul acestei perioade este să o lăsăm pe cea de a doua să iasă la suprafaţă cât mai mult posibil, tocmai pentru a o putea identifica cât mai mult, pentru a-i putea cunoaşte comportamentul şi astfel pentru a putea ştii cum o putem vindeca.

Universul doreşte să începem să lucrăm la aceste aspect al nostru cât mai curând posibil, mai ales că anul este unul de acţiune, iar lipsa iubirii de Sine este una dintre cauzele, chiar principala am putea spune, a lipsei de acţiune.

De asemenea, lucrul cu iubirea de Sine vine într-un an în care ies la suprafaţă multe dintre aspectele nerezolvate ale vieţilor noastre anterioare de pustnici, în care am învăţat că iubirea de Sine este mândrie şi atunci am renunţat la ea.

Avem nevoie să vindecăm acele aspecte, avem nevoie să schimbăm, la nivelul subconştientului nostru, această informaţie şi să înlocuim cu un tipar nou în care iubirea de Sine este fundamentul unei vieţi împlinite, unei vieţi în care avem un scop, în care ne recunoaştem şi ne acceptăm misiunea, pentru că una dintre cauzele pentru care nu ne găsim misiunea nu este că nu ni se arată, ci că nu ne dăm voie să o acceptăm, nu ne dăm voie să o lăsăm să ni se reveleze, iar acest lucru se datorează lipsei de iubire de Sine.

Însă, cel mai dramatic aspect al lipsei de iubire de Sine este acela că ne-am obişnuit aşa, cu lipsa ei, cu tristeţea permanentă în care stăm şi din care vrem să ieşim doar la nivel conştient. În realitate, la nivel subconştient, ne este chiar teamă de momentul în care vom regăsi iubirea de Sine, în care vom găsi un scop în viaţă şi o motivaţie pentru a merge mai departe, pentru că această nouă stare ce ar putea apărea este ceva nou care ne poate da peste cap întreaga viaţă şi. chiar dacă acest lucru se va întâmpla în bine, de fapt ne sperie ideea că nu vom ştii să o gestionăm, mai bine zis, să o controlăm, aşa că rămânem în ceea ce ştim mai bine, indiferent cât de mult ne întristează, numai că ne-am obişnuit cu această tristeţe, face parte din noi, din firea noastră atât de mult încât ajungem să credem că misiunea noastră în viaţă este să fim trişti, să nu ne iubim pe noi înşine.

Este dur ceea ce am scris sus? Posibil. Dar este adevărat? Şi mai posibil.

Ok, am identificat o problemă. întrebarea este: cum o rezolvăm? 

În primul rând, am putea să ascultăm texte motivaţionale în care să fim încurajaţi să ne iubim pe noi înşine şi timp de câteva zile ne vom simţi bine, vom căpăta şi ceva entuziasm, numai că, la un moment-dat, subconştientul ne va tăia "macaroana" şi fie nu vom mai găsi timp să facem acel lucru, fie ne pierdem motivaţia şi, în câtva zile, am şi uitat că am avut acea tentativă de "evadare". Acest lucru s-a întâmplat pentru că lucrat dintr-o dată contra subconştientului şi el a reacţionat.

O altă metodă mai eficientă, dar de durată, este practicarea recunoştinţei pentru lucrurile pe care vrem să le obţinem, ca şi cum le-am avea deja. Nu uitaţi să mintea poate fi "învăţată" să accepte ceva imaginar ca şi cum ar fi realitatea noastră, aşa că, în fiecare zi, o hrănim cu aceste dorinţe ale noastre pe care i le prezentăm ca şi cum sunt realizate deja şi, treptat, ea se schimbă şi începem şi noi să credem că le avem deja, pe principiul "Fake it till you make it!", adică "Prefă-te până îţi reuşeşte"

Aşa că, dacă avem ceva de făcut în această perioadă este să practicăm acest exerciţiu, astfel încât să începem să punem bazele unui nou obicei. De aceea, re recomand să practicăm acest exerciţiu ZI DE ZI, timp de cel puţin 6 luni, de acum înainte, după care vom vedea rezultatele pozitive. 

Tot ce avem de făcut este să practicăm indiferent de cât de rău ne simţim, de ce spune Horoscopul sau de cât de mult plouă afară.

La TREABĂ!

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu