joi, 20 ianuarie 2022

 20.01 - 29.01.2022

Într-un an în care avem o linie permanentă de galben, ceea ce înseamnă muncă, dar şi bani, atunci este nevoie să ne asigurăm că avem suficientă energie pentru a putea realiza acea muncă şi, de aceea, ar fi bine să preţuim cât mai mult zilele cu roşu pe centru mandalei pentru că ele vin şi ne aduc impulsul necesar pentru face diverse activităţi, dându-ne energia de care avem nevoie pentru a ne realiza proiectele.

Este ca şi cum am avea la dispoziţia o rachetă, cu tot cu combustibil, iar roşul este piesa care aprinde combustibilul, iar fără această piesă nu s-ar mişca nimic.

De aceea, în astfel de zile, este bine să ne concentrăm pe iniţiative, fie că sunt pe proiecte noi, fie că sunt pe bucăţi ale unui proiect mai mare, care se întinde pe o perioadă mai îndelungată de timp. Este foarte important să facem aceste lucru deoarece intrăm în rezonanţă cu această energie a începutului, a startului, putând astfel să o canalizăm către ceea ce ne dorim noi. 

Altfel, dacă nu avem un scop precis cu ea, ea oricum vine, dar vine şi ne accentuează toate aspectele noastre, inclusiv pe cele negative şi uite aşa, la sfârșitul zilei, ne dăm seama că ne-am pierdut întrege zi pe nimicuri, pe enervări şi certuri inutile sau, datorită excitării sexuale care poate fi mult mai pronunţată în astfel de zile, ne dăm seama că am pierdut inutil energia sexuală, când puteam să o valorificăm într-un mod superior.

Aşadar, după cum putem observa, sunt o multitudine de valenţe pe care roşul de pe centrul mandalei le are şi, din acest motiv, chiar dacă au mai fost două date, respectiv pe  1 şi pe 15 ianuarie, iată că, acum, Universul ne aduce, în dar, o decadă guvernată de această energie tocmai pentru a putea lucra cu ea şi a o înţelege mai bine, de fapt, pentru a o putea explora în modul conştient, pentru că de experimentat oricum o experimentăm, dar o putem experimenta din perspectiva surfer-ului care nu se teme de val, deoarece ştie să-i folosească energia.

Cine ne poate tăia elanul constructiv? Bineînţeles, motivaţia noastră, care ne este dată de iubirea de Sine, ea reprezentând modul în care alegem sau nu ca viaţa noastră să aibă un sens, cea care ne poate împinge să facem lucruri măreţe, atunci când ea există sau care ne poate bloca total, atunci când nu suntem în armonie cu ea, datorită convingerilor noastre subconştiente că nu merităm să primim lucruri frumoase în viaţa noastră, că nu merităm bucurii şi rezolvării de situaţii.

Şi, pentru că tot suntem la acest capitol, ar fi bine ca, pe perioada acestor zece zile, să căutăm să ne obiectivăm cât mai mult, să fim un fin observator al nostru, pentru că numai aşa putem să "citim" comportamentele noastre care au la bază lipsa iubirii de Sine şi, prin întrebări repetate, putem ajunge, tot noi, la răspunsurile de care avem nevoie pentru a putea schimba aceste comportamente.

Şi, dacă tot căutăm aceste răspunsuri şi putem avea o incursiune în neam, la bunici, străbunici, pe care i-am cunoscut sau pe care i-au cunoscut ceilalţi membri ai familiei, ar fi bine să observăm cine din neam a mai avut astfel de experienţe şi cum a reuşit să treacă peste ele, pentru că este posibil ca o dacă o parte din energia neiubirii de Sine o să o moştenim din arborele genealogic şi să se manifeste generaţie după generaţie până când va fi transmutată în energie benefică.

Pe de altă parte, ziua de astăzi ne poate aduce multe introspecţii, intuiţii, aşa cum numai o zi de vibraţie nouă o poate face şi, dacă suntem în căutarea de soluţii pentru îmbunătăţirea vieţii noastre, atunci vom putea primi şi informaţii legate de modul în care să lucrăm mai mult cu noi înşine, să discutăm mai mult cu noi înşine, astfel încât să nu mai fugim de noi înşine şi nici să nu ne mai băgăm sub alte persoane, doar pentru că ni se par nouă că sunt mai "sus" decât noi, pentru că, mai mult ca sigur ne-o "furăm", deoarece Universul doreşte să ne trezim şi să nu mai stăm cu capul plecat.

Şi, pentru că cele şase linii ale mandalei de astăzi se termină cu cele trei nivele de albastru închis, poate ar fi bine să mai scriem şi noi o scrisoare lui Dumnezeu, Universului, Creatorului sau cum vrem să-I spunem în care să vedem cum stăm cu comunicarea cu El, să vedem dacă mai avem să-i reproșăm ceva sau să vedem pur şi simplu ce anume am dori noi să-i transmitem, pentru că oricum va fi ceva ce avem de rezolvat de la nivel subconştient, iar odată iniţiată comunicarea, Universul va avea grijă să ne ajute să exprimăm ceea ce dorim să transmitem.

Tot ceea ce avem, de făcut este să iniţiem.

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu